Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde... Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní.Více zde...
django1 píše:Nejen nový světový pořádek, ale i starý režim vystrkuje růžky
já bych řek spíš že na obrázku je svobodu kundímu hnutí pro ty kočky z toho hnutí co zpívaly v tom kostele aby je Bohorodička zbavila Putina a dostaly dva roky za rozvracení sociálního státu
jinak z textu k obrázku jsem volaako zmetený
jak by asi dopadly u nás http://www.blisty.cz/art/64518.html
(1) Kdo se dopustí veřejně nebo na místě veřejnosti přístupném hrubé neslušnosti nebo výtržnosti zejména tím, že napadne jiného, hanobí hrob, historickou nebo kulturní památku, anebo hrubým způsobem ruší přípravu nebo průběh organizovaného sportovního utkání, shromáždění nebo obřadu lidí, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.
toto ?
To samé prováděl Patriarcha Kirill na tomtéž místě, jenže ve prospěch Putina. Hrubým způsobem narušil obřad lidí a dopustil se hrubé neslušnosti tím,že napadl jiného. Každý si to vysvětlí po svém. Jenže anální alpinismus se netrestá.
Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
Mám jednu málo (zatím) známou informaci k 11. září. Je to z knihy "co nesmíte vědět".
"V roce 1971 již USA neměly žádné vlastní zlato - odevzdali právě poslední zbytek Francouzům - a tak byly obě přemožené válečné mocnosti (=Japonsko a Německo) nuceny poskytnout Spojeným státům půjčku ve zlatě s vpovědní lhůtou třicet let, a to ve výši 120 miliard amerických dolarů ve zlatě (cena z roku 1971). Takže musely USA půjčit své zlato na třicet let, jež už bez toho bylo uskladněno u FEDu. Tato půjčka vypršela na konci roku 2001, kdy mělo dojít k vyplacení Japonska a Německa ve zlatě. V oné době by obě půjčky měly přibližně osminásobnou výši, tedy hodnotu téměř jednoho bilionu dolarů.
Zlaté rezervy ležely údajně ve sklepech FEDu, které sahaly až pod pouhých sto metrů vzdálené World Trade Center. Nešťastnou náhodou se však World Trade Center několik týdnů před vypršením splatnosti zřítilo a zlato zmizelo v nenávratnu. Údajně se při úklidových pracech našlo několik prutů. Bylo pojištěné ? Pokud ano, najak vysokou částku ? Byla tato suma vyplacena ? Pokud ano, komu ? Proč se tyto otázky neobjevili na veřejnosti ?
Inu, za prvé, málokdo o tom ví, a za druhé, Bundesbank mlčí a žádné informace neposkytuje. Pokud by to bylo oficiální, že jak zlatoSpojených států, tak zlato Japonska a Spolkové republiky Německo je tatam, znamenalo by to jediné: státní bankrot ! Hodnocení všech třech zemí by se u ratingových agenturokamžitě drasticky snížily a veřejně by se muselo připustit, že Německo a Japonsko se staly oběťmi vydírání a podvodu. Také by se musela zodpovědět otázka, kam zlato zmizelo ! Komu by se ale chtělo odpovídat na takové dotazy ?"
Jsem hrozně chudej, a tak hraju automaty abych měl hodně peněz.
1. Růst produktivity práce
2. Současná distribuce vytvořeného bohatství
3. Nerovnoměrné rozdělení mezd přímo ve výrobě
I tady by se vousatý Marx hodně podivil, kam jsme to dopracovali při politických závodech zpět do 19. století. Další obrázek ukazuje enormní růst nerovnováhy mezi platy dělníků a ředitelů společností. Zde vidíte návrat ke kapitalismu 19. století a jasný důkaz rozpadu sociálního státu.
V roce 1970 vydělávalo 100 špičkových ředitelů koncernů (CEO) 45 dolarů na každý dolar normálního dělníka. Poměr 45:1 se změnil na dnešní ratio 1:1723. To znamená děsivou nerovnováhu ve tvorbě a v rozdělování národního bohatství. Pracující a střední vrstva byli odstřiženi od zisků plynoucích se zvýšené produktivity práce.