hanka píše:... Pístem ve stříkačce jsem takřka nehla, jednou rukou to fakt nejde - asi to bude tou nevhodnou stříkačkou.
Nevím jak ta Tvoje, ale ty plastikové, co mám já, jdou těžko utrhnout ode dna. Když v nich trochu kapaliny je a píst není na doraz, není to tak velký problém.
hanka píše: ... protože do svalu to prostě nedokážu dát, i to video vypínám ještě před aplikací do svalu ..
Pravda, do začátku jsem píchal do sedínky pomocí zrcadla. Teď už ne. Dělám to hmatem a citem. Prostředníček prvním kloubem od zápěstí do pasu a ukazovat dolů. Konec prstu mi říká, jak moc mám jít s jehlou dolů. Pak na tloušťku dvou prstů od škvíry. Jehlu píchám dost pomalu, protože někdy se trefím dost blízko nervu a je to citlivé. Pokud se mi to stane, vytáhnu a píchnu dibec vedle. Taky se dá před zrcadlem jenom jehla narychtovat kam půjde a dál to brát zase jeom citem. Ta krev nebolí.
hanka píše: Pohrávám si s myšlenkou, dostat nabranou krev do sebe pomocí DMSO
Na Vlákno Síra - MSM jsem přihodil o co u DMSO více méně jde. Maximálně Ti do těla dopraví z krve nějakou tu sůl a plasmu. Vše ostatní v krvi je moc veliké, aby to DMSO dokázalo do těla dostat. Už i u molekul záleží na jejich velikosti a čím větší, tím hůř. Například u insulinu tvrděj, že toho DMSO do těla moc nedostate.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.