Crayon píše:Zdravím, mám takový ošemetný dotaz. Ve středu 30.1. jsem dobrala poslední Ivermectin s Albendazolem (dle návodu v knize Bláhové) a v ten den jsem navečer dostala nějakou pseudomenstruaci. Od té doby, což je asi 18 dní prostě krámuju nepřetržitě... . Žádné točení hlavy, psychika v pohodě
Ahoj Crayon
při čtení tvého příspěvku se mi stala věc, která se nedeje moc casto, myslím u cizích lidí, u lidí v mém okolí je to docela běžné a to, že se mi zobrazily tvoje orgány, aniž bych to já nebo kdokoliv jiný chtěl a když už se to stalo, tak ti napíšu co jsem viděla, snad ti to pomůže...
Vezmu to popořádku:
podrážděný nosohltan, štítná žláza malinko snížená tvorba hormonu, plíce v pořádku, srdce jako zvon , žaludek, dvanácterník, tenké střevo OK, játra zátěž na pravé straně, to ovšem docela dost, nadledvinky pod tíhou mírného stresu, tlusté střevo krásnééé , močák tam taky Ok, vaječníky dobrý a ted ta děloha - pravá strana v pořádku, levá strana - kdybych se dívala na hodiny je mezi 3 a 4 neco co se snaží tělo vyčistit, ale težko říct co to je...,ten kontryhel by snad pomohl, jiank si myslím že by tuto jakoby menstruaci mohl potlačit citron, ale to by nebylo asi žádoucí, spíš by to chtělo dočistit.
Ta menstruace se mi zobrazila tak, že je chvilku slabší a pak se to zase rozjede a pořád dokolečka.
Víc ti nepovím, obraz se vypařil....
pa Alfka