Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Nový člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Zdravím všechny tohoto vlákna, jsme příznivci MMS a nedávno jsme s mojí dcerou (19 let) řešili její chronický problém s dýchacími cestami. Nakonec se prokázaly plicní chlamýdie (vím, je tady na toto téma vlákno, již tam nikdo nediskutuje). Několik měsíců brala 6 kapek několikrát denně. Stav se přesto horšil ve smyslu, že tlaky z průdušek přecházely do krčních mandlí a zase zpět, k tomu šílená únava a stav se stále horšil. MMS jsme vysadily, protože se rozhodil krevní obraz, měla bílkoviny v moči, cukr v moči... prostě její ledviny nezvládaly tak silné čištění MMS a toxiny se jí hromadily v uzlinách, proto se stav stále nelepšil. A proto chci upozornit tímto na vývodové orgány, hlavně ledviny, které můžou být velmi přetížené a nemusí to zvládnout. Možná jsou tu takové informace, ale já je nenašla.
Po vysazení MMs začala brát jemnější aloe vera, silné probiotika,reishi,colostrum. Během pár dní se všechno zlepšilo. Prostě jsme se zaměřily na imunitní systém a ne jen na samotnou infekci. jestli někdo má podobné zkušenosti, prosím o příspěvěk. Protože většina lidí ani nemá tušení v jaké kondici jsou jeho ledviny, můžou být od narození slabší a pak mohou nastat problémy. děkuji.
Po vysazení MMs začala brát jemnější aloe vera, silné probiotika,reishi,colostrum. Během pár dní se všechno zlepšilo. Prostě jsme se zaměřily na imunitní systém a ne jen na samotnou infekci. jestli někdo má podobné zkušenosti, prosím o příspěvěk. Protože většina lidí ani nemá tušení v jaké kondici jsou jeho ledviny, můžou být od narození slabší a pak mohou nastat problémy. děkuji.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Tohle vlákno je o MMS problémech. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=1754 Jinak se stává, že i vlákno, které je nějakou dobu nečinné, se na chvíli zase utrhne jak vlak.nora m. píše:Zdravím všechny tohoto vlákna, jsme příznivci MMS a nedávno jsme s mojí dcerou (19 let) řešili její chronický problém s dýchacími cestami. Nakonec se prokázaly plicní chlamýdie (vím, je tady na toto téma vlákno, již tam nikdo nediskutuje). ...
S laskavým pozdravem, Slavek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Nový člen
Děkuji Slávkovi za upozornění a možná bych požádala moderátora diskuze o přesunutí mého příspěvku do odpovídajícího vlákna o chlamýdiích. Ať tady nedělám zmatky. Děkuji.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
Noro kdyby na nic tak zrovna na plicní chlamky mě to MMS pomohlo neskutečně já jsem jel rok a půl Weldona který mě ukázal cestu a MMS mě z dýchacích a únavových problémů dostalo a jestli se tvůj stav zhoršil tak nejspíš se tělo čistilo a proto ta reakce a na nastartování imunity je MMS podle mích zkušeností supr akorát tomu musíš dát čas
-
- Nový člen
Vokoune, díky za příspěvek. že to bylo čištění jsem věděla, akorát se to zaseklo na odfiltrování přes krční mandle (tam pak vznikal velký tlak) a pak se to vracelo zpět na průdušky a tak dokola. To pak dcera bolestí brečela a vypadalo to na reálný zápal plic, to trvalo s malýma přestávkama 3 měsíce. A potom ty špatné výsledky krevního obrazu (ledviny)-to mě vyděsilo. Pak se nediv, že jsme to nevydržely, páč dcera měla zkouškové a musela fungovat. Ono to MMS je dost drastický čistič....jenže dceři to s chlamkama za 3 měsíce nic neudělalo, měla je stále pozitivní. Tak nevím, kde jsem udělala chybu....ale ten její průběh byl vážně dramatický a hlavně dlooouho. Nějakou dobu po vysazení mms měla krevní obraz v pořádku. Ledviny ten silný detox prostě nezvládly :-(
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Ono se od MMS někdy očekává mnohem víc , než dokáže. Třeba u některých parazitů.Pokud je jim nepříjemné, tak je vyžene ze svých místeček ale na mnohem vícero míst.Což ai není to pravé ořechové.
O chlamydiích říká paní Hana Bláhová,jestli si to dobře pamatuji, že ty musí být hned po plísních jít jako první. Pokud ne, je to kolotoč pořád dokola. Moje poradkyně na ně dává Joalis a to funguje. nikoliv MMS.MMS se dává na předpřípravu těla a zbavení se plísní.
L.
O chlamydiích říká paní Hana Bláhová,jestli si to dobře pamatuji, že ty musí být hned po plísních jít jako první. Pokud ne, je to kolotoč pořád dokola. Moje poradkyně na ně dává Joalis a to funguje. nikoliv MMS.MMS se dává na předpřípravu těla a zbavení se plísní.
L.
Změň sebe sama a změníš svět :-)
-
- Nový člen
ano, je potřeba vědět jak přesně dávkovat MMS, kdy atd...není to tak jednoduché, jak to někdy vypadá. My jsme teď vsadily na stimulování imunity (jen přírodně), dočišťujeme aloe vera, probiotika. Nedávno byla na Bicomu a tam nám bylo řečeno, že chlamky tam již téměř nejsou. Byla bych šťastná...uvidíme na podzim u mudr., co bude v krvi. Po této kůře nevím jak dál, páč finančně je to pro mě již neúnosné. Zlaté MMS....
-
- Zasloužilý člen
No nic proti Bicomu, také jsem tam nechala tisíce.Paní Bicom obsluhující mi asi před 5 lety našla malinko onko viru v jednou prsu. Dostala jsem kapky a na další kontrola prý nic. Za 14 jsem si náhodou nahmátla bulku a po 14 dnech dalších mi přidělili diagnozu.
Je ale otázka ,zda tam nebyli třeba paraziti.Ale Bicom mě zklamal.To něco tam mám pořád,z mnoha směrů potvrzeno že je to neškodné.Ani ted poradkyně mi prso důkladně testovala a jsem zdráva
L.
Je ale otázka ,zda tam nebyli třeba paraziti.Ale Bicom mě zklamal.To něco tam mám pořád,z mnoha směrů potvrzeno že je to neškodné.Ani ted poradkyně mi prso důkladně testovala a jsem zdráva
L.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Na drobné parazity, jako jsou chlamydie, borélie nebo plasmodia je většinou nutná kombinace MMS a Joalisů. Jedno bez druhého na ně obvykle nestačí. HB mi jednou vysvětlovala, že MMS je jako přebalovat dítě a Joalisy jako učit ho na hrnec.
-
- Nový člen
také nevím, co si mám o Bicomu myslet. Ale to je jen doplněk, to mi finančně starost nedělá. Spíše ta kůra: alo vera, probiotika,colostrum,reishi. Velmi to dceři prospívá, hlavně po reishi začala odkašlávat zelené hleny i z nosu se vše uvolňuje.
Ale další 3-měsíční kůru finančně nezvládnu. Tak přemýším, čím tu imunitu ještě dále stimulovat. Můžete mi milé dámy něco doporučit? páč pokud se dobře nastaví imunita, tak si s těma potvůrkama poradí dobře sama :-) Jinak stravu máme řádně upravenou, tam není problém. A nebo to patří již do jiného vlákna?
Ale další 3-měsíční kůru finančně nezvládnu. Tak přemýším, čím tu imunitu ještě dále stimulovat. Můžete mi milé dámy něco doporučit? páč pokud se dobře nastaví imunita, tak si s těma potvůrkama poradí dobře sama :-) Jinak stravu máme řádně upravenou, tam není problém. A nebo to patří již do jiného vlákna?
-
- Zasloužilý člen
No tak mě napadlo , že bych být Tebou zkusila Léčebný kod na DOBROU IMUNITU.Přece jen všichni si tvoříme svou realitu.Když jsme si vytviřili podmínky pro parazity , můžeme si srovnat imunitu a pracovat na tom at paraziti odejdou.Moje známá se čistí jen tím že pracuje s LK a myšlenkou. Pravidelně chodí za poradkyní a ta ji měří. No a daří se jí to :-)jde o to dostat do vědomí lidí že toto lze.Prolomit kolektivní vědomí ,které tomu nevěří. Pokud se to povede 1 člověku, povede se to i dalším.Jde o to přepsat toto kolektivní vědomí.
Sama jsem s LK pracovala na očištění těla od zbytků po očkování.Ale jestli se to povedlo se dozvím zítra na přeměření.
Léčebný kod máš zadarmo:-)Tedy není za peníze ale za Tvou energii a čas :-)
Jdi na vlákno tady s názvem Léčebný kod a tam je postup jak na to.L.
Sama jsem s LK pracovala na očištění těla od zbytků po očkování.Ale jestli se to povedlo se dozvím zítra na přeměření.
Léčebný kod máš zadarmo:-)Tedy není za peníze ale za Tvou energii a čas :-)
Jdi na vlákno tady s názvem Léčebný kod a tam je postup jak na to.L.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Ahojky,nora m. píše:....... To pak dcera bolestí brečela a vypadalo to na reálný zápal plic, to trvalo s malýma přestávkama 3 měsíce. A potom ty špatné výsledky krevního obrazu (ledviny)-to mě vyděsilo. Pak se nediv, že jsme to nevydržely, páč dcera měla zkouškové a musela fungovat. Ono to MMS je dost drastický čistič..... Ledviny ten silný detox prostě nezvládly :-(
tak se nyní hrabu v těch cizích příspěvcích Dr. Kalckera a zjišťuji, že mmska dokáží oxidovat s kovy a kysličníky kovů pak tělo vyplavuje ven, samozřejmě přes ledviny . Má to ale ještě jeden háček, MMS nerozlišuje špatné a dobré kovy a minerály a při dlouhodobé léčbě nutno potřebné minerály i látky doplňovat.
Bohužel ještě nevím jaký, ale já do sebe cpu hafo zeleniny a CDS beru enem sporadicky
Možná že i toto byl důsledek? nevím Snažím se pochopit
H.v.
-
- Zasloužilý člen
O Bicomu si nemysli nic. Já na něj sice někdy žehrám, ALE je tu ještě jiný úhel pohledu. Kdyby Bicom komukoliv a vše vyléčil, copak by pak lidé pochopili proč k nim nemoc přišla a co jim přišla říct ?nora m. píše:také nevím, co si mám o Bicomu myslet. Ale to je jen doplněk, to mi finančně starost nedělá. Spíše ta kůra: alo vera, probiotika,colostrum,reishi. Velmi to dceři prospívá, hlavně po reishi začala odkašlávat zelené hleny i z nosu se vše uvolňuje.
Kdyby mi tehdy Bicom pomohl,vážila bych si vyléčení svou snahou a podporou shora ?
Přinutilo by mě to změnit svůj život a myšlení ? Asi těžko.Takže vše má svůj smysl, to jen my jej ze své žabí perspektivy nevidíme .
Kdo se chce opravdu uzdravit, musí pochopit ,co dělal špatně a čím si nemoc a neharmonii způsobil. Aby se poučil a příště tu samou chybu už nedělal.
A imunita to bude opět souviset s neharmonií těla v nějakém místě jako reakce na dlouhodobý stres a dlouhodobé negativní emoce .Stres na buněčné úrovni.
Jak psala Hela , vzpomněla jsem si, že určitě bude existovat Joalis kapky i na imunitu.Třeba má poradkyně nejprve zjistí nejhůře pracující orgán v těle , nejvíce neharmonické místo např. místo v mozku spouštěč alergií a na to někomu z rodiny poradila kapky Joalis působící na mozek.....kapky vedou iělo a imunitu k tomu ,aby přednostně "opravilo" tento problém.
Musím konstatovat ,že se stav po využívání už jedněch kapek upravil do normálu.
Joalis je jak psala i Hela učitel těla a ukazuje kam cílit uzdravení.
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
Ahojte tak idem prvy krat vyskusat MMS ....mam problem zo zubami na dasni mam taky cerveny flak a vobec to nemizne a na dalsom zube ked pijem horuce alebo studene tak to citim ...a treti zub vidim kaz zo spodu tak to idem vyskusat ci to pomoze len neviem co by bolo silnejsie to zmiesat s citronovkou alebo s hcl robit tie vyplachy poradili by ste mi???
-
- Stálý člen
- Dal: 94 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
Mirko kukni napr. sem http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... 1&start=75