Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Chemtrails

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
jandera
Zasloužilý člen
Dal: 92 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od jandera »

To máte pravdu ihned po napsání minulého komentáře jsem se do toho dal i přes silný vítr a bouřkové oblaky, ale podařilo se. V noci a ráno byli opět jako šílení, a do ted´se jim to nedaří spravit. (kombinace octa a citronovky je správná)

Přímo na stránkách OSN (projekt IPCC) je tento dokument v EN pojednávající o aerosolech, nevím kam tuto zbytečnou organizaci zařadit a raději to nebudu říkat nahlas.

http://translate.googleusercontent.com/ ... tY0UTvJ84g

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jeff »

V dnešních novinkách vyšla nádherná fotka krajiny s typickou chemickou oblačností, už to předkládají jako naprosto běžnou a přirozenou věc, aby se nad tím nikdo nepozastavoval. http://www.novinky.cz/domaci/311241-let ... hanky.html

Jeff
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

A taky se nepozastavuje. Dnes byla obloha na Vyškovsku zadrátovaná, jedna paráda. Nahoře bezvětří a tak se "čáry" pomalu rozplývaly, byly stále širší a když jsem se na to ptal lidí, co to asi je, byla odpověď stejná. "To nic, to jsou jen čáry od letadel". Při snaze něco vysvětlit byla opět stejná odpověď. "Přece si nebudou škodit sami sobě. Je to ptákovina".

Bible jsou dějiny lidstva v minulosti, současnosti a budoucnosti. Ta současnost i s chemtrails může být viděna v slovech-

Matouš 24:37-39 Až přijde Syn člověka, bude to jako za dnů Noé: Jako tehdy před potopou hodovali a pili, ženili se a vdávaly až do dne, kdy Noé vešel do korábu, a nic nepoznali, až přišla potopa a zachvátila všecky - takový bude i příchod Syna člověka.

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Tady většina lidí řekne chemtrails něco s globálním oteplováním a víc je to nezajímá, že je to jinak ví málo kdo, viz Climategate
http://euportal.parlamentnilisty.cz/Art ... grafy.aspx

Co obsahuje polymerní složka chemtrails je tady
http://translate.google.cz/translate?hl ... sed.com%2F

Cca od roku 1996 se práškuje v USA od 2007 masivně po celém světě, možná už to přináší své plody
http://translate.google.cz/translate?sl ... ml&act=url

Nemusíme všemu věřit, ale při představě bydlení v průmyslově zatížené oblasti a uzavřené chemo dekou to je katastrofa, která bohužel nikoho nezajímá.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Kód: Vybrat vše

po celém světě, možná už to přináší své plody
Dnes jsem byl s vnučkou v parku ve Vyškově. Listí na stromech "od něčeho" popálené. Ne suchem. Ty stromy rostou na břehu říčky. Podobně jsou na tom i naše rajčata a ostatní zelenina, včetně ovocných stromů. Není to sucho. Spodní vody je letos dost a zalévám dostatečně.
Skutečně to nikoho nezajímá. Obchody jsou plné, v telce běží seriály. Asi ještě nedozrál čas a až dozraje, bude pozdě.
Kdo těm darebákům ale dovolil zasahovat do dění na celém světě?? Jak to, že i další velmoci (Rusko, ČÍna a další) na to koukají a nic nedělají??
Podle toho za tím stojí skutečně mimolidské mocnosti a člověk je jen figurka na jejich šachovnici. Hrají svou hru.
Včera a dnes, hotová pohroma. Lidi chodí jak stádo pitomců a nikdo nic nevidí.
Nic o tom neví a proto se toho nebojí.

Ptal jsem se u nás jednoho soukromého zemědělce, jak to letos vypadá s výnosem obilovil. "Je to bída" řekl. Ale ve zprávách se tvrdí, že jsou letošní výnosy o 15% lepší, než loni. Jsou to holt "kluci zaprodanci".

Kluci, do toho.
bagri
Starší člen
Dal: 87 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od bagri »

Plísně byly a budou. Jsou dva druhy - jeden napadá spadlé listí, druhý živé. Jeden druh tvoří povlak, druhý fleky připomínajíc spáleninu a vůbec nemusí být vlhko. Osvědčil se mi výborný recept bez chemie. Povařit česnek a cibuli. Vývar nechat vychladnout a jim stříkat listy stromů. Nevýhodou oproti chemii je, že se postřik musí opakovat, hlavně po dešti.

Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Včera to bylo snad nejhorší práškovali celý den, padlo 7 litrů, tak jsem dnes vykoupil tesco 76 litrů a 1,5 kg citronovky snad to nějaký týden vydrží. Je potřeba jim to pořád shazovat, třeba je to přestane bavit, kdyby byla vytvořena sít třeba po 30km tak si neškrtnou. Tady v okolí to zkouší dost lidí, ale třeba 1x týdně a berou to jako způsob zábavy u táboráku a to se také počítá.
Já osobně to také vidím jako katastrofu, ale příroda je mocná a nic není nutné považovat za ztracené. Rusko a Čína mají své programy také s Haarpy, ale kromě postřiku jěště pilují osev raketami ze země což je daleko přesnější a účinější. Někde jsem viděl mapu s Haarp radary v evropě je jich asi 12 a v rusku je jich také požehnaně. Je všeobecně známé, že tyto radary dokáží "nadzvednout ionosféru" čímž se vytvoří atmosferická výše a kombinací radarů můžou kompletně ovlivnit charakter počasí, nemyslím si, že další velmoci zůstali pozadu. Je zajímavé sledovat rychlosti a směry větru ty se snad mění pořád, což je velmi netypické.
S tou vlhkostí jsem si lámal hlavu asi před dvěmi roky proč ve starším baráku se drží vlhkost okolo 65 % a nejde bez odvlhčovače dolů a všechno souvisí se vším. Jestliže se nacházíme v suchém období tak díky chemo dece nedochází k odparu a ke kondezaci par a tím k přirozené cirkulaci vody, většina vody, která tady spadne pochází z oceánu ne z pevniny.
Je zpodivem že český meteorologický ústav v nadpisu pyšnící se Státní ústav (financovaný z daní) neinformuje co se děje a radši ze sebe nechájí dělat voly, kdybych byl právník nebylo by od věci dát impuls k šetření zda tím, že když neinformují tak něco porušují.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Kód: Vybrat vše

Je zpodivem že český meteorologický ústav v nadpisu pyšnící se Státní ústav (financovaný z daní) neinformuje co se děje a radši ze sebe nechájí dělat voly, kdybych byl právník nebylo by od věci dát impuls k šetření zda tím, že když neinformují tak něco porušují.
Kdyby to někdo udělal, tak by šel rychle "k lopatě". Není to jen tento "ústav", je to i ministerstvo životního prostřadí a všechny ty "zelené aktivity" ohledně čistého ovzduší, přírody atd atd. Je to jen ŽVÁST NA ŽVÁST.
Již jednou jsem psal text Bible na toto tema a jsem stále víc přesvědčen, že je pravdivý. Přes to, že jsem bez vyznání.

Efezanům 6:12 Nevedeme svůj boj proti lidským nepřátelům, ale proti mocnostem, silám a všemu, co ovládá tento věk tmy, proti nadzemským duchům zla.

Kluci, do toho.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Dnes jsem dostal presentačku s poslední triumfální cestou raketoplánu. Na všech fotkách je nádherná šedivá deka chemtrails a nebo přímo umělá oblačnost z práškových stop.

Kluci, do toho.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

No a u nás?? Taky nic nového. Pořád se opakuje a zdokonaluje to co bylo včera i před tím a asi bude ještě hodně dlouho.

Kluci, do toho.
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Již nahlásili začátek podzimu, tak budem jenom klepat kosu a nemocnět z nedostatku sluníčka.

Detektor
Nový člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Detektor »

Já začínám mít podezření, že i naše "rosničky" s nimi spolupracují a objednávají si počasí. Je jen chyba, že ke škodě národa a jeho hospodážství.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Kam nechodí slunce, chodí doktor. Není úroda a i příroda marodí. Prodá se víc léků...

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Tak již delší dobu je nad nás nahnaná neprůhledná chemo deka, když se podaří ji rozpustit tak se nejdříve odkryjí nasprejované pásy a pak krásně modrá obloha, také zjistíte jak je tato vrstva slabá. Na stoupavé proudy se nyní nemůžeme spolehnout. Tak si alespoň hraju stačí 1 až 2 staré větráky z PC na 12V z alobalu udělat rouru zabudovat větráky a dát nad misku s octem. Větráky napájím běžným trafem s tržnice. Je neuvěřitelné jak malé množství octa způsobí díru, která sice hned odpluje, ale stojí to zato.

Našel jsem další zajímavé články jeden opět potvrzuje, že největší eko-teroristé se schovávají za NATO a OSN a druhý jak jsou naši představitelé ochotni a s radostí využívají "spodní" cesty. Nedávno proběhla zpráva, že Brdy se veřejnosti otevírat nebudou, že by radar byl stále aktuální?
Neznáte nějaké stránky o aktuálním oscilačním zamoření z radarů nad ČR?

http://news.branyvnimani.cz/index.php?article_id=11449
http://www.blisty.cz/art/34129.html

sysel
Zasloužilý člen
Dal: 49 poděkování
Dostal: 52 poděkování

Příspěvek od sysel »

Jsem docela rád, že se toto vlakno začalo ubirat timto smerem. Na začátku to bylo samé dohadování, jestli ane/ne. Poslední dobou mám malo času na stálé udržování systémů, da to celkem zabrat. S určitostí mohu tvrdit, dle pozorování, že clodbustery, trinity wandy, TB, orgonity, ocet fungují. Clovek si vyzkouší, že např funguje to či oné, ale po určité době to docela prestane bavit, když tomu nekdo nechce sloužit jako otrok. Aby nedošlo k nedoruzumeni, mysli jako, že asi neni nutne to rozlévat denne, pokud to tedy cloveka nebaví :-)
Myslim, že je docela dobre, když si overime, že to funguje a tedy dle toho udelat opatreni, treba pred bouřkou(dnes skoro vždy extremni bouří). Cely mesic jsem nemel cas ve WCB vymenit vodu a stejnak to slape, ale asi ne na plny vykon.
Je to na každém z nás, jak se k tomu postaví :-)
Zavital jsem pred casem na krasne misto na Slovensku. Je to poutní místo Turzovka. Je to energeticky zajimave misto a je i videt, že to také pusobí na to co nam leta nad hlavou, viz foto...
I menhiry dobře hnětou.....vlastne je toho jeste tolik, co musime poznat.

"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“