Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Gravitace
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
rychlá rotace dvou plných kovových kruhů vyruší jejich gravi
Chtěl bych požádat zda existuje někdo kdo by se se mnou podíval na tento jev.Nechci to odbýt a chtěl bych pokud možno i nějaký modelový soft. někde stáhnout a různě ho nastavovat v rychlosti nejlépe 400km/h.
Jde mě o jev kdy rychlým pohybem at už protichůdným či ne,oba předměty vyruší svou gravitaci.Představil bych si to jako dvě těžké kovové poklice a mezi nimi prostor snad magnetismus...Pokud začnou rotovat proti sobě rychlostí přes 110 km/h měl by být vyrušen vliv gravitace a došlo by k prosté antigravitaci.
Jde mě o jev kdy rychlým pohybem at už protichůdným či ne,oba předměty vyruší svou gravitaci.Představil bych si to jako dvě těžké kovové poklice a mezi nimi prostor snad magnetismus...Pokud začnou rotovat proti sobě rychlostí přes 110 km/h měl by být vyrušen vliv gravitace a došlo by k prosté antigravitaci.
-
- Starší člen
- Dal: 87 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Re: rychlá rotace dvou plných kovových kruhů vyruší jejich g
LOL :-) Čo zrobit iný pokus. 20Kg setrvačník na dlhej osovej páke s malým raketovým motorčekom na jej konci nebo iná opora vykonávajúcí rotačný pohyb v vodorovnej rovnině . Udrží sa vo vzduchu 20Kg za nepatrné množstvo energie? O nobelovku se šábnem. LOL :-)
Protichodné alebo normálne rýchlobežné rotujúce disky sú dobrá vec, ale zatiaľ som nespozoroval okolo mojich hard diskov v PC žiadne antigravitačné pole. Decimálka ukazuje stále rovnakú hodnotu hmotnosť pred a po zapnutí PC. LOL :-)
Kto vie, čo ide všetko robiť v gravitačnom poli aj keď to nikdy nebude antigravitácia LOL :-)
Protichodné alebo normálne rýchlobežné rotujúce disky sú dobrá vec, ale zatiaľ som nespozoroval okolo mojich hard diskov v PC žiadne antigravitačné pole. Decimálka ukazuje stále rovnakú hodnotu hmotnosť pred a po zapnutí PC. LOL :-)
Kto vie, čo ide všetko robiť v gravitačnom poli aj keď to nikdy nebude antigravitácia LOL :-)
Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: Gravitace
Zdarec bagri....je vidět, že z tebe čiší energie, něco udělat, ale pravděpodobně končíš u svého hard disku, který navíc nikdy neuvidíš.
To video zde již bylo diskutováno. Co takhle si to zkusit, udělat v menším, doma v pokoji, nebo jako já u stolu v kuchyni....zkus roztočit na 20 000ot obyč CD....vem si ochranný štít, je to dobré svinstvo, když tě to začne honit po místnosti.
S tím raketovým motorkem jsi "asi" jaksi mimo, nebo namaluj, jak si to představuješ...nobeluvku si nech celou
Jak , nebo odkud víš, že dva protiběžné disky jsou dobrá věc.....jsem si nikde nevšiml.Když tak napiš něco nového, nejlépe vlastní myšlenku....zdraví martin11
To video zde již bylo diskutováno. Co takhle si to zkusit, udělat v menším, doma v pokoji, nebo jako já u stolu v kuchyni....zkus roztočit na 20 000ot obyč CD....vem si ochranný štít, je to dobré svinstvo, když tě to začne honit po místnosti.
S tím raketovým motorkem jsi "asi" jaksi mimo, nebo namaluj, jak si to představuješ...nobeluvku si nech celou
Jak , nebo odkud víš, že dva protiběžné disky jsou dobrá věc.....jsem si nikde nevšiml.Když tak napiš něco nového, nejlépe vlastní myšlenku....zdraví martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 60 poděkování
bych si tipnul, že tak nějak :martin11 píše: S tím raketovým motorkem jsi "asi" jaksi mimo, nebo namaluj, jak si to představuješ...
Akorát že toto normálně vyvolává vztlak na křídle a letí, kdežto superentitovo setrváky zůstanou ležet....
Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... takže něco podobného jako tohle ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Starší člen
- Dostal: 5 poděkování
Pro superentita
Pokud vím, zatím nejnižší stupeň řešení antigravitace není v protiběžných discích, jejichž hmotnosti i rychlosti jsou vůči gravitaci Země zanedbatelné, ale na principu, řeknu to jednoduše, pevně laděných vf zdrojích a cívky. Jejich pól proti zemi představuje těžká kovová deska, na níž končí zpracované pulsy - ze zdrojů do cívky, z cívky na desku. Protipólem je země. Ale to už tady někdy popisoval. Taky to lze zkoušet v obýváku, v miniaturních velikostech - to ovšem předpokládá pochopit vzájemný vztah generátorů, aby vůbe bylo z čeho vyjít. Podobnost s vysílači či rádiem je minimální, vlastně skoro žádná - a právě to představuje největší potíž. Kdybych měl souseda machra z el. techniky, schopného vydžet neúspěchy a experimentovat, už bychom to předváděli. Dnes jak se zdá má každý svých starostí dost. Po síti to nejde, všechny moje zkušenosti jsou dosud negativní (lidé chtějí znát jen technické údaje a pak rychle pryč). To je z mé strany asi tak vše.
Přeji mnoho úspěchů.
Pokud vím, zatím nejnižší stupeň řešení antigravitace není v protiběžných discích, jejichž hmotnosti i rychlosti jsou vůči gravitaci Země zanedbatelné, ale na principu, řeknu to jednoduše, pevně laděných vf zdrojích a cívky. Jejich pól proti zemi představuje těžká kovová deska, na níž končí zpracované pulsy - ze zdrojů do cívky, z cívky na desku. Protipólem je země. Ale to už tady někdy popisoval. Taky to lze zkoušet v obýváku, v miniaturních velikostech - to ovšem předpokládá pochopit vzájemný vztah generátorů, aby vůbe bylo z čeho vyjít. Podobnost s vysílači či rádiem je minimální, vlastně skoro žádná - a právě to představuje největší potíž. Kdybych měl souseda machra z el. techniky, schopného vydžet neúspěchy a experimentovat, už bychom to předváděli. Dnes jak se zdá má každý svých starostí dost. Po síti to nejde, všechny moje zkušenosti jsou dosud negativní (lidé chtějí znát jen technické údaje a pak rychle pryč). To je z mé strany asi tak vše.
Přeji mnoho úspěchů.
co nevíme, neznamená, že neexistuje
-
- Starší člen
Zdarec Martin. Reč bola o nějakých 110km za hodinu v případě rotujících diskov predrečníka, čiže jsem adekvátně reagoval na HD mojho PC, ktorý má několik diskov od 7200 ot., to je asi 100km/h, do 15 000 ot/min. a žiadnú antigravitáciju jsem na decimálke nepozoroval. LOL :-)martin11 píše:Zdarec bagri....je vidět, že z tebe čiší energie, něco udělat, ale pravděpodobně končíš u svého hard disku, který navíc nikdy neuvidíš.
S raketovým motorčekom nejsem mimo a protibežné disky sú dobrá věc ve zmysle...je to hezké, ale naprd. To samé s nobelovkou. Nechcel som byť voči predrečníku impertinentní. LOL :-) Vlastná myšlenka už padla a raketové motorčeky na listoch vrtule není dobrá idea. LOL
Naposledy upravil(a) bagri dne čtv 17 led 2013 2:17, celkem upraveno 1 x.
Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
-
- Starší člen
Dobré. Permitivita prostredia a anizotropie . . . Radiové rezonátory s kovovou doskou sa chcú šmýkať zlomkami Newtonov v pricípe bezreakčného pohybu z vonkajšieho pohľadu, ale zatiaľ je to len hračka. Nezostáva, než ti popriať k ďalšej práci.pokr píše:Jejich pól proti zemi představuje těžká kovová deska, na níž končí zpracované pulsy - ze zdrojů do cívky, z cívky na desku. Protipólem je země.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
pro bagri...aha...tak dobře....jakmile budu mít model setrvačníku...snad se už vyrábí ....a provedu nějaké pokusy, tak se zde s výsledky objevím. ..zdraví martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Starší člen
Pro bagri: Já jsem sice taky Slovák, ale tvoje "šmýkať zlomkami Newtonov" je moc a moc přitažené za vlasy. Nicméně, díky alespoň za povzbuzení:-)
-
- Starší člen
LOL :-) Nerieš to, som obyčajný československý bagrista s nadobudnutým vzdelaním v pomocnej škole :-D. Tak toto už by nemalo byť pritiahnuté: Čreva štandardnej mikrovlnky 2.5GHz s medenou platňou a tieniacim obalom = 15kg, príkon 850W, účinnosť 70 %, zisk proti gravitácii = 2 gramy. Predikcie: supravodivý rezonátor, príkon 1 kW, zisk proti gravitácii 3 tony. Zatiaľ len hračka a veľa otáznikov. Oficiálne pramene: za 11 rokov údajne žiadny pokrok na tomto zariadení okrem zhotovenie demonštračné verzie s príkonom 1.1kW na otočnom ramene s krútiacim momentom 280Nm. LOL :-)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 60 poděkování
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Jsou to sprostý lháři a podvodníci. Tímhe se FE svět zabývá už dýl než století a v mnoha případech úspěšně. Jedinný neúspěch FE byl v tom, že její průkopníci, povětšinou bastlíři s mozkem, byli ignorováni. Jde o jednoduchý princip nevyváženosti odstředivé síly a jejího trvání probíhajících se stejným závažím po různých, vzájemně mechanicky spojených radiusech. Prostý Newton to v sobě má zahnízděný i matematicky, akorát že to nikdo z "expertů" nechtěl a nechce vidět, nebo je natolik blbý, že vidět nemůže. Opět jde o nesmírné pokrytectví ortodoní vědy, o novinařině nemluvě.django1 píše:EmDrive ...
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Starší člen
Dotaz
Zdravím.
Zajímala by mne jedna důležitá věc z oboru částic - radioaktivních částic - totiž jejich skutečná, nikoli teoretická podoba. Tedy:
- Do jaké míry lze opticky částici zvětšit?
- Z čeho se částice skládá?
- Z čeho je složený konkrétně obal jádra částice?
- Co vidíme na povrchu částice při jeho rozpadu (záření)?
Děkuji za odpověď.
Zajímala by mne jedna důležitá věc z oboru částic - radioaktivních částic - totiž jejich skutečná, nikoli teoretická podoba. Tedy:
- Do jaké míry lze opticky částici zvětšit?
- Z čeho se částice skládá?
- Z čeho je složený konkrétně obal jádra částice?
- Co vidíme na povrchu částice při jeho rozpadu (záření)?
Děkuji za odpověď.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Dotaz
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 33#p118033pokr píše:.... Do jaké míry lze opticky částici zvětšit? ...
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.