Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Kde sehnat...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Re: Kde sehnat...
Býval ke koupení ve velkoobchodu, ale je vzít celý balík.Igi píše:Kde prosím sehnat pravý celofán? Nejlépe větších rozměrů. Díky
http://www.pemar.cz./page.php?doc=searc ... lof%C3%A1n
nabízím tekutý lecitin
jde o pravou (IP) = identity preserved, kterou je dost obtížné sehnat
jde o pravou (IP) = identity preserved, kterou je dost obtížné sehnat
Ahoj všem jsem tu nová ale chci se optat mohla bych využít pro základ MMS toto? http://eshop.mach-chemikalie.cz/product ... cts_id=157, někdy si říkám že na officiálních stránkách se z toho stal docela byznys a zase vydělávání peněz na nemocech ostatních lidí, když už tu máme takovou možnou pomoc za pár kaček tak proč si to nesehnat jinde a levněji. Poradíte mi někdo zda je to v pohodě?
díky moc Kačka
![Good :good:](./images/smilies/icon_good.gif)
-
- Nový člen
Koloidne striebro
Ahojte neviete kde by som mohol zohnat kvalitny roztok koloidneho striebra? Neviete o niekom tu z fora kto robi kvalitne kol. striebro a mohol by ho poslat trebars na dobierku alebo nejak inak? Je mozne aj v CR.
Vopred dakujem.
Vopred dakujem.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Podle bezpečnostního listu to vypadá v pořádku. Klidně bych to koupil.
Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
- jardax
- Zasloužilý člen
- Dal: 56 poděkování
- Dostal: 104 poděkování
V pohodě Kačka, dá se to sehnat i levněji! Chloritanu je u nás několik zdrojů, která čerpají z jednoho místa. V závislosti na určení - bazénová chemie / bělení papíru jsou dodavetelé limitováni deklarovaným procentuální obsahem chloritanu a obalovým materiálem... Udělej si obrázek samaKačka píše:Ahoj všem jsem tu nová ale chci se optat mohla bych využít pro základ MMS toto? http://eshop.mach-chemikalie.cz/product ... cts_id=157, někdy si říkám že na officiálních stránkách se z toho stal docela byznys a zase vydělávání peněz na nemocech ostatních lidí, když už tu máme takovou možnou pomoc za pár kaček tak proč si to nesehnat jinde a levněji. Poradíte mi někdo zda je to v pohodě?díky moc Kačka
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Na ofi site je to fakt nehoráznej byznys - posvěceno panem Humblem. Plnou hubu zločinosti současného farma průmyslu si zadělali páni Humble a Kalcker na pěknou ostudu....
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
![Bye :bye:](./images/smilies/icon_bye.gif)
- jardax
- Zasloužilý člen
slovo do pranice vokoun - netvrdím, že pan humble a Kalcker jsou .... zloději, naopak, vážím si jejich práce s ohledem na MMS/CDS - jen ta banda příživníků, z toho je mi na blití - já vím, z čeho je mi na blití, je můj problém, ale taky mi nezabráníš to prezentovat. Videl si 4 hodiny jejich filmu? Videl si, jak dřžkují na komerci farma průmyslu? Jak zdůrazňují ekonomickou nenáročnost léčby pomocí MMS a CDS?
Víš, kdo co skutečně sponzoruje?
Nikdo nikoho nenutí kupovat na czchemu, ale dogma je dogma. Pan někdo posvětil tu a tu prodejnu, takže jen tam a tam je to good. 20 papírků za 500 kaček, schválně vokoune, kolik z toho je zmiňovaným pánům na "výzkum"?
A že se jen tak někdo veze a držkuje a "ceny, ceny, ceny, slevy"... tak to prrr.... dneska jsem zaplatil 400USD za papírky jen proto, aby si je lidi mohli koupit za rozumnej peníz, za 14 dní budou k dispozici....
Víš, kdo co skutečně sponzoruje?
Nikdo nikoho nenutí kupovat na czchemu, ale dogma je dogma. Pan někdo posvětil tu a tu prodejnu, takže jen tam a tam je to good. 20 papírků za 500 kaček, schválně vokoune, kolik z toho je zmiňovaným pánům na "výzkum"?
A že se jen tak někdo veze a držkuje a "ceny, ceny, ceny, slevy"... tak to prrr.... dneska jsem zaplatil 400USD za papírky jen proto, aby si je lidi mohli koupit za rozumnej peníz, za 14 dní budou k dispozici....
- jardax
- Zasloužilý člen
není nic jednodužšího, než se zeptat v otevřeném psaní....vokoun píše:Třeba ti co to prodávají dráz to sponzorují a proto dostali podporu od pana Humbla a
Buď nedostaneme žádnou odpověď, nebo odpověď tipu: nic vám do toho není, nebo pokud je to tak jak píšeš, nemají se za co stydět a konkrétní sponzoring nám ukáží
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Zítra pisnu dotaz... to jsem sám zvědav
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Hip :hip:](./images/smilies/icon_hip.gif)
![Bye :bye:](./images/smilies/icon_bye.gif)
- jardax
- Zasloužilý člen
ok ok vokoun, taky jsem se nechal trohu unést, proti tobě nic memám!!! Ještě jednou zdůrazňuji - pan Humble i pan Kalcker jsou borci, dokonce u mě spasitelé světa - bez ironie a bez náboženského podtextu.
Mě jen sere a fakt točí posvěcení jedné firmy - prodej MMS a CDS za zlodějské ceny.....
Opakuji se, papírky 50ks za 530ká na czchem - to je mazec, dá se koupit 20ks za 50ká i levněji....
no proč nevydělat na nemoci lidí.....
Mě jen sere a fakt točí posvěcení jedné firmy - prodej MMS a CDS za zlodějské ceny.....
Opakuji se, papírky 50ks za 530ká na czchem - to je mazec, dá se koupit 20ks za 50ká i levněji....
no proč nevydělat na nemoci lidí.....
Zdravím
Som tu nový, dúfam že nevadí ak sa v tomto topicu opýtam, dá sa tento chloritan sodný: http://www.pgchem.sk/sk/ponuka/368/chlo ... dny-naclo2
použiť ako MMS? Je tekutý, 24,5% takže na oko nevidím problém, a je v dobrej cene. Prosím, vyjadrite a k tomu niekto.
Vopred za odpovede ďakujem.
Som tu nový, dúfam že nevadí ak sa v tomto topicu opýtam, dá sa tento chloritan sodný: http://www.pgchem.sk/sk/ponuka/368/chlo ... dny-naclo2
použiť ako MMS? Je tekutý, 24,5% takže na oko nevidím problém, a je v dobrej cene. Prosím, vyjadrite a k tomu niekto.
Vopred za odpovede ďakujem.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Ano. Čistota je fajn. Je to trošinku slabší roztok, standart je pokud vím 28%, ale to je celkem buřt, stejně dávkuješ podle reakcí těla. Cena je príma. Ahoj, Slávek.Nymir píše:Z... dá sa tento chloritan sodný: http://www.pgchem.sk/sk/ponuka/368/chlo ... dny-naclo2 použiť ako MMS? ...
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Nový člen
- Dal: 10 poděkování
Ahojte rad by som sa spytal na nejaky dobry zdroj organickych mineralov ale nie drahy. Neviete o niecom?