Ahoj,tak jsem si přečetla knížku,prostudovala diskuse na netu a minulý týden jsem také začala brát mms.Už jsem o tom slyšela sice dřív,ale od své tchyně-která je každou chvíli nadšená pro něco jiného a navíc má nepříjemné vnucovací metody,takže jsem se tehdy nenadchla.Navíc pár dní nato byla v televizi ta negativní reportáž-tak jsem coby neznalec odsoudila také..Ale po čase mi to nedalo,a hledala jsem další informace,protože mám zdravotní problémy a docela mně děsí běhat po"normálních "doktorech...
Dost často mně pálí žáha,pobolívá žaludek,podbřišek,koleno,kotník,trápí mně únava...Takže jsem se do toho minulý týden docela natěšeně pustila..přidávám si jablečnou štávu,takže chut -hlavně ze začátku byla naprosto v pohodě.Začala jsem v pátek-jednu kapku dopoledne a jednu večer-docela jsem měla strach,ale nic se nedělo.V knížce je napsáno-aspon tak jsme to pochopila,že případná nevolnost přijde do cca15 minut a že každý si určí kolik snese,přidáváním po jedné kapce.První den se nědělo tedy nic,v sobotu jsem tedy začala na 2 kapkách-opět nic,tak jsem přidala další kapku..atd.V neděli dopoledne už jsme si říkala,že je to divné,měla jsem za sebou 10 kapek a nic se nedělo,že tímto tempem budu na těch 15 za chvíli-a spíš jsem čekala nějaké lehké změny-mírnou nevolnost atd-abych věděla.,že se tedy něco děje.
Nemusela jsem čekat dlouho-už před obědem se mi najednou udělalo hodně zle-po něm jsme plánovala těch 11kapek,ale už na ně nedošlo.
Nejdřív jsem hodně zvracela-v podstatě všechnu tu tu tekutinu co jsme vypila ráno+ jídlo,pak jsem celý den proležela v hrozných křečích,sotva jsme se doplazila na záchod,celý den jsem navíc měla ještě vodový průjem,večer jsme znova zvracela-dost.Mezi svátky jsem měla jednodenní střevní chřipku-a ty příznaky byly uplně stejné,včetně těch hrozných křečí-připadalo mi že mám to stejné-akrát silnější.V pondělí jsem neměla odvahu si vzít vůbec nic,žaludek jsme měla jak na vodě,večer jsem měla problém usnout,jak se mi stále zvedal žaludek.V úterý jsem si vzala ráno 6 a večer také 6,včera opět nic a dneska zatím 3 kapky-ve snaze-nepřestávat a vydržet
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Ale cítím se stále dost zle,průjem jsme měla ještě včera,bolí mně žaludek-a hlavně-neskutečně mně pálí žáha-to je vlastně hlavní důvod proč píšu-jestli mi někdo něco neporadí.Nechci si brát klasické léky na žáhu-aby nějak nevyrušila působení mms,občas se napiju mléka,ale to vůbec nepomáhá.Jak už jsme psala,na pálení žáhy trpím,ale ne takto trvale-takhle hnusně mi bylo jen když jsme musela dělat něco v předklonu-třeba kopat na zahradě nebo dlouho vysávám atd-to prostě nemůžu,ale už to vím,tak se tomu vyhýbám,ale ted mně pálí žáha přesně tak-nepřetržitě,silně-asi bych to přirovnala jako bych vypila sklenici octa-je to fakt hnus.Také mně to stále nutí říhat a cítím ten chlorový pach
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Můžete mi někdo poradit?Mám to vydržet nebo raději na nějakou dobu přestat?Mimo toto se cítím ještě hrozně unavená,podrážděná,dneska jsem chvíli uklízela a hned jsme se zapotila a unavila jako bych dělala bůhví co.Budu ráda za nějakou radu,moc děkuju,Ivet