Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Jednoduchá liečba rakoviny ???

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Šokující pravda o rakovině

Příspěvek od A(&F) »

Ilem píše:Tohle mi přišlo mejlem od kamaráda, tak se chci podělit.
... viz http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=112808#p112808 ... obsah stejný ... tudíž i stejné závěry ... ;) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od LenkaX »

alopat píše:Děkuji paní Cathryn Caton, N.D. z Alpha Omega Labs (výrobce Cansema Black Salve) za informace.
*Ano, jedná se o manželku bylinkáře, kterého se FDA pokusilo unést z Ekvádoru. Následně byli ze země vyhoštěni dva američtí diplomaté, kteří se na únosu podíleli. Za alternativní léčbu a prodej neschválené masti na rakovinu kůže Black Salve byl předtím Greg Caton v USA vězněn, zabaveny nemovitosti, zlikvidována firma.
Ahoj chvíli jsem tu zkoumala , kde umístím svou zkušenost s černou mastí Black salve .Nakonec jsem zakotvila tady . Mast Black salve prý dovede i diagnostikovat. Tudíž o ní píší, že pokud jsou na těle nějaké rakovinné ložiska , mast reaguje a léčí.Pokud nejsou, nic se neděje.
Já jsem si tuto mast pořídila před asi rokem a letos jsem si rozškrábla někdy na konci 2/2013 znamínko u třísel.Čekala jsem jiné hojení, dávala jsem na to kurkumu v oleji ,ale to nepomohlo. Rozhodla jsem se tedy pro v lednici ležící černou mast ,abych se přesvědčila , že to funguje.Bohužel nemám fotku před použitím masti , ale fotit se to začalo 24 hod po aplikaci masti.Zpočátku jsme to fotili denně . Asi pátý den po použití masti se mi nějak vývoj nelíbil a tak jsem na 24 hod aplikovala podruhé, pak už ne . Poslední snímek je z dneška 13/4/2013 , znamínko je tak světlé ,že se i špatně zaostřuje. Je docela možné že se vytratí zcela .Tak at to někomu dalšímu pomůže Krásný den přeje Lenka :bye:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Změň sebe sama a změníš svět :-)
lena

Příspěvek od lena »

mozna hloupa otazka, co blastne obsahuje cerna mast, jiste muzu si zagooglovat, ale treba ma nekdo informaci. Zajimalo by me to.

to = LenkaX,

to urcite neni spatna vec. Cerna mast se me zda byla snad na vsechno, jako dite to bylo jedine bud peroxid/kyslicnik a nebo cerna mast na duhy snad vseho druhu..

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

lena píše:mozna hloupa otazka, co blastne obsahuje cerna mast, jiste muzu si zagooglovat, ale treba ma nekdo informaci. Zajimalo by me to.
to = LenkaX,
to urcite neni spatna vec. Cerna mast se me zda byla snad na vsechno, jako dite to bylo jedine bud peroxid/kyslicnik a nebo cerna mast na duhy snad vseho druhu..
Tato černá mast je asi z 5 rostlin, není to ta z lékárny ,co šla koupit za totality a složení i možnost objednání je zde
http://www.cernamast.eu/cs/7-cerna-mast.html
prodává se pod impregnací na malířská plátna :-)

lena

Příspěvek od lena »

Treba to bude nekoho zajimat take a ted zrovna ctu co cerna mast obsahuje (volne prelozeno):

Od indianu bylo pouzivano:
kanadsky krvavy koren -(volne prelozeno)Blutwurz (Sanguinaria canadensis) pak kanadsky Zluty koren (Hydrastis canadensis) a take Kermesbeere (kermesboruvka) (Phytolacca)

V Evrope k tomu davaji, davali, take mineralni latky ci kovy (ku prikladu: Chrom nebo Zinek chloratum, Kaliumjodid, Antimonglanz) Ma to velmi vysoky pH a pusobi to jako solna lazen.

Kliniky v Americe v minulem stoleti pouzivaly prevazne tuto mast, ktera prave u nadoru hojila az 80-90 %. I pri poslednim stadiu rakoviny se hojilo priblizne 50%. V devadesatych letech byla zavrena posledni klinika s argumentaci:

Lecba byla uspesna, ale archaicka.

Vetsina techto klinik se prestehovala do Mexika.

Tato mast zacne ranu stahovat a po 2-3 dnech se utvori povrch v barve tmave hnede az cerne. Mast se dostane ci se vsakne az do mista, kde tumor vzniknul. Zajimave je, ze mast se nedostane dal, ale jenom na misto tumoru a nenapada zdravou kuzi ci plet. Po 2-3 tydne se utvori strup, ktery sam od sebe odpadne. Trva to priblizne 10-14 dni. Pak odpadne cely tumor, ktery byl vysat i z hloubky a zbude jenom krasne zahojene misto. Toto misto se uplne vyhoji priblizne po 2 tydnech.

Co tu jeste lecitel pise, je nutne aby mast na tumor daval prave lekar ci lecitel (v mistech jako je podpazi) nebot vznikaji bolesti, bolesti uplne odezni az po celkovem vyhojeni.

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Když už je téma ..Jednoduchá léčba rakoviny ,poslechněte si toto video. O čem všem nám lžou, převrací pravdu ve jménu svého zájmu aby se jen léčilo a léčilo.A dělají to velmi rafinovaně.Změna je jen a jen na nás.Když je přestaneme krmit svými body a svým strachem,což systém potřebuje:-)
Občane pokud chceš být zdravý a toto opravdu chceš sám za sebe ,uzdrav se sám.Před tím si ale sežeň vlastní info.Hezký poslech přeje Lenka

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

LenkaX píše: Občane pokud chceš být zdravý a toto opravdu chceš sám za sebe ,uzdrav se sám.Před tím si ale sežeň vlastní info.Hezký poslech přeje Lenka
Zajímavý video, lecos jsme tady už měli, jen ta sůl mi nejde do hlavy:
1/3 skla?? +1/3 písku?? + 1/3 soli :ethink: :shock:
ty dvě třetiny by přece musely zbýt po rozpuštění a skřípat mezi zuby v polívce.... :?: :)

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

milda píše:1/3 skla?? +1/3 písku?? + 1/3 soli :ethink: :shock:
ty dvě třetiny by přece musely zbýt po rozpuštění a skřípat mezi zuby v polívce.... :?: :)
Tak toto se mi také nezdálo :-)

jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

Tiež zaujímavý dokument. Zakázané léky na rakovinu
Ak to tu už bolo, tak sa ospravedlňujem.

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
A(&F)
Zasloužilý člen

PROČ ŽENY V ČÍNĚ neonemocní rakovinou prsu ...

Příspěvek od A(&F) »

... a proč jejich manželé netrpí rakovinou prostaty ...

... velmi hodně k zamyšlení ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: PROČ ŽENY V ČÍNĚ neonemocní rakovinou prsu ...

Příspěvek od Slavek Krepelka »

A(&F) píše:... a proč jejich manželé netrpí rakovinou prostaty ...
... velmi hodně k zamyšlení ...
Skutečně. Takže on Janičku někdo přehodil do češtiny. To je fajn. Bohužel ta její věda nevysvětluje to, že dokud bylo čerstvé mléko, ale i hodně kysaného a sýratého, jednou ze základních potravin a příjmu živočišných bílkovin, což je v dobách neplastikového hnojení atd., že z toho rakoviny zrovna moc nebyly. Tím nechci podceňovat její poznatky, ale jde o částečnou a silně zvádějící pravdu. Chybí spousta souvislostí. Svádět vše na hormony obsažené v mléce je podle mne velice nezodpovědné. Kurňa, můj děda si vyhojil tuberu spoustama čerstvého mlíka a to při práci v hutích, žádnej Brixen. Raka prostaty z toho nedostal, ani jiného. Kukat šel až na rakovinu plic, desítky let později, anžto hulil stohy partyzánek a v důchodu chlastal jak mrtvý moře. V životě jsem ho střízlivýho neviděl, ale byl moc hodnej i vožralej. :ethink: :) Vlastně nevím jaký byl střízlivý, akorát z vyprávění :pivko:

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

A(&F) píše:... a proč jejich manželé netrpí rakovinou prostaty ... velmi hodně k zamyšlení ...
Spíš bych se zamyslel nad rolí plastikových růstových hormonů, kterýma se honí jak váha, tak dojivost v celé živočišné výrobě. To se týče samozřejmě i masa.

S laskavým pozdravem, Slávek.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:... ta její věda nevysvětluje to, že dokud bylo čerstvé mléko, ale i hodně kysaného a sýratého, jednou ze základních potravin a příjmu živočišných bílkovin, což je v dobách neplastikového hnojení atd., že z toho rakoviny zrovna moc nebyly.
... rakovina byla i tehdy, jenom jí bylo cca 10x méně ... tzn. tehdy byl v "Evropě a Novém Světě" zasažen každý třicátý až padesátý člověk namísto dnešního děsivýho výsledku, kdy onko postihne každého třetího až čtvrtého z nás ...... to, že za to posledních 100 let let dostalo až takový neskutečný obrat, může být zapříčiněno i způsobem, jakým jsme v posledním století zplundrovali pole ...... od základu se změnil přístup k zemědělství, čímž jsme na polích zabili veškerou mikroflóru a mikrofaunu (za což může i rozorání mezí, kteréžto byly přirozeným zásobníkem, ze kterého se po orbě tyto opět mohli rozšířit do obdělávaného zbytku pole) ... na polích se pěstujou stejné plodiny i řadu let za sebou ... a hlavně se už po třech letech polno-hospodaření nenechávají "ležet ladem", jak bývalo dříve zvykem ...... v důsledku toho všeho pak v půdě scházejí velmi důležité minerály (např. hořčík), které se tak nemohou dostat ani do potravin (ať už pro lidi nebo do těch zvířecích, čímž potom zákonitě musí scházet i v mléce a mase) ...... tam především (také) bych hledal zakopanýho psa, proč mléko kdysi nemuselo škodit tolik jako dnes ...
Slavek Krepelka píše:... můj děda si vyhojil tuberu spoustama čerstvého mlíka ..... Raka prostaty z toho nedostal, ani jiného.
... to je sice fajn (že Tvému předkovi pomohlo a neublížilo), ale z pohledu statistiky je to v podstatě nic neříkající ...... ale to uvedený statistický porovnání míry "promořenosti rakem" v končinách mléko běžně užívající vůči končinám, kde se pouze kojí, tak to je fakt zarážející ... :ethink: ...

[hr]PeS: ... když mě před lety GeWo upozornil na mnohé neg. záležitosti spojené s pitím mléka, tak jsem se na to více zaměřil ... a za ty roky, co se tím zabývám, se nestačím dokola divit, za co všechno může být mléko zodpovědno (vč. zvyšování hyperaktivity + snižování IQ u dětí) ... :? ...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

A(&F) píše: ... rakovina byla i tehdy, jenom jí bylo cca 10x méně ...
http://www.theepochtimes.com/n2/china-n ... 36217.html
Jinhua Times reports that this is the first time the annual cancer registry report has been publicly released. The figures are based on data collected from 72 cancer surveillance sites in 24 provinces, covering 85 million people; there are 8,550 new cases a day.
Jinhua Times sděluje že byl poprve zveřejněn záznam výskytu rakoviny. Čísla sesbíraná z 72 dohlížecích center v 24 provincií a pokrývajících 85 miliónů lidí hlásí 8550 nových případů denně.

http://www.china.org.cn/2013-04/16/content_28556502.htm
The scale of the problem outlined in the National Cancer Registry's report does not surprise Wei. In 2009, Zhongshan, the city where he lives and works saw an average of 8.34 people diagnosed of cancer daily, with 5.27 people dying every day from the disease, rising from 0.78 in 1970.
Velikost problému vymezená Národní Rakovinou Kartotékou nepřekvapuje Wei (statistics). V roce 2009 shledalo město ve kterém žije v průměru 8.34 nových případů rakoviny denně, z toho 5.72 denně na ni umírá oproti 0.78 denně v roce 1970.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... lages.html
Cancer is now China's biggest killer, and cancer rates have surged since the beginning of China's economic miracle. One in four Chinese now die from cancer, and there has been an 80pc rise in the mortality rate from cancer over the past 30 years.
Rakovina se stala největším zabijákem v Číně jehož proporce vylétly od počátku čínského ekonomického zázraku. Jeden ze čtyř Číňanů dnes umírá na rakovinu a došlo k 80%(?) nárůstu v úmrtnosti na rakovinu během posledních 30ti let.

S laskavým pozdravem, Slávek.

P.S. Hádám, že je taky dost jasné jak je to s genetickými příčinami rakoviny, pokud tedy ti Číňani neprošli rukama Monsanto.

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Ahojky zdá se mi, že by se tento článek hodil i sem.Jedná se o snížení neg. účinku ozařování při "léčbě" rakoviny .Lenka

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“