Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Prezidentské ... a ty další volby ...

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Becherovka..

Příspěvek od poota »

milda píše:Aspoň, že na tu korupci se všichni společně vrhnou po hlavě. ;) :lol: :pivko:
No právě, jenomže s heslem: "Kdo nekrade s námi, krade proti nám!"

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Becherovka..

Příspěvek od hanka »

milda píše:... Dáma má přednost. ;) ..
Galantnost Ti nemohu upřít, to je fakt :lol:

Ale v dalších slovech S Tebou nesouhlasím.
1) myslím, že ty argumenty pádné jsou - vždyť to tam je napsáno polopaticky (i když s gramatickou chybou), kromě toho se to jeden čas skloňovalo ve všech pádech v době, kdy ke krádeži došlo... poté, co Schw. s Bakalou ovládli média, se každý náznak o připomínku zametá rychle pod koberec - jestli sleduješ pouze jejich média, není divu, že se to k tobě nedoneslo ;) . Chválabohu, že jsou i jiná média, které se o tom nebojí informovat ... Za komančů jsme pro jiný pohled na to, co nám předkládalo tehdejší vedení, poslouchali Svobodnou Evropu, pamatuješ? ... Teď si zřejmě budeme muset číst SOS ;) ...

2) důkazy o tom přece také jsou - (viz článek) - stačí si je ověřit - kdyby ovšem nebyly materiály tajné... proč asi :ethink: ?

3) bohužel, tohle odmítání VŠEHO, co přijde z opozičních řad, je příčinou toho bor@elu, co tady je. Odmítají se dobré věci, jenom proto, že je řekla levice - dopředu se odmítá všechno aniž by se poslanci zamysleli nad obsahem, jestli je to ku prospěchu této země. Používáš stejnou logiku ...
Moje logika je jiná ... jenom taková "selská" :oops: :lol: :lol:

P.S.: Nejvíce souhlasím s Tvojí poznámkou" Bylo by úplně nejlepší se na takovýhkle diskuse dávno po volbách vykašlat... :piss: " . - skutky si ale odporuješ - tak proč tady pořád cpeš ty ódy na knížete - musí Ti být jasné, že tím jenom provokuješ ty, co si o něm myslí něco jiného :ptrain: :D :lol:
Naposledy upravil(a) hanka dne úte 12 úno 2013 18:47, celkem upraveno 1 x.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
bagri
Starší člen
Dal: 87 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Prezidentské volby

Příspěvek od bagri »

milda píše:to bagri: viz přibližně druhý odstavec pro hanku

To Milda:
LOL:-)) No nevím nevím, ale dával jsem Ti částečně za pravdu. LOL :-D

:idea: Trochu si pocvič citace :D - poo.

Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

Ahoj hanko,
nejenom "Svobodku"(na komentáře Lídy Rakušanové pamatuješ? http://www.denik.cz/rakusanova/sobotnik ... 30126.html ), ale i Londýn, Hlas Ameriky, Deutche Welle, Vatikán a já nevím teď honem co všechno jsem poslouchal.
Teď zase čtu:
http://www.blisty.cz/
http://ers.blog.cz/
http://www.ceskapozice.cz/
http://www.denik.cz/
ale i jiné. Bakalu Ti neberu ani náhodou. ;) Karel Schwarzenberk podle mne patří k těm slušnějším politikům, i když samozřejmě Kalouska, TOP09 a účast v týhle zku...ý vládě mu nikdo neodpáře. :? :ethink: :evil_vm:
Ale já jsem taky kluk z vesnice a můj selský rozum mi říká, že kdyby to s tou Becherovkou bylo až tak jasný, že by to Karlovi Miloš dal pěkně sežrat nemyslíš? On to zatím nechal přejít v klidu. Aspoň na tom "you tube"

"důkazy-viz článek" sry, ale takovejch důkazů a protichůdnejch je plnej internet..... :epray: ;)

Možná to tak nevypadá, ale i já věřím, že "velkej Milda", když už je tam, tak udělá taky něco užitečnýho pro naši zemi. A my, původní skeptici můžeme být jenom příjemně překvapeni. (nepříjemné překvapení pro nás nebude překvapením :P

Jinak souhlasím..... :ptrain: :ptrain: :ptrain: na to!

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Zemana ve velkém sponzorují exekutoři. Co za to budou chtít?

Příspěvek od A(&F) »

... http://domaci.eurozpravy.cz/politika/63 ... dou-chtit/ ... další info též reportáž "Na vlastní oči" z 13.2.2013 ... :bhead: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
bagri
Starší člen

Příspěvek od bagri »

milda píše:
Nj, triumfálně dorazil, jenomže jenom další lží! :enaughty:

Je to divné. Kontrola a nevláda z milosti dané opoziční smlouvou a tohle to? Závěr je podoben
panfletu proti knížeti v den před volbami - asi produkt stejné manufaktury. LOL :-) palec dolů
Pokud by se jednalo o fatální lež, proč to nerozmázla modrovize?
Mohl z toho být pěkný večerníček ve stylu South Park. LOL:-)

Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

... :mrgreen: ...
Už budu ....jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
bagri
Starší člen

Příspěvek od bagri »

Pokud jde o to, kdo s kým vyjebal, pak ...

Obrázek

A(&F)
Zasloužilý člen

Kdo platil vznik zemanovců ??? ...

Příspěvek od A(&F) »

milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

Jj, ODS je velmi čiperná strana, hlavně v zákulisí. Ještě že guru končí... :D
KONEC_KLAUSE.pps
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

A(&F)
Zasloužilý člen

Prezidentskej záchod ... teda hajzl ...

Příspěvek od A(&F) »

... :D ...

Obrázek

Edit: ... jelikož obrázek z původního umístění zmizel (stejně jako z ostatních dalších míst na netu ... :shock: ... asi nějaká vyšší cenzuúůůra ... :? ), tak sem dávám náhradní odkaz ... http://joeirsko2.vserver.cz/images/Prez ... zachod.jpg ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Jaká retuš na fotkách ??? ...

Příspěvek od A(&F) »

... Zeman přece žádnou nepotřebuje ... :D ...

Obrázek

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Propojení s Bakalou.

Příspěvek od hanka »

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

Šimek předběhl dobu... a je to tady !!! :laugh: :laugh:

[youtube][/youtube]

nefunguje to, tak ještě jednou samotný link:

http://www.youtube.com/embed/fbSR5sCpvz ... detailpage

:idea: aby joutube fungovalo přímo v okně fora, musí být zápis přesně v tomto tvaru:

Kód: Vybrat vše

http://www.youtube.com/watch?v=xxxxxxx
- kde xxxxxxx je joutubácký název - poo.[/color]

milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

[youtube][/youtube]

Ok. Plevy odstraněny, zrno jsem ponechal. :D
M.
Naposledy upravil(a) milda dne stř 06 bře 2013 12:55, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“