...Slavek Krepelka píše:... Hmm, to poslední video. Co říkáš Anri, že bychom to zkusili bez těch prasat? Slávek
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
... tohle je sice už hodně daleko, ale to by se mi móóóc líííbilo ...
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
[youtube][/youtube]
...Slavek Krepelka píše:... Hmm, to poslední video. Co říkáš Anri, že bychom to zkusili bez těch prasat? Slávek
DoA(&F) píše:... jedna sklenička mi sice "chcípla" ...
Potieral si si urinou celé telo, teda hlavne hlavu, tvár, krk a nohy? Alebo si si dával spoň urinové kúpele? (maximum čuriny do horúcej vody vo vani a vymočiť sa v tom poriadne, masírovať tým hlavu, tvár, krk a nohy)smajlicekk píše:... ale posledni 4 dni je mi hrozne spatne a urinu uz nemuzu videt od sobotniho rana kdy se mi zvedl zaludek, ...
... no, penicilin to není určitě, neb tento druh plísní "pod vodou" neroste (štetičkovec totiž patří mezi "kapsovýtrusné"Slavek Krepelka píše:Zase penicilín. Mám obavu, že ta kultura je cokoliv, jenom ne kmenové buňky.
A(&F) píše: .... no, penicilin to není určitě, ...
Smajlíčku, pít, pít a zase pít. Takový výkon a tohle jsi minula. Pokud bys dost pila, abys musela čuřit každé půl hodiny až hodinu, pojede to i skrzevá střeva. Tělo musí být zavodněné, jinak si vodu sysluje na práci ledvin a na střevo se nedostává. Proto to bylo čím dál tím horší. Naopak se to mělo lepšit, protože ze střeva by zbytky vylezly taky, velice vodnaté, a urina by ztratila prakticky veškerou chuť. Škoda, že jsi si nepostěžovala dřív. Takhle Ti to ve střevě hnilo a samozřejmě ty produkty jely do uriny. I kdyby ses na to těď vykašlala, což bych nedoporučoval, koukej hodně bumbat. Jsi dehydrovaná. Sněz pár salátovek vokurek, cokoliv a pít.smajlicekk píše:ahoj od 16.1. piju urinu bez hladovky celkem 10 dni, od 26.1 piju urinu s hladovkou, stolice byla naposled 23.1. od te boby nic.
Nazdar Babanci. Skrz tohle si projdeš ještě asi párkrát. Hlavně pít a pít. Člověk by měl deně vyčurat aspoň dva litry, tři vyhovují mně a mluví se o čtyřech. Voda začne eventuelně jít i střevěm a tím pádem člověk musí doplňovat tuhle ztrátu. Pokud ne, popsala Ti to Smajlíček. Jíst při tom nemá ani moc cenu, jde to krz, ale sám mám problém se udržet nejíst aspoň něco. Dnes ale určitě o hladu a kdybych si měl jazyk okousat, natáhnu to.babanci píše:Asi ano. Vytáhla jsem na světlo nějakého Krakena. ...
...Slavek Krepelka píše:Odhaduju, že jsi si do vzorku natáhl něco, co se uživí na CO2....
Babanci, máš pořádnou herxku, je to sice v pořádku, ale kdo to má vydržet - sežeň si injekční stříkačku s tenkou jehlou (např. inzulinovou - ta nebolí) a dej si urinovou injekci (nebo si ji nechej píchnout) - pomůže Ti! Do hodiny se Ti uleví, mám to ověřeno na soběbabanci píše:Panebože, nevím, co se děje..... Poraďte, prosím.