Pár mých osobních zkušeností po měsíci užívání s plasmovým generátorem PlasmaCraft.
Díky tomu, že používám F-scan Compact, můžu se občas proskenovat a následně spustit PlasmaCraft.
Konkrétní čerstvý případ: 30.11. dopoledne jsem měl výrazný záznam přesně na 474980 Hz až do 476020 Hz
Na plazmě jsem nastavil Sub.harm. frekvenci nejnižší, střední a nejvyšší, použil jsem vždycky 5 posledních x 3 minuty. Celkem 45 minut. Asi po hodince jsem to zopakoval. Byl jsem zvědavý, jak to dopadne, jestli tuhle vysokou frekvenci PlasmaCraft zvládne
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Odpoledne jsem měl pacienty, tak jsem se změřil až druhý den 1.12. Všechno to tam bylo čisté
Vím, že po zničení parazita z něj vyskáčou adenoviry, tak jsem je začal hledat v pásmu 368 až 399 kHz a ouha, 5 pořádných záznamů, které tam dříve i při předcházejících měřeních nebyly
Tentokrát jsem na plasmě nepoužil HS frekvence, ale přímo z Caflu adenoviry. Za pár hodin jsem se znovu proskenoval a zůstal jediný záznam z těch pěti, byl ale velmi nízký, to už neřeším, IS si s tím poradí,ne?
Kdybych použil HS frekvence, možná by zmizel i ten poslední
Takže se nebojte používat PlasmaCraft, funguje i na takhle vysoké frekvence.
Díky tomu, že používám F-scan, tak mám dokonalou kontrolu, co víc si přát
Batles
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)