Česnek nevím, jak snáší, já bych trpěla jak zvíře, ale třeba ho zrovna snese v pohodě.
A jak znám sebe, taky zkusím kmínovou "kávu".
Díky!
![Good :good:](./images/smilies/icon_good.gif)
Járina píše: .... Fuj, zkoušela jsem to bumbat a není nad kapsle ....
Využití Antimicosinu (Anti) v boji s Candiímekac píše:Neradim nikomu aby to zobal !ale.... mohlo by to třeba i pomoci
Co je ANTIMYCOSIN
Antimycosin je unikátní netoxický ekologicky čistý kosmetický přípravek , představující novou generaci produktů k ochraně lidských nohou proti nežádoucím patogenním vlivům. Tento přírodní přípravek určený k potlačení nebo odstranění pachových symptomů, nadměrné potivosti a mykotickým potížím na pokožce nohou je originální kompozicí mikroorganizmů se zastoupením Pythia oligandra z říše Chromista stramenopila. Výroba biologického přípravku ANTIMYCOSIN představuje zhmotnění významného mikrobiálního 30tiletého výzkumu českého vědce Doc. Ing. Dáši Veselého DrCs. Přípravek s tímto účinným agens není v jiné zemi vyráběn. ANTIMYCOSIN není pro ovzduší, rostliny, zvířata nebo člověka patogenní ani nijak škodlivý.
Při používání účinné látky nebyly zjištěny žádné vedlejší, nebo nežádoucí účinky, ani interakce s jinými preparáty......atd;atd.
Lidičky ahóóójmekac píše:Neradim nikomu aby to zobal !ale.... mohlo by to třeba i pomoci....
kutil píše: Lidičky ahóóój
NECHRÁPEJTE a sledujte sklo...... Ten antimykosin coby chytrá houba
Ahojky,Slavek Krepelka píše: Jsi mne vzbudil Kutile. Děkuju. Taky samozřejmě Mekáčovi ....
Ahoj, Slávek.
Zlikviduješ kvasinku a hned zase vyleze... Já jsem už reagoval, co to podle mě dělá, ale Ty s tím zřejmě nesouhlasíš, tak co bych reagovalkutil píše:Proto se divím že na můj příspěvek nikdo nereagoval
Pálení žáhy přijde dle mého názoru ve chvíli, když je v organizmu nějakej borčus, na kterej nestačí HCl v organizmu – tedy dochází. Otázkou je, jestli ten borčus přišel do organizmu s jídlem či pitím, nebo vznikl při řešení nějakého zdravotního stavu - při detoxikaci. Běžně pálení žáhy dělají potraviny s nevhodným složením - řekněme s jedy, nebo třeba i ten hřebíček, kterej někde něco zlikviduje a tím může vzniknout větší množství odpadu z breberek – a kvůli tomuto množství odpadu, když tělo nemá dostatek HCl k likvidaci, se ozve žáha... Jsem tedy přesvědčený, že pálení žáhy je jakoby signál od organizmu, že nestačí trávicí kyselina, ať už z jakéhokoliv důvodu.kutil píše:Ale to co dokázala ta houba tak mě překvapilo protože to potvrdilo moji teorii že pocit žáhy vyvolá i Candia když jí něco nepasuje.
Palo, vše je jako vždy trochu nějak jinak....Palo píše:Pálení žáhy přijde dle mého názoru ve chvíli, když je v organizmu nějakej borčus, na kterej nestačí HCl v organizmu ....
...tím může vzniknout větší množství odpadu z breberek – a kvůli tomuto množství odpadu, když tělo nemá dostatek HCl k likvidaci, se ozve žáha... Jsem tedy přesvědčený, že pálení žáhy je jakoby signál od organizmu, že nestačí trávicí kyselina, ať už z jakéhokoliv důvodu.
Slávku, není třeba děkovat! Vždy když mě něco na netu "praští do očí" tak se o to rád podělím a hlavně jsem rád, že to Kutilovi, jak se zdá, pomohlo na kvasinku a to jak jsem četl po zkoušení mnoha věcí. A v jednoduchosti je síla. Sice to podle mě neřeší příčinu, ale na druhou stranu teď máš Kutile nejspíše od Kvasinky pokoj. Tak se pozoruj a dej vědět jak to s tou candidou bude pokračovat a jestli máš opravdu pokoj. K tý syrový bramboře bych zase spíš řekl, že ti dělá na žaludek dobře, nebo ne ? že přestává žáha pálit. Ono se i v babských radách syrová brambora doporučuje jako blahodárný prostředek na žaludek. Tak moje teorie by byla, že Ti třeba ta kandida narušila žaludek a brambora třeba působí regeneračně na žaludek. A co zas vím o paprice, tak ta by zas naopak měla být na žaludek mírně dráždivá. Tak je otázka, jestli brambora dělá dobře žaludku nebo candidě a jestli paprika dělá blbě žaludku nebo candidě?! No ale je to individuální, Ty se máš napozorovaného za ty roky už dobře a intuitivně víš, v čem ta příčina problémů leží. A jak si teď ještě jednou zpětně čtu ten průběh s chytrou houbou a pálením žáhy, tak to vážně vypadá na to, že tou, sice ne prvotní příčinou pálení žáhy je vážně ta candida. To, že jako zázrakem můžeš znovu jíst, co se ti zachce bez pálení žáhy, když předtím bylo pálení silné tak to je velký úspěch! hlavně ať to vydrží... A s tou HCl..klidně bych zkusil i doplňovat..přirozený prostředí v žaludku i v krvi by to mělo velmi podpořit ! Další úvaha je, že když ta chytrá houba na candidu nejspíše tak skvěle působí i v žaludku, tak proč by nemohla i v krvi ! Znovu nedoporučuji nikomu aby to zobal, ale teoreticky by ta houba mohla lidem, kteří jsou kvasinkou prolezlí skrz na skrz, mají ji přemnoženou a v krvi, tu kvasinku prostě z tý krve "vyžrat" a až by nebylo co k jídlu, tak by chcíplakutil píše:I když sem jedl neutrální jídla a dal si jen kousek třeba té papriky, téměř okamžitě ostré pálení v krku, ale takové jiné, bolestivé a velice silné. Když sem dal Candii co má ráda např. škrob z brambory a to nejlépe syrové, téměř okamžitě bylo po žázePalo píše:Pálení žáhy přijde dle mého názoru ve chvíli, když je v organizmu nějakej borčus, na kterej nestačí HCl v organizmu ....
...tím může vzniknout větší množství odpadu z breberek – a kvůli tomuto množství odpadu, když tělo nemá dostatek HCl k likvidaci, se ozve žáha... Jsem tedy přesvědčený, že pálení žáhy je jakoby signál od organizmu, že nestačí trávicí kyselina, ať už z jakéhokoliv důvodu.Na Anacid nereaguje.
Mekáču ahóójmekac píše: Ty se máš napozorovaného za ty roky už dobře a intuitivně víš, v čem ta příčina problémů leží....
Další úvaha je, že když ta chytrá houba na candidu nejspíše tak skvěle působí i v žaludku, tak proč by nemohla i v krvi ! .... teoreticky by ta houba mohla lidem, kteří jsou kvasinkou prolezlí skrz na skrz, mají ji přemnoženou a v krvi, tu kvasinku prostě z tý krve "vyžrat" a až by nebylo co k jídlu, tak by chcíplaale otázka je, jak by reagoval imunitní systém na tuhle houbu. Je to opravdu buď a nebo. Klidně to může i uškodit, to nikdo neví.
Kutile minimálně jsi teď kvasince dal co proto a hned je po jednom problému. A teď už jen vyřešit tu pravou příčinu aby se tam kvasinka nevracela !tak sem zvědav na další průběh
s pozdravem
Mekac
Leni ahojkylena píše:na kvasinky velmi dobre zabere jist denne 1 strouzek cesneku na lacno rano a to 1 hodiny pred jidlem......