... viz http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=112808#p112808 ... obsah stejný ... tudíž i stejné závěry ...Ilem píše:Tohle mi přišlo mejlem od kamaráda, tak se chci podělit.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
... viz http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=112808#p112808 ... obsah stejný ... tudíž i stejné závěry ...Ilem píše:Tohle mi přišlo mejlem od kamaráda, tak se chci podělit.
Ahoj chvíli jsem tu zkoumala , kde umístím svou zkušenost s černou mastí Black salve .Nakonec jsem zakotvila tady . Mast Black salve prý dovede i diagnostikovat. Tudíž o ní píší, že pokud jsou na těle nějaké rakovinné ložiska , mast reaguje a léčí.Pokud nejsou, nic se neděje.alopat píše:Děkuji paní Cathryn Caton, N.D. z Alpha Omega Labs (výrobce Cansema Black Salve) za informace.
*Ano, jedná se o manželku bylinkáře, kterého se FDA pokusilo unést z Ekvádoru. Následně byli ze země vyhoštěni dva američtí diplomaté, kteří se na únosu podíleli. Za alternativní léčbu a prodej neschválené masti na rakovinu kůže Black Salve byl předtím Greg Caton v USA vězněn, zabaveny nemovitosti, zlikvidována firma.
Tato černá mast je asi z 5 rostlin, není to ta z lékárny ,co šla koupit za totality a složení i možnost objednání je zdelena píše:mozna hloupa otazka, co blastne obsahuje cerna mast, jiste muzu si zagooglovat, ale treba ma nekdo informaci. Zajimalo by me to.
to = LenkaX,
to urcite neni spatna vec. Cerna mast se me zda byla snad na vsechno, jako dite to bylo jedine bud peroxid/kyslicnik a nebo cerna mast na duhy snad vseho druhu..
Zajímavý video, lecos jsme tady už měli, jen ta sůl mi nejde do hlavy:LenkaX píše: Občane pokud chceš být zdravý a toto opravdu chceš sám za sebe ,uzdrav se sám.Před tím si ale sežeň vlastní info.Hezký poslech přeje Lenka
Tak toto se mi také nezdálo :-)milda píše:1/3 skla?? +1/3 písku?? + 1/3 soli![]()
![]()
ty dvě třetiny by přece musely zbýt po rozpuštění a skřípat mezi zuby v polívce....![]()
Skutečně. Takže on Janičku někdo přehodil do češtiny. To je fajn. Bohužel ta její věda nevysvětluje to, že dokud bylo čerstvé mléko, ale i hodně kysaného a sýratého, jednou ze základních potravin a příjmu živočišných bílkovin, což je v dobách neplastikového hnojení atd., že z toho rakoviny zrovna moc nebyly. Tím nechci podceňovat její poznatky, ale jde o částečnou a silně zvádějící pravdu. Chybí spousta souvislostí. Svádět vše na hormony obsažené v mléce je podle mne velice nezodpovědné. Kurňa, můj děda si vyhojil tuberu spoustama čerstvého mlíka a to při práci v hutích, žádnej Brixen. Raka prostaty z toho nedostal, ani jiného. Kukat šel až na rakovinu plic, desítky let později, anžto hulil stohy partyzánek a v důchodu chlastal jak mrtvý moře. V životě jsem ho střízlivýho neviděl, ale byl moc hodnej i vožralej.A(&F) píše:... a proč jejich manželé netrpí rakovinou prostaty ...
... velmi hodně k zamyšlení ...
Spíš bych se zamyslel nad rolí plastikových růstových hormonů, kterýma se honí jak váha, tak dojivost v celé živočišné výrobě. To se týče samozřejmě i masa.A(&F) píše:... a proč jejich manželé netrpí rakovinou prostaty ... velmi hodně k zamyšlení ...
... rakovina byla i tehdy, jenom jí bylo cca 10x méně ... tzn. tehdy byl v "Evropě a Novém Světě" zasažen každý třicátý až padesátý člověk namísto dnešního děsivýho výsledku, kdy onko postihne každého třetího až čtvrtého z nás ...... to, že za to posledních 100 let let dostalo až takový neskutečný obrat, může být zapříčiněno i způsobem, jakým jsme v posledním století zplundrovali pole ...... od základu se změnil přístup k zemědělství, čímž jsme na polích zabili veškerou mikroflóru a mikrofaunu (za což může i rozorání mezí, kteréžto byly přirozeným zásobníkem, ze kterého se po orbě tyto opět mohli rozšířit do obdělávaného zbytku pole) ... na polích se pěstujou stejné plodiny i řadu let za sebou ... a hlavně se už po třech letech polno-hospodaření nenechávají "ležet ladem", jak bývalo dříve zvykem ...... v důsledku toho všeho pak v půdě scházejí velmi důležité minerály (např. hořčík), které se tak nemohou dostat ani do potravin (ať už pro lidi nebo do těch zvířecích, čímž potom zákonitě musí scházet i v mléce a mase) ...... tam především (také) bych hledal zakopanýho psa, proč mléko kdysi nemuselo škodit tolik jako dnes ...Slavek Krepelka píše:... ta její věda nevysvětluje to, že dokud bylo čerstvé mléko, ale i hodně kysaného a sýratého, jednou ze základních potravin a příjmu živočišných bílkovin, což je v dobách neplastikového hnojení atd., že z toho rakoviny zrovna moc nebyly.
... to je sice fajn (že Tvému předkovi pomohlo a neublížilo), ale z pohledu statistiky je to v podstatě nic neříkající ...... ale to uvedený statistický porovnání míry "promořenosti rakem" v končinách mléko běžně užívající vůči končinám, kde se pouze kojí, tak to je fakt zarážející ...Slavek Krepelka píše:... můj děda si vyhojil tuberu spoustama čerstvého mlíka ..... Raka prostaty z toho nedostal, ani jiného.
http://www.theepochtimes.com/n2/china-n ... 36217.htmlA(&F) píše: ... rakovina byla i tehdy, jenom jí bylo cca 10x méně ...