Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Gravitace
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
rychlá rotace dvou plných kovových kruhů vyruší jejich gravi
Chtěl bych požádat zda existuje někdo kdo by se se mnou podíval na tento jev.Nechci to odbýt a chtěl bych pokud možno i nějaký modelový soft. někde stáhnout a různě ho nastavovat v rychlosti nejlépe 400km/h.
Jde mě o jev kdy rychlým pohybem at už protichůdným či ne,oba předměty vyruší svou gravitaci.Představil bych si to jako dvě těžké kovové poklice a mezi nimi prostor snad magnetismus...Pokud začnou rotovat proti sobě rychlostí přes 110 km/h měl by být vyrušen vliv gravitace a došlo by k prosté antigravitaci.
Jde mě o jev kdy rychlým pohybem at už protichůdným či ne,oba předměty vyruší svou gravitaci.Představil bych si to jako dvě těžké kovové poklice a mezi nimi prostor snad magnetismus...Pokud začnou rotovat proti sobě rychlostí přes 110 km/h měl by být vyrušen vliv gravitace a došlo by k prosté antigravitaci.
-
- Starší člen
- Dal: 87 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Re: rychlá rotace dvou plných kovových kruhů vyruší jejich g
LOL :-) Čo zrobit iný pokus. 20Kg setrvačník na dlhej osovej páke s malým raketovým motorčekom na jej konci nebo iná opora vykonávajúcí rotačný pohyb v vodorovnej rovnině . Udrží sa vo vzduchu 20Kg za nepatrné množstvo energie? O nobelovku se šábnem. LOL :-)
Protichodné alebo normálne rýchlobežné rotujúce disky sú dobrá vec, ale zatiaľ som nespozoroval okolo mojich hard diskov v PC žiadne antigravitačné pole. Decimálka ukazuje stále rovnakú hodnotu hmotnosť pred a po zapnutí PC. LOL :-)
Kto vie, čo ide všetko robiť v gravitačnom poli aj keď to nikdy nebude antigravitácia LOL :-)
Protichodné alebo normálne rýchlobežné rotujúce disky sú dobrá vec, ale zatiaľ som nespozoroval okolo mojich hard diskov v PC žiadne antigravitačné pole. Decimálka ukazuje stále rovnakú hodnotu hmotnosť pred a po zapnutí PC. LOL :-)
Kto vie, čo ide všetko robiť v gravitačnom poli aj keď to nikdy nebude antigravitácia LOL :-)
Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: Gravitace
Zdarec bagri....je vidět, že z tebe čiší energie, něco udělat, ale pravděpodobně končíš u svého hard disku, který navíc nikdy neuvidíš.
To video zde již bylo diskutováno. Co takhle si to zkusit, udělat v menším, doma v pokoji, nebo jako já u stolu v kuchyni....zkus roztočit na 20 000ot obyč CD....vem si ochranný štít, je to dobré svinstvo, když tě to začne honit po místnosti.
S tím raketovým motorkem jsi "asi" jaksi mimo, nebo namaluj, jak si to představuješ...nobeluvku si nech celou
Jak , nebo odkud víš, že dva protiběžné disky jsou dobrá věc.....jsem si nikde nevšiml.Když tak napiš něco nového, nejlépe vlastní myšlenku....zdraví
martin11 ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
To video zde již bylo diskutováno. Co takhle si to zkusit, udělat v menším, doma v pokoji, nebo jako já u stolu v kuchyni....zkus roztočit na 20 000ot obyč CD....vem si ochranný štít, je to dobré svinstvo, když tě to začne honit po místnosti.
S tím raketovým motorkem jsi "asi" jaksi mimo, nebo namaluj, jak si to představuješ...nobeluvku si nech celou
![Hip :hip:](./images/smilies/icon_hip.gif)
Jak , nebo odkud víš, že dva protiběžné disky jsou dobrá věc.....jsem si nikde nevšiml.Když tak napiš něco nového, nejlépe vlastní myšlenku....zdraví
![Pivko :pivko:](./images/smilies/pivko.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 60 poděkování
bych si tipnul, že tak nějak :martin11 píše: S tím raketovým motorkem jsi "asi" jaksi mimo, nebo namaluj, jak si to představuješ...
![Obrázek](http://www.aviastar.org/foto/gluharev_meg-3.jpg)
Akorát že toto normálně vyvolává vztlak na křídle a letí, kdežto superentitovo setrváky zůstanou ležet....
Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... takže něco podobného jako tohle ...
...
![Obrázek](http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/128/1287442f5928f78678bfa1f522a96e21.jpg)
![Obrázek](http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/128/1287442f5928f78678bfa1f522a96e21.jpg)
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema
) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis
) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Evil :evil:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
-
- Starší člen
- Dostal: 5 poděkování
Pro superentita
Pokud vím, zatím nejnižší stupeň řešení antigravitace není v protiběžných discích, jejichž hmotnosti i rychlosti jsou vůči gravitaci Země zanedbatelné, ale na principu, řeknu to jednoduše, pevně laděných vf zdrojích a cívky. Jejich pól proti zemi představuje těžká kovová deska, na níž končí zpracované pulsy - ze zdrojů do cívky, z cívky na desku. Protipólem je země. Ale to už tady někdy popisoval. Taky to lze zkoušet v obýváku, v miniaturních velikostech - to ovšem předpokládá pochopit vzájemný vztah generátorů, aby vůbe bylo z čeho vyjít. Podobnost s vysílači či rádiem je minimální, vlastně skoro žádná - a právě to představuje největší potíž. Kdybych měl souseda machra z el. techniky, schopného vydžet neúspěchy a experimentovat, už bychom to předváděli. Dnes jak se zdá má každý svých starostí dost. Po síti to nejde, všechny moje zkušenosti jsou dosud negativní (lidé chtějí znát jen technické údaje a pak rychle pryč). To je z mé strany asi tak vše.
Přeji mnoho úspěchů.
Pokud vím, zatím nejnižší stupeň řešení antigravitace není v protiběžných discích, jejichž hmotnosti i rychlosti jsou vůči gravitaci Země zanedbatelné, ale na principu, řeknu to jednoduše, pevně laděných vf zdrojích a cívky. Jejich pól proti zemi představuje těžká kovová deska, na níž končí zpracované pulsy - ze zdrojů do cívky, z cívky na desku. Protipólem je země. Ale to už tady někdy popisoval. Taky to lze zkoušet v obýváku, v miniaturních velikostech - to ovšem předpokládá pochopit vzájemný vztah generátorů, aby vůbe bylo z čeho vyjít. Podobnost s vysílači či rádiem je minimální, vlastně skoro žádná - a právě to představuje největší potíž. Kdybych měl souseda machra z el. techniky, schopného vydžet neúspěchy a experimentovat, už bychom to předváděli. Dnes jak se zdá má každý svých starostí dost. Po síti to nejde, všechny moje zkušenosti jsou dosud negativní (lidé chtějí znát jen technické údaje a pak rychle pryč). To je z mé strany asi tak vše.
Přeji mnoho úspěchů.
co nevíme, neznamená, že neexistuje
-
- Starší člen
Zdarec Martin. Reč bola o nějakých 110km za hodinu v případě rotujících diskov predrečníka, čiže jsem adekvátně reagoval na HD mojho PC, ktorý má několik diskov od 7200 ot., to je asi 100km/h, do 15 000 ot/min. a žiadnú antigravitáciju jsem na decimálke nepozoroval. LOL :-)martin11 píše:Zdarec bagri....je vidět, že z tebe čiší energie, něco udělat, ale pravděpodobně končíš u svého hard disku, který navíc nikdy neuvidíš.
S tím raketovým motorkem jsi "asi" jaksi mimo, nebo namaluj, jak si to představuješ...nobeluvku si nech celou![]()
Jak , nebo odkud víš, že dva protiběžné disky jsou dobrá věc.....jsem si nikde nevšiml.Když tak napiš něco nového, nejlépe vlastní myšlenku....zdravímartin11
S raketovým motorčekom nejsem mimo a protibežné disky sú dobrá věc ve zmysle...je to hezké, ale naprd. To samé s nobelovkou. Nechcel som byť voči predrečníku impertinentní. LOL :-) Vlastná myšlenka už padla a raketové motorčeky na listoch vrtule není dobrá idea. LOL
Naposledy upravil(a) bagri dne čtv 17 led 2013 2:17, celkem upraveno 1 x.
Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
-
- Starší člen
Dobré. Permitivita prostredia a anizotropie . . . Radiové rezonátory s kovovou doskou sa chcú šmýkať zlomkami Newtonov v pricípe bezreakčného pohybu z vonkajšieho pohľadu, ale zatiaľ je to len hračka. Nezostáva, než ti popriať k ďalšej práci.pokr píše:Jejich pól proti zemi představuje těžká kovová deska, na níž končí zpracované pulsy - ze zdrojů do cívky, z cívky na desku. Protipólem je země.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
pro bagri...aha...tak dobře....jakmile budu mít model setrvačníku...snad se už vyrábí
....a provedu nějaké pokusy, tak se zde s výsledky objevím.
..zdraví martin11 ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Bye :bye:](./images/smilies/icon_bye.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Starší člen
Pro bagri: Já jsem sice taky Slovák, ale tvoje "šmýkať zlomkami Newtonov" je moc a moc přitažené za vlasy. Nicméně, díky alespoň za povzbuzení:-)
-
- Starší člen
LOL :-) Nerieš to, som obyčajný československý bagrista s nadobudnutým vzdelaním v pomocnej škole :-D. Tak toto už by nemalo byť pritiahnuté: Čreva štandardnej mikrovlnky 2.5GHz s medenou platňou a tieniacim obalom = 15kg, príkon 850W, účinnosť 70 %, zisk proti gravitácii = 2 gramy. Predikcie: supravodivý rezonátor, príkon 1 kW, zisk proti gravitácii 3 tony. Zatiaľ len hračka a veľa otáznikov. Oficiálne pramene: za 11 rokov údajne žiadny pokrok na tomto zariadení okrem zhotovenie demonštračné verzie s príkonom 1.1kW na otočnom ramene s krútiacim momentom 280Nm. LOL :-)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 60 poděkování
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Jsou to sprostý lháři a podvodníci. Tímhe se FE svět zabývá už dýl než století a v mnoha případech úspěšně. Jedinný neúspěch FE byl v tom, že její průkopníci, povětšinou bastlíři s mozkem, byli ignorováni. Jde o jednoduchý princip nevyváženosti odstředivé síly a jejího trvání probíhajících se stejným závažím po různých, vzájemně mechanicky spojených radiusech. Prostý Newton to v sobě má zahnízděný i matematicky, akorát že to nikdo z "expertů" nechtěl a nechce vidět, nebo je natolik blbý, že vidět nemůže. Opět jde o nesmírné pokrytectví ortodoní vědy, o novinařině nemluvě.django1 píše:EmDrive ...
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Starší člen
Dotaz
Zdravím.
Zajímala by mne jedna důležitá věc z oboru částic - radioaktivních částic - totiž jejich skutečná, nikoli teoretická podoba. Tedy:
- Do jaké míry lze opticky částici zvětšit?
- Z čeho se částice skládá?
- Z čeho je složený konkrétně obal jádra částice?
- Co vidíme na povrchu částice při jeho rozpadu (záření)?
Děkuji za odpověď.
Zajímala by mne jedna důležitá věc z oboru částic - radioaktivních částic - totiž jejich skutečná, nikoli teoretická podoba. Tedy:
- Do jaké míry lze opticky částici zvětšit?
- Z čeho se částice skládá?
- Z čeho je složený konkrétně obal jádra částice?
- Co vidíme na povrchu částice při jeho rozpadu (záření)?
Děkuji za odpověď.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Dotaz
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 33#p118033pokr píše:.... Do jaké míry lze opticky částici zvětšit? ...
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.