Jako kdyby už takhle neměli dost nemocí
![Bang Head :bhead:](./images/smilies/BangHead.gif)
http://www.wired.com/design/2013/06/how ... eid-151690 Zdravím - poota
Možná bude protestovat. Někde jsem zachytil, že se ta ampule se zbytkem očkovací látky považuje za nebezpečný zdravotnický odpad.poota píše: Očkovat pouze tehdy, když mi doktor odevzdá ampuli, ze které to natáhnul, ještě před tím, než zabodne jehlu
Zdravím - pootaSlavek Krepelka píše:Osobně bych se před nějakou komisí vrtěl na tom, co říká Dr. Lebenhart. Řekněte mi, jak je možné, že považujete vyprázdněné ampule za nebezpečný lékařský odpad, a přitom mi ten odpad chcete píchnout do dítěte? Pokud by se vrtěli na tom, že to může být kontaminované bakteriálně z dítěte, poptal bych se, jakým mechanismem si myslí, že se po vstříknutí vakcíny kontaminuje obsah zbytku v ampulce. Ono to totiž není možné, navíc, ta vakcína je sterilizační agent díky těm svinstvům, jako jsou fenoly, hydroxid hlinitý a další mňamky.
Takže v principu to co jsem si zhruba myslel, ale 1000x horší. Jenže to taky znamená, že pokud je vakcinace dělaná čímkoliv jiným než přímou nákazou, což se samozřejmě blbost, jakékoliv přídavky na vyvolání imuní reakce budou dělat úplně totéž co ten hydroxid hlinitý. Ten autismus to vysvětluje taky docela fajnově.jao píše:Rozhovor Michaela Leitnera s Bertom Ehgartnerom ...
jao píše: ... na regionálnych úradoch zdravia majú peknú paniku ...