![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
David
To není až tak docela pravda. Jde o to, aby DMSO bylo k aktivním látkám, za což považuju v tomto případě chloritan i kyselinu, někde mezi 75-90 ku jedné. To mi dává zhruba poměr mezi namíchaným MMS ku DMSO 1:4až5. Jak do toho začneš cpát další vodu, tenhle poměr se dramaticky mění, protože DMSO váže i vodu a lze ji proto považovat z hlediska míchání a aktivity DMSO za aktivní složku, i když ve skutečnosti jí není.davidekMTB píše:Slávku, díky. S tou kyselinou jsem to pochopil, jen jsem netušil, že do DMSO se nesmí lít voda. ....
Kolik kapek celkové směsi (MMS + DMSO + kys. citronová) si dáváš na hlavu při jedné aplikaci? A asi je vždycky potřeba namíchat směs čerstvou, protože jinak MMS ztrácí svůj účinek, že jo? Pak sem po nějaké době třeba napiš, jak ti to zabírá, jdu taky do toho, tak se můžem podělit o zkušenostidavidekMTB píše: ...Akorát jsem to dnes ze startu trochu přehnal - během dvou hodin jsem to napatlal asi tak 6krát, takže mám pocit trochu spálené hlavy:) Ale mám taky má pocit, že to mooc zabírá...
David
To si budeš muset vyzkoušet co a jak. Já osobně považoval to padání za daleko větší otravu než odbarvování a nezabýval jsem se tím. Navíc, na hlavě se mi to jeví tak, že jakmile to padání člověk zarazí a vlasy se zpevní, už to není třeba dál dělat, i když já to tak jednou za měsíc preventivně máznu. Jinak mi ale připadá, že vlasy zase potmaví zpátky čurina. Akorát s tím mým kratičkým ježkem je to těžlo říct. Podívej se do vlákna Urinoterapie, co se s tím dá vše dělat.davidekMTB píše:Slávku, ještě mě napadlo, jestli by nešlo nějak předejít tomu šílenému odbarvování. ...
Modrou skalici jsem se Ti zmínil jen na ty nehty. Je to velmi silný protiplísňák, ale na hlavu bych to nemazal. Navíc by Ti ještě zmodrala.davidekMTB píše: .... Prosím tě jak je to s tou modrou skalicí a její aplikací na hlavu? ...
Udělej si na noc obklad z čuriny jak doporučuje Petr, Něco savého s čurinou na pokožku, přes to igelit a přes to nějakého kulicha. To ocenění jsem Ti dal za to, že jsi se přiznal a dal možnost druhým se tomuhle vyhnout. Směs byla nejspíše příliš kyselá a definitivně příliš koncentrovaná. Už i přiředění vodou by to bývalo vyřešilo.davidekMTB píše: .... Nějakou dobu po aplikaci začalo peklo....
Ahoj, Slávek,Slavek Krepelka píše:Ze začátku to vypadá, že se nic neděje, ale jak začne plíseň konečně odrůstat, očividně se už vyléčilo lůžko a nehet začne růst rychleji.
Jinak vlasy po směsi MMS - DMSO do týdne tuhnou, i jemné chmíří zesílí na normální vlasy. Taky to vlasy poněkud odbarvuje.