pro poota...prosté jednoduché geniální. Ale jako každou jednoduchou věc, je třeba "nějak" prosadit, což se ti / nám / nepovede, a to ani náhodou. na těch židlích sedí zase ti co by byli automaticky nezaměstnaní...protože toho moc neumí
![Devil :devil:](./images/smilies/icon_devil.gif)
tak tam právě sedí...a jsou to zase známí těch výše postavených...atd až ke špičce ledovce, t.j premierovi a presidentovi, ale, zde je "jakási " zpětná vazba, ti jsou závislí na "lobistech" a těch co jim poskakujou.../ mám na mysli milionáře, velkopodvodníky atd./ takže tím se kruh uzavírá a není východisko. Myslím, že tonení jen tady, ale je to v celém světě...někde míň, někde víc. takžejak z toho. každý podle svého svědomí. a doba "hrdinských " činů jaksi dávno minula. Tím neházím flintu do žita, ale coby absolutní nestraník / naposled jsem byl v pionýru v roce 1959/ s tím nepohnu.
Jediným řešením je , vymyslet magnetická motor, nebo cokoliv co vydělá obrovské peníze a to dát světu. jenže co se stane...to vidíme tady v přímém přenosu. Fotovoltaika a panely na vlastní střeše jen na spec. povolení. Když vybuduju patřičný zásobník energie, stanu se energeticky "ostrovním", tak mě tu energii stejně zdaní. Sice nevím jak, ale určitě, když to udělá stovky nebo tisíce lidí "něco " vymyslej. jak by se ti nemakačenkové jinak uživili
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
tak jsem se vyplakal, sice dobře , ale na cizím hrobě. " Velebnosti je mi blbě, jdu blejt" m11
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
... věřím, že se " TO " povede ......