![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
V pátek si ještě skočila k doktoru na injekci, aby to pojistila
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Tolik z mého poléčování
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
kachna
kachna píše:Přidám něco z praxe. ....
Mám z toho velkou radost, Slávku, díky, protože mi to mluví z duše!Slavek Krepelka píše:...je možné se vrátit přesně do toho místa a času, kde se odehrály dané události a oživit je. Není to příliš těžké, poněvadž všichni víme, kde máme své bolístky."...
kachna píše: ... "Jsem omyl" - bylo to v prenatálu a já si uvědomovala, že jsem jednak vznikla nechtěně, jednak toužebně očekávají kluka. ...
Díky, moc pěkné! A tohle si hned zapisuju, jsou to moudrá slova : přijmout vše co přijde s povděkem, byť to i nesplňovalo naše představy o "štěstí".Slavek Krepelka píše:...přítel mi mnohokrát kladl na srdce, že nedostáváme to, co chceme, ale to, co potřebujeme. ...
Kachni, !skúsený! terapeut by mal zistiť, či si v rodovej línii alebo v minulom živote.kachna píše:Při "chození do minulých životů" pozor, nikdo vám nezaručí, že to, co prožíváte a vidíte, je opravdu ten váš minulý život. Navíc máme v tom současném tolik toho na řešení, že bych byla pro soustředit se hlavně na něj![]()
kachna
Ahoja Julietta, souhlasím s tebou, že cokoliv pomůže, je dobře a není důvod toho nevyužít. Jen jsem chtěla upozornit na to, aby se někdo příliš "nezahrabal" do minulých životů - žijeme tady a teď. Se mnou souzní i myšlenka, že pokud jsme něco "nedořešili" v minulém životě, znovu nás to v nějaké podobě potká i nyní, abychom se s tím zase pokusili vypořádat. Ale jestli to tak všechno jejulietta píše:... ak si súčasný život chceme "zlepšiť" tak ,ked dá, je dobré poriešiť aj v iných úrovniach![]()
kachna píše:Uvědomila jsem si, ....
Že jsem se konečně dostal k dalšímu čtení této velezajímavé knihy, kterou sem samozřejmě nebudu kopírovat celou, přeci jen jisté pasáže se mi líbí natolik, že sem tam nějakou přihazuji k dobru a právě jsem se dostal k této:Slavek Krepelka píše: Armando Torres - Setkání s nagualem
Rozhovory s Carlosem Castanedou. Celé Castanedovo dílo v češtině a pár dodatků, jako jsou rozhovory z nichž pochází tento výňatek, jsou dostupné ke stažení zde: http://uloz.to/xoZhbtpc/carlos-castaned ... 6-knih-rar