Ahoj,tak jsem slíbil, že popíšu svoje zkušenosti s MSM ....,tak tedy píšu.Je pravdou ,že si člověk neuvědomí vzhledem k neskokovému a tedy poznenáhlému účinku aplikovaného preparátu - MSM,hele ono se něco změnilo.Beru to z důvodů, kde se očekávaný účinek zatím neprojevil, nicméně po rozhovoru s Anrim -tvrdé nehty,které se mi už čtrnáct dní nezlomily a jsou jak zrcátka , bohužel dvakrát týdně stříhat... po čtrnácti dnech od stříhání jak kdybych u holiče nebyl...koleno semo tamo zabolí, ale noční buzení z důvodu bolesti nohou- to se taky jaksi vytratilo.Nepředstavujte si že nezabolí- zabolí,ale ta tupá bolest,kdy už nevíte jak si ty nohy dát -není. Od minulého čtvrtka jsem na předpis bral 15gr denně a totéž v kolagenu +v pondělí jsem do toho namíchal ještě céčko.V úterý ráno jsem v práci myslel,že vypustím duši cca 1,5 hod,mi bylo hodně,hodně zle. Dal jsem si špičku rohlíku a doufal v lepší budoucnost...v 14.30 jsem měl druhou krizi,málem to se mnou seklo.Doplazil jsem se do postele,paralen ,horečka.Asi hertzka či čtyřhodinová chřipka -nebo já nevím... ráno podchlazen ...teploměru se přes 35,5 moc nechtělo ,dopoledne ještě slabo, teď ok-jako kdyby nic.. takže dnes ještě odpočinek ,ráno najedu na dva gramy..... toliko já - tchýně tomu říká fujtajblíky,bere už tři měsíce a když kňučí, že jí bolí tuhle a támhle -pleskne se do čela , že je už týden neměla (75 let).Subjektivně mám na sobě vypozorováno, že se jakoby rozvolnila obratlová část páteře...měl jsem tak zatuhlá záda,že na mně makal fyzioterapeut a máknul si,byl problém i pro něj to rozhýbat. Poslední dobu si prostě lehnu na tvrdou podložku,vypnu a normálně cítím jak si prostě ty klouby a kloubečky,pantíky seskáčou tam kam mají a je to... Ještě jsem si vlastně uvědomil, že jsem přestal mít chuť na sladké -opětovně nenápadně ,včera v té krizi jsem si lízl na špičku prstu cukru - no to byl fujtajxl...no tak tatranky teda ne...
![Evil :evil:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
vlastně jsem už sušenku neměl dobře čtvrt roku
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)