Kacaba píše:Aha, takže to znamená, že mám ředit míň? Nebo že by míň MMS? Jinak používám místo kyseliny citrónové 3,5 % HCl. O poleptání se nejednalo...
no co já jsem si čet za oficialní rady tak, jsem to asi pořádně nepochopil, namíchat roztok mms dotoho lžičku DMSO, no a toto že bych měl rovnou na sebe patlat se mi nezdá.. jednou jsem udělal příliš silné mms ještě blbec sem si tím nechal nasáknout kapesník a ten sem přiťápl na takový větší bolák na spánku a no po nějaké době to jaksi pálelo
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
no a bum ten bolák to odstranilo dokonale ale kúži cm dookola poleptalo
jako nic se nestalo jen sem vypadal jak kdyby mě trefili laserem do hlavy..
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ale za pár dní to bylo pryč..
Jo a nepsal zde náhodou někdo o tom že na kůži ne HCL ? Já to můžu potvrdit... ono né že by mi to ublížilo ale bylo mi divné že už to téměř vůbec neučinkovalo jo a bacha mms účinně odbarvuje... těch triček zničených a takový oblouk odbarvených vlasů no myslím že se spolehlivě budem poznávat my MMSáci
Teď používám na kůži mms2 neskutečně to smrdí když se to dostane do očí tak to pálí, ale účinek toho je velmi dobrý, jak se tak dívám nejspíš to asi taky odbarvuje jo a všímli jste si někdo co to dělá s krví ?! To sem celkem čuměl už nevím co se mi to stalo ale pár kapek krve v umyvadle jsem postříkal tím co používám na ksicht a krev normalně začla jakoby šumět a s černala, jakoby povlak takový černý to vytvořilio, skoro to vypadalo jakobych měl v krvi něco co tam nemá být.. těžko říct, jen mě štve to že do zdravotnictví proudí peněz a peněz, a všelijaké výzkumy a experimenty provádíme my amatéři na sami sobě a "profi" kuchyňským vybavením v "profi" laboratoři koupelně... co se vtěch státních laboratořích vůbec dělá ?? Měli bychom už převzít kontrolu nad celým tímto zkorumpovaným systémem, je zbytečně složitý a ztrátový to číslo kterému říkají dluh, by mělo být s opačným znaménkem a jako zisk ! Nechápu to co oni stěma lovema dělají ! TO že si před demisí rozdělili 250 000 000 to byl vtip né ? To jako .. no to je moc i namě, bojím se toho že si lidi už zvykli natolik že brzo jak nám viseli tašky na odpadky na dveřích tak tam budou náhubky a obojky s návodem a mapou pracovního místa učení, tam se dostaví dobrovolně každý připoutá k ostatním a pojede se..
no jak to bude dál pokračovat to jsem fakt zvědavý, těch informací už je na veřejnosti tolik že to brzy znemožní fungování, mladi nerobi ( nedivim se
) staři přestavaj mít sil , doktoři pacienty
, a už jen chybí nepotřebovat benzín, a získávat volnou energie a systém padá do těch vzdušných základů lží na kterém je postaven
Mějte se krásně, a léčbě zdar !