Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
PŘÁNÍ
-
- Starší člen
- Dal: 283 poděkování
- Dostal: 155 poděkování
Re: PŘÁNÍ
No toto - narozky! Tak vsechno nej, Pooto, at se ti mladne lip a radostnejc a hodne lasky a krasnyho carovani preju
Kdo se chce zblaznit, musi mit nejdriv rozum
Každý den ráno sněz žábu a nic horšího už te nepotká
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Díky všem
- ale když už je to po tak moctý, tak je to jednomu čím dál tím všednější a ta radost z narozenin je mnohem menší, než když to bylo třeba po desátý.
I když na druhou stranu člověk nikdy neví, jestli to třeba nejsou ty poslední
Zdravím - poota
- ale když už je to po tak moctý, tak je to jednomu čím dál tím všednější a ta radost z narozenin je mnohem menší, než když to bylo třeba po desátý.
I když na druhou stranu člověk nikdy neví, jestli to třeba nejsou ty poslední
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 419 poděkování
- Dostal: 437 poděkování
Náš moudrý a laskavý Pooto, taky přeju jen vše nejkrásnější a dovolím si připomenout : stárnutí je jen zvyk!
kachna
kachna
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
- Nso ci
- Starší člen
- Dal: 268 poděkování
- Dostal: 36 poděkování
Príjemné veľkonočné sviatky všetkým.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
„Chcem byť silný nie preto, aby som bol väčší než môj brat, ale aby som porazil svojho najväčšieho nepriateľa – seba.“ Indiánske príslovie.
-
- Zasloužilý člen
zdravím a přeju, přeju všem zdraví, mír, lásku...
a zamyšlení nad Velikonocemi
http://nazory.aktualne.cz/komentare/jez ... position-7
....čím jsou vro Vás tyto svátky???? zdraví martin11
a zamyšlení nad Velikonocemi
http://nazory.aktualne.cz/komentare/jez ... position-7
....čím jsou vro Vás tyto svátky???? zdraví martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Stálý člen
- Dal: 25 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Taky všem přeju příjemné Velikonoce ...
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět.
Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Všem pohanům přeji u příležitosti vítání jara hodně zmalovaná vejce, nejvyšší majku v obci, rozjařený candrbál bez rvačky, hodně veselí a legrace a hlavně čisté voděnky z vyčistěných studánek .
Všem křesťanům pak višnuju požehnané a radostné ukřižování Ježíše Krista a po-hodové zmrtvých vstání.
Katolickým canibaalům přeji ať jim nezaskočí Tělo Páně v krku, anžto zmrtvých vstání by se jim nemuselo povést, a jejich drákulídrům přeji, ať jim chutná boží krev a užijou si ji ve zdraví, než na ně dojde a on jim pánbůh to krvepití jednou provždy spočítá.
Ateistům pak přeji, aby pro ně tyhle svátky neplatily a museli do práce, přesčas a zadara, anžto jejich jedinný legitimní svátek v roce se už konal na den bláznů prvního.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Všem křesťanům pak višnuju požehnané a radostné ukřižování Ježíše Krista a po-hodové zmrtvých vstání.
Katolickým canibaalům přeji ať jim nezaskočí Tělo Páně v krku, anžto zmrtvých vstání by se jim nemuselo povést, a jejich drákulídrům přeji, ať jim chutná boží krev a užijou si ji ve zdraví, než na ně dojde a on jim pánbůh to krvepití jednou provždy spočítá.
Ateistům pak přeji, aby pro ně tyhle svátky neplatily a museli do práce, přesčas a zadara, anžto jejich jedinný legitimní svátek v roce se už konal na den bláznů prvního.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Stálý člen
- Dal: 25 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
... Slávku doslova a do ...
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
HaFi ... 4. narozeniny ...
... tak se opět sešel rok s rokem ... a HaFin nám pomalu dospěl do věku, kdy labradoři údajně začínají "přestávat být splašenými štěňátky" (což je docela škoda ) ...... konec konců, i na záznamu je vidět, že huž není tak "moc rozežranej", jako tomu bylo v předchozích letech ... spořádání dortíku mu tentokráte trvalo něco málo přes dvě a půl minuty, což na překonání jeho osobního rekordu rozhodně nestačilo ...... bohužel mi ve foťáku "došla karta", takže již nebyl zachycen kouzelný okamžik, kdy v gurmánské euforii HaFi na závěr olízl i objektiv ... ...... jo, abych nezapomněl vyřídit, všechny vás pozdravuje, především pak svého věrného přítele Pootu !! ... ...
[youtube][/youtube]
... všechno nejlepší, HaFi !!! ... ... a já jdu vyčistit tu přední čočku fotoaparátu ... ... Anri ...
PeS: ... mmch, během finálního dokončování psího dortíku naše "malá" dostala zajíkavej záchvat smíchu, poté co jsem vytáhl vysokorychlostní aku frézu a začal v koncích "svíček" vytvářet dutiny pro vložení "plamínků" (čím zároveň vzniklo i drobení, které tomu teprve dodalo ten správný šmrnc) ... ... ale stejně si pak neodpustila "klasické ženské ušklíbnutí s lehce zdviženým obočím" (tedy něco takového , jenom více šibalsky pojatého) ..... njn, ... už to taky není žádný "malý štěně" ... ...
[youtube][/youtube]
... všechno nejlepší, HaFi !!! ... ... a já jdu vyčistit tu přední čočku fotoaparátu ... ... Anri ...
PeS: ... mmch, během finálního dokončování psího dortíku naše "malá" dostala zajíkavej záchvat smíchu, poté co jsem vytáhl vysokorychlostní aku frézu a začal v koncích "svíček" vytvářet dutiny pro vložení "plamínků" (čím zároveň vzniklo i drobení, které tomu teprve dodalo ten správný šmrnc) ... ... ale stejně si pak neodpustila "klasické ženské ušklíbnutí s lehce zdviženým obočím" (tedy něco takového , jenom více šibalsky pojatého) ..... njn, ... už to taky není žádný "malý štěně" ... ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... mno, nějak jsem na to letos nějako pozapomenul , takže jedno přání posílám Slávkovi do Canady (kterejžto měl narozky včéra), další jedno opožděný La-ďovi do moravskej metropole a též Jeffovi do Práglu (jenž jak předpokládám předčasně slavil už během tohoto víkendu) ...
... tož chlapci, přeji vám všem mnoho pevného zdraví (neb to je to nejdůležitější) ... a především pak ohromnou hromadu štěstí, protože kdo ho má, tak už ničeho jiného nepostrádá ... ...
... ... Anri ...
... tož chlapci, přeji vám všem mnoho pevného zdraví (neb to je to nejdůležitější) ... a především pak ohromnou hromadu štěstí, protože kdo ho má, tak už ničeho jiného nepostrádá ... ...
... ... Anri ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Děkuju a vše nej jak Laďovi, tak Jefovi. Akorát že mně momentálně do ČeskaA(&F) píše:... takže jedno přání posílám Slávkovi do Canady ....
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Starší člen
- Dal: 283 poděkování
- Dostal: 155 poděkování
Slavku, preju ti hodne do tvyho novyho zivota.... a vsechno to, co si sami preji, vsem ostatnim lvickum
Kdo se chce zblaznit, musi mit nejdriv rozum
-
- Nový člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
-
- Zasloužilý člen