![Devil :devil:](./images/smilies/icon_devil.gif)
Nemám sice tušení, oč jde, ale prozradím, že jsem číslo 6 - Kov. Zajímá mě, co s tím bude dál ..
![Pivko :pivko:](./images/smilies/pivko.gif)
Myslím, že to bude i tím, že jsme společně na tomhle fóru a líbí se nám tu.Hela píše:...Často jako byste mi mluvily z duše.
Moja mamka sa na nic neda nahovorit. Ona tymto veciam neveri, ale skor si myslim, že má strach.Tak to máš kachni, dobre, že aspon niečo s nou poriešiš.kachna píše:Takže co člověk, to jiný případ. ;-)
Neměj jí to za zlé, Juli, bojí se neznámého. Nebylo to ani nic pěkného vidět svoji mámu se protrápit až ke svému JÁ. Sice to pak stálo zato, ale byla bych to nejraději ukončila dřív. Kdybych nevěřila, že to bude ku prospěchu, nešla bych dál. Jen se teď trochu divím, že už to nechce zopakovat, bylo jí se svým JÁ tak krásně... Netlačím na pilu, třeba k tomu časem dozraje.julietta píše:Moja mamka sa na nic neda nahovorit. ...
Nehci to zakřiknout, ale zdá se, že mi přestaly dlouholeté gyn. problémy! Už je to týden a paráda. ( Předtím se třeba po LK nebo EFT na pár dní taky vytratily, ale pak zase vrátily.) U "ohně" jsem totiž odpouštěla manželovi, podařilo se, a tak mi je i lehko na duši. EFT mi taky pomohlo hodně, ale nebylo to ještě ono - až Cesta mi to dokázala dořešit. Tím nechci říct, že je lepší než EFT, LK.... jen se to prostě v tomhle případě lépe povedlo.julietta píše:Zmenilo sa Kachni, u teba niečo? ...
Máš pravdu, když je člověk vyšťavený, nemůže čekat zázraky.julietta píše:Inak tie nočne pokusy s LK alebo EFT u mna tiez boli bez efektu...
Zdravím nejen sestřičkyHela píše:.. mám dojem, že máš ještě nějaký jiný popis – třeba to, že Země ráda radí (což mimochodem sedí) nebo o zahradničení (což taky moc nesedí), jsem tam nenašla...
Jsi fakt dobrá, Julijulietta píše:Tak pridam tu skusenost...
Podle mě záleží na člověku a na momentální situaci, obě jsou stejně dobré, obě metody patří k mým favoritům. Cesta se mi zdá jít hlouběji do nitra, ale to neznamená, že EFT by problém nedokázalo vyřešit také. Po mých zkušenostech asi tak: když není tolik času, je EFT ideální, když je času dost a chce se ti podstoupit Cesta do nitra, není nic lepšího. Je dobré při ní mít někoho, kdo tě vede, ale prý to dokážou lidi i sami.pdob píše:...Ceste alebo EFT.