Craft píše:Moje drahá polovička díky tomu, že má IS jako z oceli tak až na EBV nic, co by stálo za řeč. Je až s podivem, jak se jí velcí parazité vyhýbají. A to nikdy žádné antihelmitika neužívala. Dokonce i ty plasmodie se ji vyhnuli obloukem, zatímco se mnou pěkně zamávali. To je to co tvrdím stále, dokonale fungující IS a 100% funkční orgány jsou základem všeho zdraví.
Ja byt na tvojom mieste, tak skumam hlavne tvoju priatelku, z coho cerpa tak silny imunitny system. Podla mna za tym nebude nic fyzickej povahy. :-) Ale nejaky dovod to urcite bude mat a to je dolezite. V tej pricine, ktora je ukryta v nej, je liek na vsetky choroby a parazity, takze si myslim, ze to stoji za vyskum. :-)
Osobne zacinam nadobudat pocit, ze je to o energetickych parazitoch, zivotnom poli, a dychani. Dychanie je dosledok psychiky a emocii, a celej mapy emocnych zalezitosti, ktorymi si clovek presiel v minulosti. Tie nezvladnute vytvaraju bloky, ktore narusuju dychanie a to postupne narusi zivotne pole, do ktoreho zacnu prenikat energeticke bytosti. Tie odcerpavaju energiu, vytvaraju vhodne podmienky pre parazity a choroby, cize pritahuju si fyzicke parazity. Tie potom dalej pracuju na devastacii tela, ktore potom stazuju dychanie, cim nadalej oslabuju zivotne pole. Fyzicki paraziti su teda len dosledok energetickych. Ich inteligencia a presibanost bude podla mna hlavne dosledok inteligencie a presibanosti energetickyh. Nedivil by som sa, keby spolu komunikovali, presnejsie, tie energeticke s nimi, viacmenej ich ovladajuc, ako svojich pomocnikov. Cim viac je narusene zivotne pole, tym viac moze energeticky parazit nacerpavat energie, a ziskavat vacsiu moc. Jeho ukolom je co najviac zosilniet, predcim hostitel zomrie, potom opustit telo a snazit sa najst dalsieho hostitela.
Je to len moja hypoteza na zaklade vnutornych pocitov a mudrosti mojho ducha. Dokazy nemam.
V kazdom pripade viem, ze IS je len dosledok, clovek ako z ocele ho nema len tak pre nic za nic. Myslim si, ze silny IS je dosledok hlavne silneho zivotneho pola a dychania, co je z vacsej casti praca psychiky a emocii, kedze dychanie je od toho priamo zavisle.
Ako priklad sluzi spanok... pocas spanku sa nachvilu rozpustia bloky, a clovek dycha spravne... vtedy sa vlastne vyspi a zregeneri, energeticki paraziti daju nachvilu pokoj a stratia vplyv. Ak by takto vedel dychat aj pocas dna, tak si ponecha na 16 bdelych hodin nadalej tento energeticky stit, a jeho zivotne pole sa neoslabi. Vacsina ludi si kratko po zobudeni hned narusi zivotne pole, blbymi myslienkami, stresom... proste hned zacne riesit, hned spustia program v mozgu, ktory z nich robi len otrokov vlastnej mysle, a dychanie ide uz par minut po zobudeni do kelu.
Tieto veci su moj predmet studia, v nich vidim zmysel. Chemia a umele pristroje, to su len bokovka, barlicka.