Slavek Krepelka píše: Dnes ráno jsem první zkusil dát pod kůži, ale kam se hrabe 1:150 HCl. Málem jsem při tom plakal, že jsem nezůstal u jednoho pokusu...
...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
.
Slávku, ta bolestivost může být způsobena technikou aplikace. Důležité je dostat se do správné hloubky, aby to nebylo ani do svalu, ale ani do kůže.. Zkus to tak, že uchopíš vrstvu kůže, jako že se chceš pořádně štípnout (třeba na stehně, aby na to bylo dobře vidět), a když už tiskneš palec proti zbývajícím prstům a mezi nimi je nabraná kožní řasa, tak ji podrž, a do ní píchni jehlu (hloubka je podle vrstvy tuku). Pak stisk povol, ale řasu úplně nepouštěj, přidržuj ji prsty nadzvednutou, ale zároveň uvolněnou. V tomto uvolněném stavu pomalu vytlač obsah stříkačky. Až potom řasu úplně pusť, vytáhni jehlu a přilož dezinfekci. Možná to tak děláš, ale pro jistotu jsem to napsala, i pro ostatní..
Já si myslím, že všechny ty pocity po aplikaci injekce ukazují na místa, kde „něco“ je. Nevím sice, za jak dlouho s tím tělo udělá pořádek, ale na parazity to funguje celkem brzo. Docela lituji, že jsem se nenechala před urinoterapií projet oberonem.
Ve mně hemžení utichlo, tak teď nevím .
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
... to se ukáže časem.
Také si myslím, že autohemoterapie je ještě o něčem jiném..
![Eusa Think :ethink:](./images/smilies/eusa_think.gif)
. Ale léčivé účinky urinoterapie jsou tolikrát potvzeny, že její kladné účinky by se měly časem projevit. Armstronga jsem ještě nepřečetla, ale na jeho výsledky odkazuje hodně jeho následovníků … všeobecně jsem nabyla dojmu, že bez hladovek by těch výborných výsledků tolik nebylo. Ale hladovku držet nemíním…
Ahoj, Hanka
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)