![Pottytrain :ptrain:](./images/smilies/pottytrain.gif)
Zdravím - poota
Slavek Krepelka píše:Souhlas se zdánlivě menším zlem je stále souhlas se zlem. Ahoj, Slávek.martin11 píše: ... sisa má ráda Zemana, že........
Souhlas se zdánlivě menším zlem je stále souhlas se zlem. Ahoj, Slávek.martin11 píše: ... třetí možnost, si myslím je ještě větší zbabělost ...
(jedná se o článek: Psychopatologie skupinového myšlení) -pro toho, kdo se s tím nechce hledathanka píše:Tak mám pravdu o zfanatizovaných lidech - radost z toho ale nemám![]()
http://www.prvnizpravy.cz/sloupky/psych ... o-mysleni/
Věř tomu, že mezi sebou vás maj politici zfanatizovaných přes půl národa. Je to jen divadlo. Útěchou není ani to, že to tak s takzvanou demokracií (čínsky hypokracií) dnes funguje ve většině světa a kde ne, tam vtrhou barbarské západní hordy "mýtit" své agenty, Alkaidu.milda píše: Věř tomu, že Zeman má víc zfanatizovaných voličů, než Karel.
Co kdybys přestal konečně napadat moji osobumilda píše:..Hanko, proč tak složitě a rádoby vědecky? ..
Tak to by mě doopravdy ani náhodou nenapadlo. Docela rád čtu i Tvoje zajímavý příspěvky.hanka píše: Co kdybys přestal konečně napadat moji osobu.
Kolik hrdinství spatřuješ v tom, že budeš volit něco, co nechceš ?????!?!?!martin11 píše: nejít volit, což je třetí možnost, si myslím je ještě větší zbabělost...a potom říkat, já nevolil....m11
Tvoje slovní akrobacie (překrucování ) na mě nezapůsobila – nic nezměnila na faktu, jakým způsobem se mnou vedeš diskuzi. Právo vyslovit svůj názor bereš ustavičně Ty mně, a souhlasím s tím, že diskuze mezi námi dvěma skutečně nemají smysl…přesto ale nevyužiji Tvého opětovného doporučení, abych se nezúčastňovala internetových diskusí.milda píše:... prosím o upozornění, kde to bylo..hanka píše:... K snaze o zesměšňování lidí, se uchylují ti, kterým došly argumenty ...milda píše:..Hanko, proč tak složitě a rádoby vědecky? ..
Zaplaťbánbůh už to zítra zkončí. Tak to snad přežijem???hanka píše: Tvoje slovní akrobacie (překrucování ) na mě nezapůsobila –....
Dále už na Tebe nebudu reagovat..
Mno...přemýšlel jsem, jestli je ještě "nějaká " možnost při volbě, a nenapadlo mědjango1 píše:Kolik hrdinství spatřuješ v tom, že budeš volit něco, co nechceš ?????!?!?!martin11 píše: nejít volit, což je třetí možnost, si myslím je ještě větší zbabělost...a potom říkat, já nevolil....m11
Nechci za prezidenta ani jednoho z finalistů, nevolím ani jednoho.
Je mi u prdele Xfaktor, slavík a podobné pošukárny, neposílám hlasy. Jsem proto zbabělý? Volba maskota ČR má stejný význam. Vítěz získá milion dollars contract a smlouvu na CD. To je vše. Soutěžící slibují co nemohou splnit.![]()
Prober se, kapitalizmus není demokracie