Jé, já se asi nepřesně vyjádřila! Ty jsi moje setřička, ale moje dcera je taky Země 8.hanka píše:dcera? ..
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
P.s. Nečekala jsem takový pohotový příklad toho, jak je text ošidný - občas se někdo nevyjádří dost jasně, jiný to pochopí po svém...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jé, já se asi nepřesně vyjádřila! Ty jsi moje setřička, ale moje dcera je taky Země 8.hanka píše:dcera? ..
kachna píše: Jé, já se asi nepřesně vyjádřila! Ty jsi moje setřička, ale moje dcera je taky Země 8.![]()
kachna píše:Hani a Slávku, .... tak zakopejte válečné sekery...
To je něco, co neznám. Podle čeho to jde?kachna píše: ... jsem totiž 5 - Země ...
Podle : http://empatia.cz/astrologie-deviti-planet/kam-patrimSlavek Krepelka píše:...Podle čeho to jde?...
Myslím, že jsi o sobě neřekla všechno, proto to rozladěníhanka píše:.. je to můj přístup k životu,.....
Já jsem pro změnu Země - 2kachna píše:jsem totiž 5 - Země a my děsně rádi radíme a máme prý většinou i pravdu! ;-) Co jste vy?
Kachni, ked čítam tvoje nadsene prispevky, hned by som prisla. Snad pride na to čas a možnosť . Dakujem , že môžem prisť.kachna píše:( Takže Juli, když budeš chtít přijet, budeš vítána!)
Moc bych vám všem přála, abyste zažili podobné osvobozující pocity. ( I když cesta byla občas s velkým pláčem, bylo to úžasné.)
Ty jseš takovej milej nadšenec! Rozhodně ti děkuju za nabídku. Já se však musím napřed ke knize znovu vrátit a načíst (a ještě ten LK a ještě tu Autop.).kachna píše: Kdybyste měli ještě nějaké otázky, pište. Jsem sice amatér...
kachna píše: ... Tak jaképak číslo jsi, Slávku?
Gratuluju!Slavek Krepelka píše:... Prej strašný a to odjakživa...
Taky bych to ani neporovnávalaSlavek Krepelka píše:Cesta je určitě podstatně užitečnější...
Ber to tak, že to skládáme léta, teď tomu popouštíme "otěže", tak se to trošičku plaší.turtle22 píše:...Mě se zdá, že čím víc se snažím věci praktikovat, tím víc na mě vylézá kostlivců ze skříní, je to peklo...
Juli, vždyť taky nemusí - je to její pohled na svět a její volba. Ty si z toho vyber to, co s tebou souzní, na ostatní se vy...julietta píše:... aj tam vidim, ako mnohe mi vadí a nesedí...
Víš, jinak to neuměli a neumí, ale myslí to dobře, dřív se to holt takhle dělalo. Kdyby prošli jinou výchovou, měli jiné zkušenosti a možnosti se dozvědět o tom, jak je to pro jejich dítě ubíjející, nebyl by důvod, aby tohle dělali. Je jasné, že to do tebe taky "naočkovali", když ti to tak vadí. Až se z toho osvobodíš, bude ti to šumák!julietta píše:Celý život ma naši s niekym porovnavali...
Neboj, už tě to dlouho vytáčet nebude.julietta píše:Este aj teraz, ked sa mame sťažujem... Normalne ma to vytočilo![]()
![]()
Zdravím sestřičku!Hela píše:Já jsem pro změnu Země - 2
Ahoj zame, můžu se Tě zeptat, jaké číslo jsi Ty? Jsi na mě tak hodný, že by mě nepřekvapilo, kdyby jsi byl můj „otec“, který chrání svoje „dítě“zam4 píše:Myslím, že jsi o sobě neřekla všechno...
Taky zdravím sestřičky (i ostatní). Popis, který je uvedený na stránce http://empatia.cz/astrologie-deviti-pla ... vku-5-zeme na mě docela sedí, až na to obchodování. Ale podle toho, co píšeš, mám dojem, že máš ještě nějaký jiný popis – třeba to, že Země ráda radí (což mimochodem sedí) nebo o zahradničení (což taky moc nesedí), jsem tam nenašla. Jinak na tom asi něco je (i když mě ten způsob numerologického počítání trochu překvapil), protože cítím určitou spřízněnost s vámi sestřičkami, pokud jde o vnímání. Často jako byste mi mluvily z duše.kachna píše: Zdravím sestřičku!Jak moc na tebe popis sedí?