Zatiaľ iba samotné potieranie 3% - ným peroxidom niekoľkokrát denne vyzerá na zlepšenie, tak možno niekomu pomôže.
Tiež vraj Listerine má pomáhať na takéto nechty http://mgehubpages.hubpages.com/hub/Lis ... ail-Fungus
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
klasické MMS, chloritan - citronová ve čtyřnásobku DMSO nevylepšuje, ale sebere plíseň jak polednice malého Járu. Je potřeba aplikovat aspoň třikrát denně až do doby, kdy poškozený nehty odrostou, jinak se plíseň velice rychle chytá zpět a stává se odolnou i na MMS. Jako další je rozumné pastovat nohy až do půli lýtek. Sebere to i sejry, což není nic jiného než právě sejry. Není to zrohovatělá, ale zplesnivělá kůže, která se rohovatěním brání.Nso ci píše:Narazila som na takýto článok, vraj funkčné a vyskúšané autorom ....
S tím bych si vůbec nelámal hlavu, pokud se někde necouráš nějakou děsnou chemií.Nso ci píše: ... trochu sa bojím DMSO .... nakoľko vťahuje so sebou všetko
Pokud umeješ, či opláchneš ráno a máš denně čistý silnější ponožky, ani se s tím nezatěžuj. Co jako máš pocit, že se na Tebe moc dostane? Co Ti vyjde z pórů je zas tak malá plocha, že to nestojí za řeč a stejně je to Tvoje. Akorát bacha, absoluně žádný plastik, tedy ty ponožky. DMSO jich většinu žere a nadělá Ti to do ponožek díry a něco se z nich asi taky vylouhuje.Nso ci píše: ... umyť mydlom 3x denne, alebo stačí opláchnuť vodou
To strašně záleží kolik ho na sebe naplácáš. Poud jen na prsty nohou, prakticky o tom nevíš. Pokud mázneš nohy řekněme po kolena, nemluvě až poNso ci píše: Ako dlho cítiť DMSO cesnakom po natretí
Ahoj Slávku, reagoval jsi na můj příspěvek ohledně vypadávání vlasů ve vlákně o autopatii, ale abych ho neplevelil, tak se raději přesunu s dalšími dotazy sem. Dneska jsem si načetl spoustu informací o MMS resp. CDS a pustil jsem si i nějaká videa s Jimem Humblem a svěděctvími řady lidí, kterým to pomohlo. Musím říct, že moje obavy o škodlivosti MMS jsou již mnohem menší.Slavek Krepelka píše:
...Že už jsme u toho, směs zastaví padání vlasů během týdne, pokud je aplikovaná na hlavinku.
Prosím tě, vrať se zpět a znova si přečti můj návod na nehty. Úplně přesně totéž jsem použil na makovičku. Je ale fakt, že nosím kotrbu sebranou mašinkou, takže se nemusím zabývat delšími vlasy. Pokud máš vlasy delší, budeš si muset nějaký postup namyslet.Maito píše: ... - používal jsi jako aktivátor kyselinu citrónovou nebo kyselinu chlorovodíkovou? ...
Už to vidím, díky. Takže jsi to teda aplikoval do suchých vlasů, rozetřel po pokožce hlavy a nechal uschnout. Aplikoval jsi 1x denně? A v jakém množství, celých těch 40-50 kapek? Moc díkySlavek Krepelka píše:Prosím tě, vrať se zpět a znova si přečti můj návod na nehty. Úplně přesně totéž jsem použil na makovičku. Je ale fakt, že nosím kotrbu sebranou mašinkou, takže se nemusím zabývat delšími vlasy. Pokud máš vlasy delší, budeš si muset nějaký postup namyslet.Maito píše: ... - používal jsi jako aktivátor kyselinu citrónovou nebo kyselinu chlorovodíkovou? ...
S laskavým pozdravem, Slávek.
Viz Výše. A v jakém množství, celých těch 40-50 kapek? [/quote] Vycházel jsem ze 183 kapek celkem na mou hlavu, což mi vychází na jednu kapku/1cm obvodu přes čelo, když mi berou míru na stetson.Maito píše: .... Aplikoval jsi 1x denně?
Tak já jsem o sobě nikdy netvrdil, že mám patent na rozumSlavek Krepelka píše: Vycházel jsem ze 183 kapek celkem na mou hlavu, což mi vychází na jednu kapku/1cm obvodu přes čelo, když mi berou míru na stetson.Mám hlavinku poněkud větší než většina lidí a tak jsem uvedl trochu menší namíchané množství pro průměrného člověka.
Člověče, uvažuješ ty někdy? Nauč se to. Zkus a uvidíš, co se jeví jako přiměřené. kolik toho na sebe dokážeš napastovat a kam a na jakou plochu. Možná tě to třeba bude aj na citlivějších místech pálit a pokud ano, tak to trochu nařeď vodou, nebo trochu uber kyseliny atp.
Slávek.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 10#p123010davidekMTB píše:Slávku, chápu to dobře, že při patlání směsi DMSO a MMS na vlasy se to již dále neředí vodou? .....
Můžu se prosím zeptat, po jaké době to přibližně přestalo účinkovat?davidekMTB píše: ...ale jak už jsem ti psal, tak to přestalo po nějaké době účinkovat
Díky David