hanka píše:Myslela jsem si, že knížku mám dostatečně nastudovanou a že poznat reverzní symptomy nebo relaps nebude problém
Hani já si to taky myslela, ale nenapadlo mě, že se může projevit něco, o čem jsem si myslela, že ani nemám hehe. Měsíc jsem si dělala 1,5 až 2 l každý den slina var. Bylo mi celkem fajn, žádné negativní projevy, přestala se mi mastit hlava, trochu se zlepšila lupenka a hlavně jsem během toho měsíce mohla vysadit léky na alergii. Po měsíci jsem zvedla na 3 litry a 2 x týdně střídala var slinu a var dech. Měla jsem stejné reakce, jak tady někteří popisujete, bolesti zad, k tomu rameno a koleno, nedávné problémy, výborná nálada, takže jsem si pochvalovala, jak to pěkně jde a jak to mám pod kontrolou
![Eusa Clap :eclap:](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Odvahu mě dodaly i všechny příspěvky, které jsem tady pročetla, za což vám všem moc děkuji. Rozhodla jsem se, že je čas se pohnout dál a hupla jsem si dávku 6 l dech var. Neuplynula ani hodina a už to začalo. Obrovský propad psychiky, tak blbou náladu jsem snad nikdy neměla, zvracení, velká slabost těla, vypadalo to, že asi budu chodit po čtyřech, abych neupadla, ale to nejhorší byl obrovský vztek
![Bang Head :bhead:](./images/smilies/BangHead.gif)
Já, takový klidný člověk, jsem vůbec nechápala, co se děje a měla z toho pěkně nahnáno. Taky jsem měla dost blbé sny, které mě budily. Když se po třech dnech stav nelepšil, nakoukla jsem znovu do knížky a hledala nějakou pomoc
![Eusa Pray :epray:](./images/smilies/eusa_pray.gif)
Objevila jsem popis čistící reakce, cituji Čehovského: " Zařadil bych do této kategorie i jeden mentální symptom, a sice vztek. Někdy se objeví brzy po užití preparátu, zejména u silně potlačených jedinců. Bývá to u některých lidí jeden z prvních projevů probouzející se vitality, která dosud není zcela zvládnutá. Období vzteku většinou za nějaký čas, dny nebo týdny, pomine.", která mě uklidnila, a tak jsem se rozhodla počkat, jak dlouho to bude probíhat a jen se modlila, aby mě v práci někdo příliš nevytočil
![Devil :devil:](./images/smilies/icon_devil.gif)
. Po 7 dnech to přešlo
![Jump :jump:](./images/smilies/icon_jump.gif)
a já byla zase v pohodě jako před tím. V tomto čase jsem ale nezaznamenala žádný léčivý efekt, snad kromě zvracení
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
a tak jsem šla s ředěním dolů na 4 l, aby nedošlo k případnému "přeskočení", jak tady taky píšete. Každému litru dám týden, aby se nějak projevil, a když nic, tak zase zvednu o litr a tak pojedu až do konce května. Pak vyhodím lahvičku a budu nějakou chvíli vyčkávat a pozorovat. Další podobnou reakci, kdyby někdy nastala, bych určitě zkusila už druhý nebo třetí den zmírnit sníženým ředěním. Myslím, že jsi se o tom zmiňovala zrovna Ty Hani a taky to takto doporučuje Čehovský.
To je zhruba vše, čím jsem prošla a čím můžu přispět.
Ještě bych chtěla řict, že smekám před vokounem a jeho odvahou. Když já měla takovou reakci ze 3 l na 6 l, čím musel asi projít on, když šel z 0,5 l na 7 l
Ahojky kama