Čaute drazí,
mám problém... Už nějaký dva roky si hledám novou přítelkyni, jelikož se svojí ženou to do budoucna je poměrně bez budoucnosti. S tím souhlasíme oba dva, takže rozvod je plném proudu a víceméně z části vyřízen.
No enemže potřebuju nějakou děvčicu, co chápe alternativní medicínu (MMS, odčervování atd.), což jako hledat nějak oficiálně je tak docela pakárna. U Hanky Bláhové potkávám fakt jako rajcovní děvčice, často mají diagnostikovanou malárii, jsou fakt fajn, ale chlapa nemaj (a většinou nechcou), zřejmě kvůli tomu, že maj pocit, že nemaj žádnou hodnotu... Je to celý takový postavený na hlavu...
Já mám fakt problém si najít kočenku, hledám už takhle dva járy a nedávno jsem našel jednu, byla to paráda, senzace, ale pak jsem jaksi zjistil, že má hromadu nápadníků, který vlastně ani neodhání, ale je s nima víc než kamarádka. No enemže mě by za nic víc než jsou oni ani nepovažovala, takže to jako ať se na mě nezlobí, takovej vztah nepotřebuju...
Sem ovažoval, že bych to napsal do MMS vlákna jako těžký lákadlo, ale tedá to by byl fákt jako těžkej ouf topix.
Nemáte nebo neznáte někdo nějakou cérenku, s kterou by to mohlo klapnout?
No ináč by se asi hodil můj věk - od včerejčka čerstvých 34. Musím tedá konstatovat, že na tyhle narozky asi fakt nezapomenu (zkrz tu poslední majdalenku)...