Ahoj! Já začal s MMS taky kvůli akné. Před rokem, po jedné kapce a pil jsem to s vodou a musel jsem přestat. Teď jsem sehnal želatinové kapsle a už beru druhý den po kapce (6x hodin) a absolutně žádná nevolnost, prostě nic! Míchám to na 1 kapku 5 kapek citrónový šťávy.
Co se týče těch parazitů, je to možné, jako všechno. Každopádně zůstává pravdou, že většinou je to souhra více problémů. Například nesprávná funkce ledvin, špatná strava atd.
Pokud se někomu nechce přímo do "odparazitovávání" a přírodní detoxikace či jiný i nepřírodní (enterosgel atd) už vyzkoušel, jednoznačmě bych šel do MMS. Neuškodí a mnoho lidí akné zbavilo.
Ovšem důležitou věcí je řešit příčinu akné a ne jen jeho následek. To, že se dělá příčinu má a i když se jí nikdy nepodaří odhalit, není od věci něco pro to dělat.
Stačí se správně (pestře) stravovat, omezit rafinovaný cukry, jíst dostatek ovoce a zeleniny atd. (to snad každý ví)
A hlavně dodržovat pitný režim. Řiká se něco okolo 2L, ale je to individuální, podle zatížení atd. Každopádně minimálně 2L denně. A ne limonády (jasná věc).
Pak už stačí jen udržovat obličej v čistotě a nesahat si na něj. Osobně můžu na vnější údržbu doporučit Lemon Tea Tree bio olej nebo olej z levandule. To mi pomáhalo asi půl roku a skvěle mi to vyhojilo obličej. Na noc je skvělý si dát: 1:1 nastrouhat křen do vinného/jablečného octa a nechát vylouhovat, pak potřít obličej. Prvních 30s to pálí, ale přestane a ráno, když se vzbudíte, nemáte na obličeji nic nového podebraného
Snad to pomůže, hodně štěstí.