julietta píše:...to máš fajn, že ťa dcera prevedie...
Juli, vedla a bylo to velké!!! Trvalo to sice jen asi hodinu ( u mamky asi dvě, u dcery tři hodiny!), ale došla jsem až k "sobě". Opravdu nádherný pocit, už nemusím nic hledat, vím, kdo jsem a kde hledat sílu v obtížných situacích. Teď jen abych to fakt uměla využívat.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ale jak píše autorka, má se to opakovat, nacvičovat, samo nepřijde nic.
Dokonce se mi podařilo upřímně odpustit blízkému člověku, který mi kdysi hodně ublížil!!! Ani jsem si nedovedla představit, jak úžasně osvobozující pocit to je, nosila jsem to v sobě hodně dlouho - a teď je to najednou nepodstatné, život se mi prozářil... Už jsem si to zkoušela řešit pomocí EFT - to sice částečně pomohlo, bylo to lepší, ale tahle metoda to dořešila naprosto. ( Asi jsem se do toho tolik "nepoložila", při Cestě se to jinak nedá.)
Taky jsem se bála, že mi to procházení vrstvami nepůjde, že nebudu vědět, jak dál. Ale vždycky se to dřív nebo později pohnulo! V jedné chvíli jsem měla pocit, že to asi nevyjde, jestli by to nebylo lepší pro dnešek vzdát, ale šla jsem dál. Opravdu to stojí za to, je mi krásně a těším se na další dny, události, lidi...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
( Takže Juli, když budeš chtít přijet, budeš vítána!)
Moc bych vám všem přála, abyste zažili podobné osvobozující pocity. ( I když cesta byla občas s velkým pláčem, bylo to úžasné.)
Tak ať se daří!
kachna