Artonas píše:Celé toto fórum je zasráno kvůli jedinému člověku.
O tom jsem celkem přemýšlel, jestli to tak není. Moje zkušenosti málokdo potvrzuje, proto to tak může vypadat. Zatím ale nikdo nevyvrátil tak, že by to bylo důvěryhodné, pouze se tu objevují spekulace teoretiků. Ti pro mě nemají bohužel žádnou hodnotu.
Artonas píše:A tím je AROGANTNÍ DIKTÁTOR PALO. Zahrává si se zdravím a doslova a do písmene i s životy lidí! Ten jeho výmysl PMS JE NEBEZPEČNÁ CHEMICKÁ SMĚS. Jak může práškový betaine HCl s práškovým chloritanem sodným vyvíjet léčivý plyn chlordioxid?????
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Palo komunikuje jenom s přitakávači,
když napíše někdo s jiným názorem a vlastní zkušeností, tak každého takového napadá.
Zničil toto fórum svou nadutostí.
S vlatní zkušeností? S jakou? Zatím jsem tu nikoho ani omylem nezahlédl - tedy s
VLASTNÍ, JINOU ZKUŠENOSTÍ. Napadávám jedince, co nemají své tvrzení podložené. Mám věci vyzkoušené a fungují na všech lidech bez vyjímky. Pokud se objeví náhodou problém, vždy jsme našli řešení. Nikdy mé rady nikomu dlouhodobě neuškodily.
Artonas píše:Nemluvě o jeho nebetyčných blbostech jako : pH organismu je tělu ukradené... (a lidé umírají kvůli acidóze)
Samozřejmě, že je tělu pH organizmu ukradené. Pokud nemá dost HCl na "provoz" bílých krvinek, pak kyselost nedokáže regulovat. HCl je samozřejmě taky kyselá. Tedy dodáním správné kyseliny dojde k regulaci ostatních kyselin. Zajímavé, že?
Artonas píše: vitamín C je na ho... (a lidé umírají při podhraničním nedostatku vitamínu C) psychika nemá žádný vliv na zdraví člověka......(a psychika lidi zabíjí)
Samotná psychika ještě nikdy nikoho nezabila. Pokud neměl v mozku cizopasníky, nebo nějakou chorobu. Divil bys se, kolik změn v myšlení způsobí choroby, které se konvenční doktoři ani nenamáhají zjistit. Například schizofrenii často způsobují tasemnice v hlavě. Zajímavé, že? Můj bratr i můj otec mají nebo teď už možná "jen" měli schizofrenii. Mojí máti požírají mozek háďátka. Je nesnesitelná, když tam být nemusím, tak tam nejsem. Typicky by jí doktoři řekli, že je to psychika.
Artonas píše:malé dávky MMS jsou na ho... (vždycky se musí začít malými a pak jít výš)
Ano, malé dávky brané podle nového návodu po hodině a max. 3-4 kapky s tím, že se dál nenavyšuje je nejhorší varianta, jaká může u MMS být. Nikdy jsem netvrdil, že se má začít hned na 10 kapkách nebo podobně. Tvrdím, že se má MMS brát podle původního návodu, 2x denně nejčastěji, nejlépe jednou denně. Samozřejmě začínat na malých dávkách
ALE DOJÍT AŽ NA 15, JAK SE PÍŠE V PŮVODNÍM NÁVODU, pokud není stav podle představ!
Artonas píše:homeopatický přístroj EAV....(takovýto přístroj neexistuje!)
Tak jinak. Co jsem byl u nějaké homeopatické dochtórky obité diplomama a kdoví čím dalším, tak vytasila jakousi EAV mašinu a oměřovala mě. Víc k tomu neřeknu, protože víc o tom nevím. Tahle diagnostika bez cizopasníků pro mě znamenala vyhozené peníze oknem.
Artonas píše:Jednou napíše že tak a v zápětí zas jinak.
Napiš konkrétně kde a co. To může říct kdokoliv.
Artonas píše:Dokonce užvástal ing.Bláhovou z detoxikačního centra, aby doporučovala lidem užívat PMS a ne MMS.
A to vše na základě jednoho jediného měření na jediné pacientce Monice! A to dokonce bez prvotního zjištění stavu!!
Po osobním rozhovoru mezi Bláhovou a mnou řekla, že sakra přestřelila.
Tak zaprvé Monika trpěla už dříve rakovinou na vaječníku, kterou doktoři vyoperovali. Po určité době se rakovina vrátila. Od té doby to Monika řeší přes fórum, MMS a posléze i PMS1.
Za druhé paní Bláhová ode mě dostala pouze jednu zkušební testovací sadu PMS1. Jak s ní naložila je její věc, ani bych se nedivil, kdyby jí ještě někde ležela v šufleti. Co se týče Moniky, tak pochybuju, že by Ti něco takového řekla či napsala, když jsem dnes posílal její ramarádce z onkologie další sadu na její prosbu. Pokud tam figuruje nějaký další člověk, co měl s PMS1 nějaké problémy, měl se mi ozvat. Mimo tuto jednu sadu, co dostala Bláhová ode mě nepřišla od Bláhové žádná další objednávka na PMS1. A pokud Bláhová tvrdila něco, že "přestřelila", tak jediný důvod by mohl být ten, že zjistila, že je PMS1 tak silné, že může všechny "jonášovky" vyhodit oknem, protože všechnu práci udělá PMS1 a to za rekordní čas.
Artonas píše:Palo je totiž velmi mladý člověk nato, aby byl moudrý.
Takže ho naplno ovládá pouze jeho vlastní ego.
Je to zcela bezpochyby nebezpečný člověk pro ty, co mu věří a řídí se jeho diktáty.
Zatím mi ještě nikdo nenapsal, že moje rady byly k ničemu. Občas se projeví nějaké neobvyklé reakce, avšak všude píšu, že pokud se objeví problém, je nutné přestat brát. Ať jde už o MMS1, MMS2, PMS1, hřebíček v tobolkách nebo cokoliv jiného.
Připadá mi, že si celkem dost vymýšlíš a zbytečně se tu rozčiluješ.