Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
MMS - Všeobecná diskuze
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 23 poděkování
- Dostal: 87 poděkování
Re: MMS - Všeobecná diskuze
Na Fichemě je to tady (1kg roztoku za 200Kč s DPH):
http://www.fichema.cz/cs/chloritan-sodn ... -19-2.html
Na Eurošarmu je to tady (10kg roztoku za 400Kč bez DPH):
http://www.eurosarm.cz/web/structure/up ... 00-36.html
Mají v katalogu i prášek (http://www.eurosarm.cz/web/structure/ch ... 00-31.html),
ale u něj není cena a nenabízí ho formou e-shopu.
http://www.fichema.cz/cs/chloritan-sodn ... -19-2.html
Na Eurošarmu je to tady (10kg roztoku za 400Kč bez DPH):
http://www.eurosarm.cz/web/structure/up ... 00-36.html
Mají v katalogu i prášek (http://www.eurosarm.cz/web/structure/ch ... 00-31.html),
ale u něj není cena a nenabízí ho formou e-shopu.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Xdraho, děkuji za upozornění, nevšimla jsem si, že fichema prodává roztok. Ještě jsem stačila objednávku zrušit a jdu hledat chloritan v prášku. :-)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 23 poděkování
- Dostal: 87 poděkování
Velkododavatele s práškem se mi nepodařilo najít.
Jediný o kom vím, že má prášek, je Palo:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=2354
Mám, ale takový nejistý pocit, že ten prášek má nakonec z Eurošarmu.
A nabídka je z 13. ledna 2012. Mně ho ale v listopadu poslal.
Teď jsem něco našel, ale je dražší než Palo (1000,- za 1kg s DPH):
http://www.p-lab.cz/katalog.pl?akce=pol ... from=obsah
A u objednávky chtějí kopii živnostenského listu!
Jediný o kom vím, že má prášek, je Palo:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=2354
Mám, ale takový nejistý pocit, že ten prášek má nakonec z Eurošarmu.
A nabídka je z 13. ledna 2012. Mně ho ale v listopadu poslal.
Teď jsem něco našel, ale je dražší než Palo (1000,- za 1kg s DPH):
http://www.p-lab.cz/katalog.pl?akce=pol ... from=obsah
A u objednávky chtějí kopii živnostenského listu!
Mění se nějak účinek MMS,
když se nechá aktivovat déle než 3 minuty? Např. 10 minut?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 419 poděkování
- Dostal: 437 poděkování
Řekla bych, že vyreaguje.Chodka píše:Mění se nějak účinek MMS,
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Tak ať se daří!
kachna
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
-
- Nový člen
- Dal: 10 poděkování
Zdravim,
ako je to s MMS a minerálmi ? je pravda ze MMS oxiduje minerali ? a potom sa vylucuju? dakujem
ako je to s MMS a minerálmi ? je pravda ze MMS oxiduje minerali ? a potom sa vylucuju? dakujem
-
- Stálý člen
- Dostal: 4 poděkování
Opravdu je oxid chloričitý kladně nabitý? je tu někdo kdo takovým věcím rozumí?
-
- Nový člen
Zdravím,
doufám, že mi někdo poradí s mým problémem. Asi ve 12 letech se mi z ničeho nic na krku u ohryzku objevila rudá skvrna, která mě velmi často pálí a štípe. Byl jsem již u několika doktorek, bohužel žádná nedokázala přesně určit co to je a žádné vodičky ani masti nepomohly, pouze to zhoršily.
![Obrázek](http://i42.tinypic.com/30v12f5.jpg)
Tak mě napadlo že bych mohl zkusit MMS. Dal jsem si vždy 2 kapky aktivovaného MMS a přibližně 10 kapek vody a tuhle kombinaci vetřel do skrvny prsty. Skvrna mě pak pár hodin pálila, byla ještě červenější, ale další den vypadala zase úplně normálně a k žádnýmu zlepšení nedošlo. Zkoušel jsem to takto asi 10 dní, ale bez úspěchu.
Myslíte že by mohla pomoci kombinace MMS a DMSO? Nebo nemáte nějaký jiný nápad? Už jsem vážně trochu zoufalej.
Díky.
doufám, že mi někdo poradí s mým problémem. Asi ve 12 letech se mi z ničeho nic na krku u ohryzku objevila rudá skvrna, která mě velmi často pálí a štípe. Byl jsem již u několika doktorek, bohužel žádná nedokázala přesně určit co to je a žádné vodičky ani masti nepomohly, pouze to zhoršily.
![Obrázek](http://i42.tinypic.com/30v12f5.jpg)
Tak mě napadlo že bych mohl zkusit MMS. Dal jsem si vždy 2 kapky aktivovaného MMS a přibližně 10 kapek vody a tuhle kombinaci vetřel do skrvny prsty. Skvrna mě pak pár hodin pálila, byla ještě červenější, ale další den vypadala zase úplně normálně a k žádnýmu zlepšení nedošlo. Zkoušel jsem to takto asi 10 dní, ale bez úspěchu.
Myslíte že by mohla pomoci kombinace MMS a DMSO? Nebo nemáte nějaký jiný nápad? Už jsem vážně trochu zoufalej.
Díky.
-
- Zasloužilý člen
Zadělej si silnější roztok 5-10 kapek do deci vody a zkus si to stříkat několikrát denně. Jedna aplikace denně nestačí.
Dobrý deň
Skúšam,začínam 3x denne aktivované 2 kvapky MMS zmiešané s malú lyžičku arganového oleja na lišaje na nohe ,len neviem či zloženie tohto oleja nedegraduje účinok MMS.Ale na druhej strane sa dobre vstrebáva a udržuje a či by to mohla byť náhrada za DMSO.
To čo som vyguglil o argáne...![Obrázek](http://abload.de/img/dscn0536x7p3x.jpg)
Ostatné arganové oleje možno nie sú kozmetické, ale sú určené na vnútorné použitie a použitie v kuchyni (potravinárske). Takéto oleje sú lacnejšie a vyrábajú sa z pražených jadier a majú silnú orechovú vôňu.
Pre jeho silné regeneračné, liečebné, protizápalové a antibakteriálne účinky sa mu hovorí aj TEKUTE ZLATO, alebo MAROCKE ZLATO. Berberi používajú arganový olej po celé stáročia pri varení, liečení, na skrášlenie pokožky a udržanie mladistvého vzhľadu.Tento veľmi vzácny a mimoriadne cenný olej sa získava z arganového stromu, ktorý rastie iba v juhovýchodnej časti Maroka. Zber plodov a získavanie oleja je veľmi náročné, pretože plody sa zbierajú ručne bez používania strojov a olej sa lisuje ručne tradičným spôsobom za studena. Na výrobu 1 litra čistého oleja potrebujeme až 30 kg plodov a lisovanie trvá asi 10 hodín. Z toho dôvodu je arganový olej niekoľkonásobne drahší ako najkvalitnejší panenský olivový olej.
Arganový olej je skutočný nektár, ktorý obsahuje neveriteľné množstvo bioaktívnych zložiek, ktore vyhladzujú a zjemňujú pleť,prirodzene pokožku chráni pred vonkajšími vplyvmi,hydratuje ju a dodáva jej dôležité bioaktívne látky:
prírodný vitamín E. Je silný antioxidant, chráni pred pôsobením voľných radikálov, pomáha udržovať v pokožke optimálnu hladinu esenciálnych mastných kyselín a vitamínu A. V epidermis vytvára bariéru proti odparovaniu vlhkosti z pokožky, zabraňuje bunkovému stárnutiu spôsobenému oxidáciou, podporuje výživu buniek a posilňuje cievne steny. Výrazne znižuje vznik zápalov a zjazvenia. Arganový olej obsahuje 2-3 násobok prírodného vitamín E, než akýkoľvek iný prírodný zdroj.
prírodné karotenoidy - rastlinné pigmenty rozpustné v tukoch, chrániace oči a kožu pred UV žiarením a pôsobením voľných radikálov. Posiľňujú imunitný systém, pomáhajú udržiavať zdravú kožu a brzdia rast rakovinotvorných buniek
nenasýtené mastné kyseliny - človek ich získava len prostredníctvom stravy alebo pokožky. Sú to stavebné látky potrebné k dobrému fungovaniu bunkových membrán, sú dôležité pre udržanie zdravej pokožky a zabraňujú strate vlhkosti a predčasnému starnutiu,
prírodné fenoly a fenolové kyseliny sú súčasťou mnohých liečiv určených na liečbu dermatologických problémov.
ÚČINKY
Chráni pred UV žiarením
stimuluje prirodzené funkcie buniek a vnútrobunkové okysličovanie,
silný antioxidant, neutralizuje voľné radikály a chráni jemné tkanivo pred vonkajšími vplyvmi,
pôsobí priamo na tvorbu kolagénu a elastínu - prevancia vzniku strií počas tehotenstva a chudnutia,
je prírodný anti-ageingový prostriedok - regeneruje, vyživuje, vyhladzuje a hydratuje pokožku, vracia pleti vitalitu a posilňuje jej ochrannú funkciu, zjemňuje jej štruktúru, obnovuje jednotný tón a celkovo ju zjasňuje,
redukuje vrásky, jazvy a stopy po akné,
reguluje produkciu kožného mazu a má antiseptické účinky - vhodný aj pre aknóznu pleť,
znižuje prejavy psoriázy a ekzémov,
vyživuje a posilňuje krehké a lámavé nechty,
regeneruje poškodenú štruktúru vlasu, obnovuje lesk.
Spomaľuje starnutie pleti a vracia jej elasticitu
Ľahko sa vstrebáva, nezanecháva pocit mastnoty
Vyživuje vlasové vlákno – pôsobí proti vypadávaniu vlasov
Spevňuje lámavé nechty
Skľudňuje zápaly a zjemňuje prejavy ekzémov, akné a psoriázy
Urýchľuje hojenie rán a zjemňuje výrazné jazvy
Vynikajúci pre pánov po holení na citlivú a podráždenú pleť
Argánový olej je :
vhodný pre všetky typy pokožky
vhodný pre detičky, ženy, mužov, tehotné i dojčiace ženy
môžete ho používať samostatne alebo stačí pridať pár kvapiek do akéhokoľvek kozmetického prípravku na zvýšenie jeho účinku.
rýchlo sa vstrebáva do pokožky a nezanecháva pocit mastnoty
Skúšam,začínam 3x denne aktivované 2 kvapky MMS zmiešané s malú lyžičku arganového oleja na lišaje na nohe ,len neviem či zloženie tohto oleja nedegraduje účinok MMS.Ale na druhej strane sa dobre vstrebáva a udržuje a či by to mohla byť náhrada za DMSO.
To čo som vyguglil o argáne...
![Obrázek](http://abload.de/img/dscn0536x7p3x.jpg)
Ostatné arganové oleje možno nie sú kozmetické, ale sú určené na vnútorné použitie a použitie v kuchyni (potravinárske). Takéto oleje sú lacnejšie a vyrábajú sa z pražených jadier a majú silnú orechovú vôňu.
Pre jeho silné regeneračné, liečebné, protizápalové a antibakteriálne účinky sa mu hovorí aj TEKUTE ZLATO, alebo MAROCKE ZLATO. Berberi používajú arganový olej po celé stáročia pri varení, liečení, na skrášlenie pokožky a udržanie mladistvého vzhľadu.Tento veľmi vzácny a mimoriadne cenný olej sa získava z arganového stromu, ktorý rastie iba v juhovýchodnej časti Maroka. Zber plodov a získavanie oleja je veľmi náročné, pretože plody sa zbierajú ručne bez používania strojov a olej sa lisuje ručne tradičným spôsobom za studena. Na výrobu 1 litra čistého oleja potrebujeme až 30 kg plodov a lisovanie trvá asi 10 hodín. Z toho dôvodu je arganový olej niekoľkonásobne drahší ako najkvalitnejší panenský olivový olej.
Arganový olej je skutočný nektár, ktorý obsahuje neveriteľné množstvo bioaktívnych zložiek, ktore vyhladzujú a zjemňujú pleť,prirodzene pokožku chráni pred vonkajšími vplyvmi,hydratuje ju a dodáva jej dôležité bioaktívne látky:
prírodný vitamín E. Je silný antioxidant, chráni pred pôsobením voľných radikálov, pomáha udržovať v pokožke optimálnu hladinu esenciálnych mastných kyselín a vitamínu A. V epidermis vytvára bariéru proti odparovaniu vlhkosti z pokožky, zabraňuje bunkovému stárnutiu spôsobenému oxidáciou, podporuje výživu buniek a posilňuje cievne steny. Výrazne znižuje vznik zápalov a zjazvenia. Arganový olej obsahuje 2-3 násobok prírodného vitamín E, než akýkoľvek iný prírodný zdroj.
prírodné karotenoidy - rastlinné pigmenty rozpustné v tukoch, chrániace oči a kožu pred UV žiarením a pôsobením voľných radikálov. Posiľňujú imunitný systém, pomáhajú udržiavať zdravú kožu a brzdia rast rakovinotvorných buniek
nenasýtené mastné kyseliny - človek ich získava len prostredníctvom stravy alebo pokožky. Sú to stavebné látky potrebné k dobrému fungovaniu bunkových membrán, sú dôležité pre udržanie zdravej pokožky a zabraňujú strate vlhkosti a predčasnému starnutiu,
prírodné fenoly a fenolové kyseliny sú súčasťou mnohých liečiv určených na liečbu dermatologických problémov.
ÚČINKY
Chráni pred UV žiarením
stimuluje prirodzené funkcie buniek a vnútrobunkové okysličovanie,
silný antioxidant, neutralizuje voľné radikály a chráni jemné tkanivo pred vonkajšími vplyvmi,
pôsobí priamo na tvorbu kolagénu a elastínu - prevancia vzniku strií počas tehotenstva a chudnutia,
je prírodný anti-ageingový prostriedok - regeneruje, vyživuje, vyhladzuje a hydratuje pokožku, vracia pleti vitalitu a posilňuje jej ochrannú funkciu, zjemňuje jej štruktúru, obnovuje jednotný tón a celkovo ju zjasňuje,
redukuje vrásky, jazvy a stopy po akné,
reguluje produkciu kožného mazu a má antiseptické účinky - vhodný aj pre aknóznu pleť,
znižuje prejavy psoriázy a ekzémov,
vyživuje a posilňuje krehké a lámavé nechty,
regeneruje poškodenú štruktúru vlasu, obnovuje lesk.
Spomaľuje starnutie pleti a vracia jej elasticitu
Ľahko sa vstrebáva, nezanecháva pocit mastnoty
Vyživuje vlasové vlákno – pôsobí proti vypadávaniu vlasov
Spevňuje lámavé nechty
Skľudňuje zápaly a zjemňuje prejavy ekzémov, akné a psoriázy
Urýchľuje hojenie rán a zjemňuje výrazné jazvy
Vynikajúci pre pánov po holení na citlivú a podráždenú pleť
Argánový olej je :
vhodný pre všetky typy pokožky
vhodný pre detičky, ženy, mužov, tehotné i dojčiace ženy
môžete ho používať samostatne alebo stačí pridať pár kvapiek do akéhokoľvek kozmetického prípravku na zvýšenie jeho účinku.
rýchlo sa vstrebáva do pokožky a nezanecháva pocit mastnoty
-
- Zasloužilý člen
Myslitel, já bych si to ve dne stříkala s MMS a na noc mazala olejem. :-)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 419 poděkování
- Dostal: 437 poděkování
Ahoj Michale, nápad bych měla. Zavzpomínej, co se tehdy stalo a taky při jakých situacích tě začne skvrna štípat a pálit - to bude klíč k uzdravenímichal.pavlasek píše:...Asi ve 12 letech se mi z ničeho nic na krku u ohryzku objevila rudá skvrna, která mě velmi často pálí a štípe. ... Nebo nemáte nějaký jiný nápad? ...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ať se daří!
kachna
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
-
- Nový člen
D
Díky moc za radu. Problém je, že já mám obecně špatnou paměť a 5 let je už dlouhá doba. Byl jsem i na kineziologii, ale na 12 let si bohužel skutečně nevzpomenu. Nevíte, zda by se to nedalo zjistit nějak jinak?kachna píše:Ahoj Michale, nápad bych měla. Zavzpomínej, co se tehdy stalo a taky při jakých situacích tě začne skvrna štípat a pálit - to bude klíč k uzdravenímichal.pavlasek píše:...Asi ve 12 letech se mi z ničeho nic na krku u ohryzku objevila rudá skvrna, která mě velmi často pálí a štípe. ... Nebo nemáte nějaký jiný nápad? ...Pak se můžeš podívat do vláken "Psychické příčiny nemocí", "EFT", "Léčebný kód"... Vím, zní to bláznivě, ale je to tak.
Tam se pak můžeš dál ptát, budeš-li mít otázky.
Ať se daří!
kachna
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Určitě Petr Velechovský - Modrá Hvězda.michal.pavlasek píše: ... Nevíte, zda by se to nedalo zjistit nějak jinak?
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.