Pár mých osobních zkušeností po měsíci užívání s plasmovým generátorem PlasmaCraft.
Díky tomu, že používám F-scan Compact, můžu se občas proskenovat a následně spustit PlasmaCraft.
Konkrétní čerstvý případ: 30.11. dopoledne jsem měl výrazný záznam přesně na 474980 Hz až do 476020 Hz
Na plazmě jsem nastavil Sub.harm. frekvenci nejnižší, střední a nejvyšší, použil jsem vždycky 5 posledních x 3 minuty. Celkem 45 minut. Asi po hodince jsem to zopakoval. Byl jsem zvědavý, jak to dopadne, jestli tuhle vysokou frekvenci PlasmaCraft zvládne

Odpoledne jsem měl pacienty, tak jsem se změřil až druhý den 1.12. Všechno to tam bylo čisté
Vím, že po zničení parazita z něj vyskáčou adenoviry, tak jsem je začal hledat v pásmu 368 až 399 kHz a ouha, 5 pořádných záznamů, které tam dříve i při předcházejících měřeních nebyly
Tentokrát jsem na plasmě nepoužil HS frekvence, ale přímo z Caflu adenoviry. Za pár hodin jsem se znovu proskenoval a zůstal jediný záznam z těch pěti, byl ale velmi nízký, to už neřeším, IS si s tím poradí,ne?
Kdybych použil HS frekvence, možná by zmizel i ten poslední
Takže se nebojte používat PlasmaCraft, funguje i na takhle vysoké frekvence.
Díky tomu, že používám F-scan, tak mám dokonalou kontrolu, co víc si přát
Batles