Jajaja1 píše:Palo, vidim, že maš dobré skusenosti s HCl. Budeš taký dobrý a podrobnejšie mi vysvetliš prečo HCl pri aktivácii chloritanu nevyvoláva také vedlajšie účinky ako citrónová, aby som to tu nemusel pol dňa hladať, lebo ja som bol doteraz v tom, že kys. citrónová je neškodna, keď sa požíva v potravinárstve a ešte by ma zaujimalo kolko HCl treba použivať na aktivovanie jednej kvapky chloritanu. Ďakujem
Ahojky já jsem také HCl zkoušela , jak na aktivaci tak i jen do vody.Poradil mi to Palo :-)
Fází citronu a kys. citronové jsem si prošla....přes pokles imunity až k oparům a náběhům na rýmu:-)
HCl je trávící kyselina a tak po reakci chloritanu v žaludku s HCl žaludeční se může zpět díky 3,5% nebo 10% HCl tato spotřebovaná trávící kyselina zpět dodat a imunitu to nesnižuje, právě naopak.
Když jsem aktivovala kys. citronovou nebo citronem , měla jsem po několika dnech opary a pocit přicházející rýmy. Takže mi imunita poklesla. Zpočátku jsem byla MMS1 a její aktivací dle Humbla tak nadšená, že jsem tady debatujícím lidem nevěřila , že tento způsob po čase naopak imunitu zhorší.Tak jsem se pak přesvědčila ,že mají PRAVDU. U aktivace HCl jsem žádné problémy již neměla :-)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)