Nejsem ani děsně otrávenej ani naštvanej - to u mně vypadá úplně jinakpdp7 píše:Ahoj, nebuď hned tak naštvanej a děsně otrávenej. Já myslel, že jsem na fóru kde se lidi zajímaj o tyhle věci a on tu skoro nikdo neodpoví. Zkusil jsem to dát jinam, aby to bylo víc na očích a měl větší pravděpodobnost odpovědi a ty mi to kazíš tím, že mi to zastrčíš na místo, kam se nedívá už vůbec nikdo
Tady mi to moderátoři přesouvají a kokoti na rcmanii.cz rovnou mazají, no já se podělám.
Lidi sem píšou jenom to, co chtějí a kdy chtějí a vůbec jim nezáleží na tom, kam jsi to napsal - takže Ti to přesouvám jenom proto, aby to bylo ve správném "šuplíku", kde by to někdo případně hledal mezi souvisejícími věcmi. Když Ti neodpoví ani tady, tak k tomu asi nikdo nemá důvod, vědomosti a nebo chuť, případně se k Tvému dotazu ještě nedostal - jen málokdo má tak málo práce, že tu celé dny čeká na vhodný dotaz.
Je rozdíl mezi moderátory a také mají jiný přístup - tady se snažíme lidi přece jenom spíš tak jako "vychovávat" a teprve když "zlobí" víc, než je zdrávo, tak přitvrdíme.
Podle Tvých reakcí bych soudil, že by ses měl podívat také do sekce "Zdraví" a soustředit se na vlákna s psychikou - tedy jestli na to máš dost času a chtěl bys na sobě něco zlepšovat. Ale kdyby ne, tak na to klidně zapomeň - není to míněno ve zlém.
Zdravím - poota