![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Mám tu zase mamku, tak jsem ji přesvědčila, že musíme čistit staré, nepěkné vzpomínky. Nejprve se trochu bránila, ale když jsme se do toho daly, její tělo jí krásně ukazovalo, jak to spolu souvisí - rozbolelo jí rameno, pak břicho, klouby na rukou... pak to samozřejmě přestalo, ale tělo jí krásně přehrálo, jak psychika ovlivňuje všechno. Takže už je ochotnější a pracujeme na tom. Včera večer po sprše a jednom "čištění"si v pelíšku libovala : jsem taková krásně čistá zvenčí i zevnitř.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nějaký rok už má problémy s udržením moči - ne, že by nestíhala nikdy, ale občas to prostě "nedá". V posledních dnech je to prý o poznání lepší, ani v noci už nemusí tolikrát, stačí jednou a v pohodě... tak uvidíme. Asi jsme vyčistily něco, co to způsobovalo.
Ohromně se jí zlepšila pleť - měla ji samý "výstupek", bradavice, pihy... záda vypadala skoro jako strup. To už je taky skoro pryč, ale určitě pomohl i bór, který už nějaký měsíc popíjí. (Díky, Slávku!) Přestaly jí padat vlasy, což ji strašně trápilo, bála se, aby nebyla plešatá než umře
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Manžel se nechá "čistit" jen výjimečně, je na to líný, řekla bych. Ale cukrovku už nemá, v pátek si konečně nechal odebrat krev, v moči už neměl nic dávno, cítí se fit. Možná, že mu pomohlo i to, že jsem prohlásila, že "neléčitelná" znamená, že na to nemá zbraně tradiční medicína, ale já že bych se toho nebála!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Takže jestli můžu radit : kromě všelijakých "fyzických" prostředků, které jsou výborné ( HCl, MMS, MSM, bór...), doplňovat léčbu i psychickými metodami. Pro mě je nejbližší Cesta od Brandon Bays a Faster EFT, ty různě kombinuju. Ale třeba Léčebný kód, Silvova metoda a další jsou taky úžasné, stačí si jen vybrat, co komu vyhovuje.
Tak ať se daří!
kachna