Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Chemtrails
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 49 poděkování
- Dostal: 52 poděkování
Re: Chemtrails
Dalsi cinnost radaru.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 49 poděkování
- Dostal: 52 poděkování
Krasny pohled na nemecke radary...
Aspon vime kdo je za humny. Neni tam drak ale drakonian.
Aspon vime kdo je za humny. Neni tam drak ale drakonian.
"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 92 poděkování
- Dostal: 113 poděkování
NATO zřejmě již přebírá území ukrajiny, haarpování kopíruje ruské hranice včetně pobaltí.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 92 poděkování
- Dostal: 113 poděkování
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ministerstvo životního prostředí prohlašuje, že každý občan má PRÁVO NA ČISTÉ OVZDUŠÍ. Proto se bude kontrolovat popel u kotlů v domácnosti, jestli náhodou nějaká babka jednou za rok nespálila staré bačkory.
Ty tisíce tun chemtrajls co nám denně sypou letadla na hlavu asi do resortu ministerstva nespadájí a proto se o tom nemluví. Má to patrně na starost pohřební služba a výrobci léků. Těm to vyhovuje.
Dnes by v normálním světě byla nádherně čístá obloha bez mráčků a vzduch voněl. Místo toho je jen šedo-šedomodrá barva slabší a nebo silnější chemodeky. Celá příroda se raduje.
Klikni na obrázek levou myší pro zvětšení a lepší viditelnost.
Ty tisíce tun chemtrajls co nám denně sypou letadla na hlavu asi do resortu ministerstva nespadájí a proto se o tom nemluví. Má to patrně na starost pohřební služba a výrobci léků. Těm to vyhovuje.
Dnes by v normálním světě byla nádherně čístá obloha bez mráčků a vzduch voněl. Místo toho je jen šedo-šedomodrá barva slabší a nebo silnější chemodeky. Celá příroda se raduje.
Klikni na obrázek levou myší pro zvětšení a lepší viditelnost.
Kluci, do toho.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 10 poděkování
Takové výškové rozestupy mezi letadly (~2000 stop, asi 600m) jsou klidně možné v souladu s pravidly, vizjandera píše:USAF v akci
http://www.csavirtual.cz/cs/media/downl ... ve-hladiny
jinak celá sekce http://www.csavirtual.cz/cs/media/downl ... /4-studium je hodně zajímavá, pokud se chcete o dopravácích něco dozvědět.
Druhé video je kompilace nouzového vypouštění paliva.
Tradičně pro doplnění družice ve viditelném spektru
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... teda, nevím jak u vás, ale u nás, v severních Čechách, je už od rána nádherný "azúro" ....... mmch, co máš proti mrakům ??? ... ... z čeho by jako asi tak mělo občas zapršet ??? ... ... fakt nevim ...děda Slavík píše:Dnes by v normálním světě byla nádherně čístá obloha bez mráčků a vzduch voněl. Místo toho je jen šedo-šedomodrá barva slabší a nebo silnější chemodeky.
... sorry, ale to co tu poslední dobou předvádíš je bohapustá manipulace s fakty ... ...
... Anri ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
. teda, nevím jak u vás, ale u nás, v severních Čechách, je už od rána nádherný "azúro" ....... mmch, co máš proti mrakům ??? z čeho by jako asi tak mělo občas zapršet ??? ...
Mám ale asi sloní paměť. Je mně osumdesát a tak vím jak vypadá mlžný opar a jak chemodeka. Znám vůni vzduchu kdysi a dnes. To tvoje "azúro" se zatím občas může ještě stát . Někde. Ale je to velice vzácné. Většinou se jedná o šedivou modř, kterou lidé považují za nádhernou jasnou oblohu, PROTOŽE NIC JINÉHO DNES NEZNAJÍ.
Je to podobný rozdíl, jako řeči z televize a skutečná pravda.
Kluci, do toho.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... věř, že pokud prohlásím, "že je azuro", tak opravdu je ... ... ( viz http://upramene.cz/forum/memberlist.php ... file&u=147 , druhá položka v kolonce "povolání" ...... = DTP a související činnosti mě živí již více jak 25 let, díky čemuž rozeznávám minimálně 256 odstínů černé + dvakrát tolik odstínů bílé ... )děda Slavík píše:Většinou se jedná o šedivou modř, kterou lidé považují za nádhernou jasnou oblohu, PROTOŽE NIC JINÉHO DNES NEZNAJÍ.
... ... že by "katarakta" ??? ... ...... koneckonců, v tvém věku na toto onemocnění už máš plný nárok ... ...děda Slavík píše:Mám ale asi sloní paměť. Je mně osumdesát a tak vím jak vypadá mlžný opar a jak chemodeka.
... Anri ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
Dědo, a co takhle kolorimetr?
Tady je odkaz na internet a různé modely:
https://www.google.cz/search?q=kolorime ... 3&dpr=1.25
Kdyby nešel nakliknout, tak prostě na Google zadej kolorimetr a přepni na obrázky.
Ten určitě nelže a můžeš se na něj spolehnout.
Netuším, co to stojí, ale babka má určitě něco v kredenci nebo ve slamníku, na co už možná zapomněla, a jestli ne, tak ji nějak okouzli, ať pustí chlup )
Zdraví
Magneto
Tady je odkaz na internet a různé modely:
https://www.google.cz/search?q=kolorime ... 3&dpr=1.25
Kdyby nešel nakliknout, tak prostě na Google zadej kolorimetr a přepni na obrázky.
Ten určitě nelže a můžeš se na něj spolehnout.
Netuším, co to stojí, ale babka má určitě něco v kredenci nebo ve slamníku, na co už možná zapomněla, a jestli ne, tak ji nějak okouzli, ať pustí chlup )
Zdraví
Magneto
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... použitelná "Chroma s optikou", která by zvládla měření barvy oblohy, stojí přes 150kCZ ... což asi bude lehce mimo rozpočet většiny důchod(c)ů v ČR ... ...Magneto píše:......a co takhle kolorimetr? .....
... ale pokud by se někomu podařilo "vyříznout kus oblohy" (dostatečně tenký ), tak bych ho pak mohl prohnat naším "spektráčem" (správně "spektrofotometrem"), kterej používáme na tvorbu barevnejch profilů LFP materiálů (do velkoplošnejch tiskáren) ... ...
... ... Anri ...
------------------------------
PeS: ... .... no, jen jestli by ty "chemtrailový sračky" neovlivňovaly aj ty snímací čidla ... ...
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Mládenci, dělejte si prdel z někoho jiného. Ty vaše rady jsou pro kočku.
Mně stačí se podívat na fotku z radaru (kterou jsem poslal) kde je jenom silnější a slabší vrstva šedé a žádný přirozený mrak a na některou starší, kde je i kousek ČERNÉ BARVY. To znamená ono "AZURO" bez chemtrajls.
Ale opakuji, že se může i dnes stát a ono skutečné azuro se občas někde na chviličku ukáže. Ale jen někde a skutečně na chvilku, než to mládenci práškovači zjistí a obstarají nápravu.
Kluci, probuďte se a nenechte se ukolébávat kecáním televize a pánů "vědců".
Mně stačí se podívat na fotku z radaru (kterou jsem poslal) kde je jenom silnější a slabší vrstva šedé a žádný přirozený mrak a na některou starší, kde je i kousek ČERNÉ BARVY. To znamená ono "AZURO" bez chemtrajls.
Ale opakuji, že se může i dnes stát a ono skutečné azuro se občas někde na chviličku ukáže. Ale jen někde a skutečně na chvilku, než to mládenci práškovači zjistí a obstarají nápravu.
Kluci, probuďte se a nenechte se ukolébávat kecáním televize a pánů "vědců".
Kluci, do toho.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... a svému úsudku můžeme věřit ?? ....
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Když svůj úsudek "nestřílíš od pasu" je to lepší, než slepě věřit tomu, co je k věření předkládáno. Hlavně z pramenů, kde se to hemží lží a podvodem...A(&F) píše:... a svému úsudku můžeme věřit ?? ....
Podobně je to s chemtrajls. Zloděj křičí "chyťte zloděle" a odvádí pozornost od zaneřáděného ovzduší chemtrajlsem ke kotlům rodinných domků, kde někdo vhodí jednou za rok do ohně pantofle...Poslanci zasedájí a budou vyrábět zákon na kontrolu popele z kotlů. Chemtrajls nevidí a NESMÍ VIDĚT. Jde jim o koryto.
Kluci, do toho.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... kecy, kecy, kecy a opět další manipulace ... ... probůh, ten zákon přece nevytvářejí kvůli tomu, aby snad odvedli pozornost od tzv. "chemtrails" nebo aby zamezili spálení jednoho páru bagančat ročně (starou nebohou babičkou ) ...... když už, tak ten zákon schválí pod záminkou ekologie, protože si na následných kontrolách bude "někdo vybraný" mastit kapsu ... (teda, pokud opět nezapomenou na "prováděcí vyhlášku" ... ) ...děda Slavík píše:Zloděj křičí "chyťte zloděle" a odvádí pozornost od zaneřáděného ovzduší chemtrajlsem ke kotlům rodinných domků, kde někdo vhodí jednou za rok do ohně pantofle...Poslanci zasedájí a budou vyrábět zákon na kontrolu popele z kotlů. Chemtrajls nevidí a NESMÍ VIDĚT. Jde jim o koryto.
... mmch, ... znám dost hovad, co topěj vším možným, od plastů až po odřezky z potahovaný dřevotřísky ... v okolí se pak nedá pořádně dejchat, ale dle stávajících zákonů se s tím bohužel nedá vůbec nic dělat ... ...