Mě to taky funguje normálně, ale jednou už mi to tenhle server dělal. Zkus jiný prohlížeč. V Opeře je to OK.martin11 píše:něco divného....stránky výše........... se mě nedaří udržet a ihned mizí
![]()
![]()
je to jen u mě nebo fšudekč
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Mě to taky funguje normálně, ale jednou už mi to tenhle server dělal. Zkus jiný prohlížeč. V Opeře je to OK.martin11 píše:něco divného....stránky výše........... se mě nedaří udržet a ihned mizí
![]()
![]()
je to jen u mě nebo fšudekč
Kód: Vybrat vše
Nie sme provokatéri, my sme UKRAJINCI. Tu sa bok po boku bijú antifašisti s nacionalistami, obyčajní robotníci so starcami, dokonca aj veľa policajtov v civile. Skutočnými provokatérmi sú kritici volajúci po mierovej revolúcii, hlupáci obhajujúci opozíciu, ktorá nie je o nič lepšia než súčasná vláda - nepriateľ nášho národa. Lenže národ je aj proti vláde, aj proti opozícii. Médiá v rukách malej skupinky medzinárodnej elity vymývajú mozog celému svetu. V skutočnosti tu nebojujeme za nejakú Európsku úniu, práve naopak, vedieme túto vojnu proti cudzincom - oligarchom okupujúciM našu krajinu! U nás nie je ani jeden oligarcha Ukrajinec. Všetci miliardári v našej okupovanej vlasti sú buď Židia, alebo Tatári, občas sa na scéne objaví svoloč typu Janukoviča či Kučmu, ktorí sa zrazu stávajú miliardármi, no svoj kapitál rýchlo prevádzajú do daňových rajov, a tak ľudí nechávajú s holými zadkami. Prezident Janukovič slúži tatárskym oligarchom pod vedením Rinata Achmetova, no my veľmi dobre vidíme, že lídri jeho opozície slúžia židovským oligarchom - Kolomojskému, Ževagovi, Feľdmanovi a ďalším. Táto elita totálne ničí ukrajinský národ všemožnými spôsobmi. Ľudia na celom svete musia pochopiť, že my tu bojujeme proti cudziemu kapitalizmu a vyhubeniu nášho národa.
Proč se to děje ? Tady je myslím odpověď http://www.white-media.info/destrukce_r ... oluce.htmljandera píše:...tentokrát juvenilní justice. Starosta londýna nepřestává překvapovat.
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3590 ... eni-rodicu
Zlatej Metternich. Když už jsme u toho, včera jsem si povočoval zajímavou legální záležitost, která se určitě týče US a všech Anglických dominií. Anglie, Kanada, Austrálie, asi i Indie a dalších. Pokud člověk hodí vládě na hlavu sociální registraci a prohlásí se za svobodného člověka, začne spadat pouze pod takzvané společenské právo a vymaní se tím z námořního, korporátního práva, což je to svinstvo, kterým nás zahrnují parlamenty a různé instituce, včetně měst. Také se tím vymaní ze zodpovědnosti za "státní" dluhy. Je samozřejmě potřeba to udělat civilizovaně a za pomoci jistých legálních a procedurálních tahů. Pak už na něj neplatí žádné zákony kromě civilních, sponsorovaných jak britskou korunou, tak americkou ústavou. No a civilní zákony jsou snad pouze tři, nepokradeš, neublížíš a třetí si nepamatuju. Jinak v kostce řečeno jde o to ze vymanit z práva korporátního, kterému jsme se uvázali aniž jsme tušili. Proto taky pro ovčany neplatí právo ústavní, i když je nám ústava předkládána jako nejvyšší zákon.Rival píše: ... Tady je myslím odpověď ...
100 bodů, to je přesně ono, at už je jmenují jakkoli, ono hlupákům, nebo za něco se schovávajícím slabochům, kteří se po prvním pádu podělají se snadno vládne.Rival píše: Proč se to děje ? Tady je myslím odpověď http://www.white-media.info/destrukce_r ... oluce.html
Takhle se současně využívá i burzovní panikyminsc píše:Možná souvislost ?