Strašně zavádějící.Palo píše:Tenhle článek je zavádějící... Píše se tam o 500 mg vit. C, což nepovažuji za "silnou dávku". Co si tak mlhavě pamatuji, silné dávky bylo myšleno o 4 g vit. C a více...A(&F) píše:PROTI ... http://www.cpzp.cz/clanek/2504-0-Doplnk ... oviny.html ...
- Ti co to dali na doktorku nemusí vědět, ale měli by.
- Ty zkurvsyni co v těch americkejch studiích nepotvrdili Paulinga ho nepotvrdili pro to, že všecky ty následovné studie byly dělané s menšími dávkami než jeden ! miligram ! gram na den a ústně. Nepotvrdili to naprosto záměrně a věděli jak na to, vědci. Vůbec Paulinga neopakovali, jen tak předstírali že ano a veřejně z něj dělaj idiota.
- Paulingova dávka byla ! 15mg/den ! 15g/den a navíc přímo do žíly.
- Narazil jsem na dva další následníky, řadové mudry, jeden Kanaďan, kteří Paulinga potvrdili klinicky a účinnost byla kolem 85% vyléčených rakovin kde kterého druhu, pokud se dá vůbec mluvit o druzích.
Co ale
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Jako obvykle ne přesně co jsem hledal, ale kdo anglí, O tom Céčku taky zmínka. Že prej je tak dobrej, že bude brzo jen na předpis a ještě k tomu plastikovej, po kterým nic není. Jinak taky že prej mudři maj průměrný věk 57 rokův, nejvyšší procento alkoholismu, drogaření a sebevražednost. Je to od MuDra
![Laugh :laugh:](./images/smilies/icon_laugh.gif)
Jen tak zběžně projeto, asi to céčko skutečně něco dělá, že tělo peroxid začne vyrábět. Kde a jak jsem nezjistil. Jinak z Americkejch telezpáv, že prej budou další studie na vnitrožilní C NIH Národní Institut Zdraví. Spíš Národní Institut Nemocí. To si dovedu představit.
Mit raka, udělal bych si nejspíš jednu studii sám společně s HCl. Jsou to obě kyseliny a prát by se tudíž moc neměly. Jo, z videí je vitamín C v kapačkách oranžovej jak pomerančovej džus. Co je tedy pak ta kyselina askorbová co je v roztoku čirá a co nám za Céčko vydávaj? Srágory, srágory a zase srágory. Dostal jsem z toho videa, že účinná dávka IV Céčka je ! 15mg/den ! 15g/den v asi půllitrové kapačce třikrát týdně. Ahoj, Slávek.
18.9.2012. OPRAVA! Jak Mahatma chytil moji chybičku řádovou. 15mg/den mělo znít 15 g/den Slávek.