![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
čakám na reakciu tela...
Nevidím jedinej důvod, proč by se srovnání střevní flóry mělo prát s nějakejma lékama, kromě antibiotik. Naopak bych tam viděl to, že bude asi muset začít ubírat na lékách. Ten medrol je skutečně korticosteroid, takže by snad neměl střevní flóře moc ubližovat oproti antibiotikůmakvarista píše: ... Je už 4 roky na kortizolu konkrétně bere medrol.....
akvarista píše:Tady je zajímavá série článků o střevním zdraví i s hromadou diskuzí a odkazů v diskuzích.J ...
Na tom není nic překvapivého.akvarista píše:Když to čtu tak mám pocit že jediný co nás ovládá jsou bakterie![]()
Kotel píše:Ono také jde o to, jaká probiotika se použijí.
Já máepších probiotik. Ale není se co divit. V Německu umí léčit boreliózu a další nevyléčitelné nemoci, u nás ne.
Ulcerozní kolitida je alespoň v mém případě z nedostatku bakterií ve střevech - po antibiotikách. Případů je čím dál víc a doktoři tápou, ale miminku dají antibiotika i na rýmu.
No vidíš, a mikrobioložka pí Strunecká, lektorka Karlovy University, co se v tom šťourá snad 50 let říká, že jich je 35000, slovy třicet pět tisíc.skeraser píše: ... ty uvadzas 12 kmenov čo je žalostne malo, ked zdravy človek ma okolo 250 až 300 kmenov prospešných bakterii v čreve....
davidekMTB píše: ... Nikde jsem zde na fóru nenašel nějaký přesný postup jak to celé provést...
davidekMTB píše:... jenom balónkové klystýry- je to ono?
NedavidekMTB píše: Myslím, že bylo nejlepší si před samotnou aplikací udělat klystýr, ať jsou střeva co nejvíce prázdná.
Jo a ne. Kdyby sis to přečetl pořádně, shledal bys, že přisolením není problém to ve střevě udržet. Voda se vstřebá téměř hned. Není třeba žádné hrdinství a taky toho není zdaleka třeba tolik jako je plný klystýr. Ale má to definitivně zůstat ve střevě a asi pomůže se před tím normálně vyprázdnit.davidekMTB píše: Chápu to správně, že po aplikaci lejna ho mám v sobě držet co nejdelší možnou dobu? ...