![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátor: rival
mas na mysli vacuumschmelze?mv píše:taky jsem kdysi chtěl stavět meg ale podmínkou je použiti jádra z nanokrystalického materiálu, uvedene jádro tvaru U šlo objednat v USA a cena astronomická napadlo mě použiti jádra ve tvaru toroidu vyrábi to nějaka německá firma a myslím že maji zastoupeni i u nás.
mam takovej pocit, ze uz sme se tady nekde o tom bavili, ale neodym. magnety na MEG nejsou moc vhodny porotoze presyti jadro, ze ferity sou lepsi.Iv píše:Jen tak.
Ještě doplněk:Ferritové magnety hoďte v tomto případě do koše.Jen Neodym.
Dobrá firma,s kterou mám příjemné zkušenosti je MAGSY(Zlín).
Pokud vím, tak doporučované jádro vyrábí/prodává Metglas, akorát, že se jim nějak nechce posílat jádro na dobírku ani jinak reagovat na maily... Něco podobného údajně dělá Honeywell v Brně, ale co je na tom pravdy to netuším...Heaven píše:Ahojky hledal jsem takovéhle vlákno až mi IV poslal na jiném odkaz Pracuji ve VT mám počítačovou firmu pokud by byli zapotřebí nějáké díly z mechanik nebo tiskáren jak se o tom zmiňoval Martin obraťte se na mne zkusím pomoci. Toto vlákno mě velice zajímá rád budu spolupracovat stavím meg a kdybych nebyl na fóru postavil bych ho na prd, protože bych použil špatné jádro potřebuji sehnat nanokrystalické máte někdo kontakt na orig dodavatele? Pokud se to povede a bude mi fungovat dám dohromady nějaké investory abycho to zvětšili. Zatím stavím podle naudina ale rád bych něco většího. Máte někdo konkrétní zkušenost z KEGem. MEG chápu ale KEG mi uniká nechápu jakým způsobem uvolňuje Volnou Energii. Chystám nové stránky a rád bych na ně umístil věci kde by byli konkrétní věci které by mohl postavit i průměrný kutil. Omlouvám se za překlepy ale nemám českou klávesnici a tak íšu jen po paměti.
Zatím se mějte Heaven