Ahoj Kutilku a moc děkuji.
Já jsem tu knížku v el. podobě četla hned jak se tu objevila, to už je nějaký pátek a dnes jsem dostala poslední ingredienci potřebnou k realizaci balzámu, plus do toho nějaké události a já jsem měla zbrklý pocit, že všechno potřebuju hned. Hledala jsem na přeskáčku, to ředění jsem teda dost pitomě přehlídla, přitom od stránky 161 znám už všechno skoro naspamět.
Většinou nedělám věci letem světem, knížka mě zaujala moc, hlavně léčení plic a srdce, to mám také vypsané a rozhodně bude přínosnější mít ji v papírové podobě, než soupisky z ní, protože el. podoba je pro mě děsná na malým notasu. Ty kvašeniny mám prostudované taky, už jsem psala, že Bolotov mě dostal i používáním omanu, což je moje jedna z nejoblíbenějších bylinek a má zázračné učinky, s přesvědčením ji doporučuju. S tím, že budu brzo zdravá neskromně počítám, 4 roky se v tom plácám a ted se zdá, že už su na velmi dobré cestě, jen to nechci zakřiknout.
Dovol, abych tě poopravila v tom, že na šálek se použije 1-2 lžíce, v knize se píše nikoliv lžíce, ale lžičky - nechci samozřejmě dělat přemoudřelou, je to jen dobře míněná oprava pro možné konzumenty a v úctě k tobě.
Já jsem si dala večer lžičku do hrnku vody a dost jsem to cítila na zubech, no prostě takový drsný zuby jak už to bývá po HCL, 2 lžíce by asi byly docela dost. Uvažuju, že bych brala 2x denně půl lžičky, uvidím, jak mi to bude vyhovovat. Mám pocit, jakobych trošku po tom cítila žáhu, tento stav jsem nikdy nezažila.
Popis léčby u gangrény je velmi zajímavý, mít tuto možnost před 15ti lety, tak by tu možná ještě mohl být i můj dědeček.
V každém případě, Honzi, moc děkuji za rychlé nakopnutí, já se na ten balzám tak dlouho těšila, že až jsem ho měla, tak jsem se v tom upo ztratila.
![Spirit :spirit:](./images/smilies/icon_spirit.gif)