... to přání o Martina je pro mně ... ...
(jelikož Martin mě (díky kamarádění s mejma rodičema) zná již od mládí, tak zná i mé plné jméno ... slyším na Lexu, Sašu i na Anriho ... ) ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... to já slyším na oslovení "vole"...když je to od kamaráda ...také jsem už kolikrát přemýšlel, kdy má Vůl svátek...takže se nestyďte a můžete mě kdykoliv popřát.. zdraví ten karkulka červená
Slávku Krepelko všetko naj k tvojím 6tim krížikom. Nezabudni, len úprimný smiech lieči...
Být sám sebou má za následok vyhostenie mnohými luďmi, podrobenie se prianiu iných má za následok být vyhosteným sám v sebe... Príroda nerobí žiadne skoky... Míerou chápania člověk pracuje na sebe, mierou nechápania na toho, kdo chápe víc...
Lajoši všetko naj k tvojím 61. Neboj, piť budem dnes za teba no spomínať pri tom na teba...
Být sám sebou má za následok vyhostenie mnohými luďmi, podrobenie se prianiu iných má za následok být vyhosteným sám v sebe... Príroda nerobí žiadne skoky... Míerou chápania člověk pracuje na sebe, mierou nechápania na toho, kdo chápe víc...