Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Poradna
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 60 poděkování
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
-
- Starší člen
- Dostal: 5 poděkování
Co se mi nelíbí
Bohužel zde čas od času dochází k nepříjemnému jevu, že je nabídnuta fiktivní spolupráce, a když si dotyčný "pomocník" už myslí, že získal dostatečné množství informací (naposled šlo o přesnou podobu vyfrézovaných součástek), už se neozval. Jako i mnozí před ním. Nejsou ani schopni napsat, zda byli úspěšní či nikoli. Tohle by se dít nemělo, že, NAVARE.
Na nic víc si stěžovat nemohu, naopak, vše je jak má být.
Přeji všem mnoho zdaru.
P.S. V které sekci prosím najdu elektro odborníky? Díky za případnou radu.
Přeji všem mnoho zdaru.
co nevíme, neznamená, že neexistuje
-
- Starší člen
- Dostal: 5 poděkování
P.S. Dodatek
Našel by se zde poctivec, který by byl ochoten a měl samozřejmě možnosti několik malých kovových součástek vysoustružit či vyfrézovat? Pokud se ptám na nevhodném vlákně, omlouvám se.
Nazdar Pokře. Příspěvky jsi dal do vlákna týkajícího se technických záležitostí fóra. Přehodil jsem Ti to sem do poradny, kam to nejspíš patří. SDK
Nazdar Pokře. Příspěvky jsi dal do vlákna týkajícího se technických záležitostí fóra. Přehodil jsem Ti to sem do poradny, kam to nejspíš patří. SDK
co nevíme, neznamená, že neexistuje
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: Co se mi nelíbí
... elektro odborníky ??? ... ... a v jakém směru ??? ... ...pokr píše:V které sekci prosím najdu elektro odborníky? Díky za případnou radu.
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: Co se mi nelíbí
V pořádku....pokr píše:Bohužel zde čas od času dochází k nepříjemnému jevu, že je nabídnuta fiktivní spolupráce, a když si dotyčný "pomocník" už myslí, že získal dostatečné množství informací (naposled šlo o přesnou podobu vyfrézovaných součástek), už se neozval. Jako i mnozí před ním. Nejsou ani schopni napsat, zda byli úspěšní či nikoli. Tohle by se dít nemělo, že, NAVARE.
Přeji všem mnoho zdaru.
- Jestli jsem něco podělal, tak jsem to prostě podělal a ospravedlňovat se nehodlám.
- Na fórum nechodím a mám k tomu důvod, který nehodlám a hlavně nemusím nikomu zdůvodňovat.
- Taktéž si sám si vybírám komu chci pomoct a komu cokoliv referovat aniž by byl tázán a nebo se ozval.
Pomáhejte si lidičky především sami sobě protože Vám stejně nikdo jiný nepomůže.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Hledám spolupráci na Magnetické hře. Magneticky měkký drát?
Mám udělanou mikroprocesorovou část určité Magnetické hry. Až to bude chodit, bude to zábavné, a snad se na tom i cosi vydělá. Najdu spolupracovníka, nebo pomoc?
Problém: mám udělanou magnetickou dráhu, z trafoplechů řezaných na pásky. Ty ale jsou křehké, a pracné. Železný drát má zas malou permeabilitu. Potřeboval bych buď - drát z magneticky měkkého materiálu, průměru 2-4mm,
-nebo lití magneticky měkkého materiálu. Něco mohu zaplatit. Pomohou i pouhé informace.
Problém: mám udělanou magnetickou dráhu, z trafoplechů řezaných na pásky. Ty ale jsou křehké, a pracné. Železný drát má zas malou permeabilitu. Potřeboval bych buď - drát z magneticky měkkého materiálu, průměru 2-4mm,
-nebo lití magneticky měkkého materiálu. Něco mohu zaplatit. Pomohou i pouhé informace.
-
- Nový člen
Re: Hledám spolupráci na Magnetické hře. Magneticky měkký dr
http://elidis.ibyznys.cz/ Jestli ti to pomůže.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Re: Poradna
Nemohu najít přílohu jednoho příspěvku , mluví se tam o tom, že práce nebude a myslím, že se to i tak jmenuje.
Děkuji.
Děkuji.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Myslím, že "Hledání" pro přílohy nefunguje - potřebuješ vědět spíš něco o tom příspěvku - autora, vlákno, datum, předmět nebo nějaké neběžné slovo, které se v něm vyskytuje.
Jinak se při hledání dozvíš spoustu jiných věcí, akorát že to zabere dost času.
Zdravím - poota
Jinak se při hledání dozvíš spoustu jiných věcí, akorát že to zabere dost času.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Hezký. Tohle je přesně to, co fachá se všema těma vyhledavačema. Něco, co v článku, či čem bylo, ale je nevšední. Chce to skuečně zavzpomínat. pro mne nepracuje intenzivní vzpomenutí si, spíš tak nějak se odpoutat jen s tím, že tam někde v dáli v mysli si zavzpomínám, o čem to jako mělo byt a obvykla se nějaké to klíčové slovo vybaví, když ne hned, do několika minut.sisa píše:Díky, vzpomněla jsem si na spojení "neziskový sektor"..
Taky pomůže slovo ve hledači vyskloňovat, či vypádovat. Tenhle hledač to na rozdíl třeba od Googlu neumí.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
Slávku, hledala jsem to od včera, pak jsem to vzdala a poslední pokus byl dotaz sem. No a jak jsem si přečetla od poo , že mám hledat "neběžné slovo", okamžitě mi to naskočilo. Potřebovala jsem jenom nakopnout.
Ještě jednou díky, poo. :-)
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
No vidíš, a přitom se mi ze všeho nejvíc příčí "dámy nakopávat"sisa píše: Potřebovala jsem jenom nakopnout.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
Re: odloupnutý smalt
ČÍm by šel opravit odloupnutý smalt ve sprchové vaničce ? Plocha 100 cm2.
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.