A zmenilo by sa niečo na tom, ak by bolo celé? Asi nie, skôr niekto si dal námahu, ukázať skôr to podstatné, menej je niekedy viac.
![Bye :bye:](./images/smilies/icon_bye.gif)
Kód: Vybrat vše
Když mě pořád nejde do hlavy, proč
Celý dokument v originální sopáži se mi sehnat nepodařilo, takže těžko říct takhle z hlavy. Nicméně vystřihnout něco, co se mi nehodí do krámu (i to sem tam stojí nějaké to úsilí) je poměrně oblíbená praxe a celkové vyznění pak může být úplně jiné.Belasek píše:A zmenilo by sa niečo na tom, ak by bolo celé? Asi nie, skôr niekto si dal námahu, ukázať skôr to podstatné, menej je niekedy viac.
No, nezbývá než si počkat. Ale obávám se, že to může trvat celou věčnost. Hlavně s lidma co se zajímají o letadla nebo meteorologii to bude dost těžká práce.děda Slavík píše:Vydržet. Chce to čas. Za chvilku to bude jasné všem. Potom bude zbytečná kdejaká debata. Bude moc pozdě se drbat za ušima....
...sysel píše:Tak na dnesek jsou hlaseny bouřky a je vydaná vystraha..ha..ha..ha...."
V dopise samotném bohužel o chemtrails žádná zmínka.jandera píše:"Kanada přiznává, že je zapojená do geoinženýrských projektů (tzv. chemtrails). Netuší, jaký to může mít dopad"
http://www.svetkolemnas.info/novinky/za ... -mit-dopad
Kód: Vybrat vše
Je to par roku, co modra obloha zmizela