![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Baby :baby:](./images/smilies/baby.gif)
Zajímavá literatura k věci: http://www.chemicke-listy.cz/docs/full/ ... 78-683.pdf.
![Bye :bye:](./images/smilies/icon_bye.gif)
Může a asi je. Taky už mne při tom čtení napadlo, že za použití chlorovodice by asi hořčík naducaný vodíkem uvolnil jednak skladovaný vodík a jednak vyvíjený vodík za cenu přeměny skladovacího hořčíku na chlorid hořečnatý, což přeloženo do češtiny znamená, že pilule MgH2 by byly použitelné při zapití HCl jako doplněk jak vodíku, tak MgCl2 bez jakýchkoliv vyvíječů. Už po tom hydridu koukámla píše:Trošku jsem v tom řešení s tou hořčíkovou tyčí šťáral a to řešení od Rusů může být vykutálenější než na první pohled vypadá ...
Průmyslově se schrastit dá, ale budou tam dost potíže s poplatky za transport. Jde o hazardní materiál. Jinak mi taky došlo, že polykat kovový hořčík a zapíjet HCl by bylo asi docela v pořádku, pokud si člověk dobře spočítá kolik, takže bez jakýchkoliv vyvíječů. Jak ho dostanu, nastrouhám ho na prach, spočítám a vyzkouším to. Připadá mi to jako to nejjednodušší, co se dá udělat na doplňování jak vodíku, tak hořčíku.Slavek Krepelka píše:.... Už po tom hydridu koukám![]()
Dík za připomenutíla píše:Crayon sem dal 17 března pilule ...
... http://www.praskovekovy.cz/index.php?pa ... &Itemid=26 ...Slavek Krepelka píše:Jinak mi taky došlo, že polykat kovový hořčík a zapíjet HCl by bylo asi docela v pořádku, ....
Kucí ahóójSlavek Krepelka píše:http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2831093/
Právě mi to poslal syn. Tihle se s tím vůbec nejebali. Vrazili tyčku hořčíku do vody a bylo to fajn. O tu vodu pomalinku rozloží aj tak. Napakovalo to vodu vodíkem dost na to, aby to podstatně vylepšilo celou partu testovaných během dvou měsíců.
Připojuji se a všem tu na fóru díky, díky. díkySlavek Krepelka píše:S laskavým pozdravem, Slávek
Díky Vláďo.
Asi to bude složitější. Asi záleží na konkrétním jedincovi, nebo konkrétní příčině, která danou nemoc způsobila. Mám kelem sebe několik případů, kdy jednou vodíková voda na stejnou nemoc zabrala úžasně a podruhé vůbec. Osobně na sobě jsem si vyzkoušel, že s mým vysokým tlakem to nehnulo. Po 10ti dnech, kdy už mi zase vysokým tlakem začala téct krev z nosu jsem se vrátil k medikaci.Slavek Krepelka píše: Vylepšení: ....Momentální hladiny cukru a dlouhodobé (2 měsíce) hladiny HbAIC test.
Ano, bude to složitější. Oni mluví až o několika měsících. Osobně bych s tím šel při braní prášků. Ahoj, Slávek.Ilem píše: .... Po 10ti dnech, kdy už mi zase vysokým tlakem začala téct krev z nosu jsem se vrátil k medikaci.
... Ileme, nechci se vnucovat, anžto už jsem Ti to už minimálně jednou doporučil, ale už jsi vyzkoušel ten kotvičník ?? ...Ilem píše:... s mým vysokým tlakem to nehnulo. Po 10ti dnech, kdy už mi zase vysokým tlakem začala téct krev z nosu jsem se vrátil k medikaci.
Proč ne? Něco to udělá. Ono je ještě otázka při tom kterém vyvíjení, jaký to bude mít RPMkutil píše: .... Když vemu tu vodu ve které mám uložené kósek té hořčíkové tyčky, možu to smíchat s tou převařenou vodou a nasytit klasicky vodíkem? ....
Zkouším ho pořád, asi jsem nějakej divnej případA(&F) píše:Ileme, nechci se vnucovat, anžto už jsem Ti to už minimálně jednou doporučil, ale už jsi vyzkoušel ten kotvičník ?? ......