Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Joe Cell - konstrukce a instalace

Teoretické i praktické informace.

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Jen trocha údivu

Příspěvek od Palo »

Johny211 píše:Ahoj všichni.
Docela vám fandím,akorát mě zaráží,že za víc jak půl roku to nikdo nedokázal postavit tak,aby to fungovalo.Není to trochu divný?
Pokud vím, tak zatím nikdo neprohlásil, že mu to nejde a dodržel všechny body, nebo "plánky".
Přidej se taky se stavbou, co? Třeba budeš první, kdo to rozhejbe. Třeba sem pak taky nic nenapíšeš... :D
Chyby se někdy dělají a nedostatek peněz někdy zdržuje...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

johny 1569-nebo kolik?

Příspěvek od lajos »

Tvá poznámka by se možná hodila do spousta vláken ale neaktivní členové málokdy do toho šťourají bez toho, že by něco vyzkoušely-pak by mohly trochu pootevřít ústa. Tvá poznámka je výkřik do tmy a zřejmě nic jiného. Proč se nezeptáš našich zákonodárců kdy se budou činit v zájmu občana? Doufám že tě moc neurážíme?

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Proč by nemusela .....

Příspěvek od 1220 »

Při montáži nebrat do ruky trubky, anebo vzít rukavicema elekrikářskýma,
pokud člověk nemá pravou positivní, což většinou nemá. Joe popisuje jak
si krákodobě změnit - upravit polarizaci rukou. Je třeba stát čelem k severu, před sebou mít akumulátor ,pravou se chytit plusu, levou minusu prodleva asi 10 minut a lze potom asi hodinu montovat bez rukavic .
Jinak každému anonymovi doporučuju vzít vlastní rozum do vlasních rukou: Kdyby to bylo snadné, tak na to dávno jezdí každý a vůbec ......
K.

Johny211

Příspěvek od Johny211 »

Pokud vím, tak zatím nikdo neprohlásil, že mu to nejde a dodržel všechny body, nebo "plánky".
Přidej se taky se stavbou, co? Třeba budeš první, kdo to rozhejbe. Třeba sem pak taky nic nenapíšeš... :D
Chyby se někdy dělají a nedostatek peněz někdy zdržuje...
Nechtěl jsem nikoho provokovat,ale postavil jsem si ,magnetický motor, stálo mě to dost schánění a námahy-a nic.Prostě to nefungovalo.Tohle fórum jsem otevřel poprvé včera,tak se prosím nedivte,že jsem ,trochu opatrnej, javascriptemoticon(':lol:')
Laughing

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Johny211 píše:Nechtěl jsem nikoho provokovat,ale postavil jsem si ,magnetický motor, stálo mě to dost schánění a námahy-a nic.Prostě to nefungovalo.Tohle fórum jsem otevřel poprvé včera,tak se prosím nedivte,že jsem ,trochu opatrnej, javascriptemoticon(':lol:')
Laughing
Každej tady schání, montuje, zkouší, pokouší, ptá se...
Vidíš co mám v profilu za fotku? Napadl mě 4-násobný MEG tak, abych nepotřeboval specifické jádro a specifický magnet, který se špatně shání. To barevný jsou ručně motaný cívky a že jich tam je! 8 velkých, 16 malých...
Hezký co? A nefunguje to podle představ... A teď dělám s Edgarem na dalších věcech! A peněz moc nemám, tak se musí někdy trochu počkat na "příděl" z našeho otrokářského systému...
...tak se musí chvíli počkat... ...fakt, že kdyby se udělal promyšlený systém podpory (ten dá to a ten zas tohle), zřejmě by to šlo všem rychleji a byly by výsledky...

Heaven
Nový člen

Příspěvek od Heaven »

Ahojky všichni, Vaše diskuze mne zaujala i když jsem ji objevil včera. Fandím všem. Hned jsem se zkontaktoval s Máchou. Rád bych podobné zařízení vyzkoušel a myslím i na další využití než jen v autě. Nejsem ale strojař není tu někdo kdo chce spolupracovat? Materiál asi seženu jen a můžu ho sehnat společně i pro ostatní. Myslím, že vůbec by bylo dobré více spolupracovat.
Zatím Vás síla provázej
Heaven

Heaven
Nový člen

Pro Paola a ostatní

Příspěvek od Heaven »

Ahojky jsem rád že se tu někdo zaobírá MEGem myslel jsem že všichni už to buď skusili nebo je to nezaujalo. Všichni okolo problematiky dělají obrovské obstrukce a tváří se jako tajemný hrad v Karpatech. Materiál na Meg na elektroniku není problém stojí pár korun s originálním jádrem je to horší český zástupce výrobce s tím nechce v malém mnoství nic mít ale sehnal jsem nějakého francouzkého dodavatele, který by mi měl dodat jádro jako měl Naudin ve svém experimentu. Pokud máš systém který nepotřebuje nanokrystalické jádro určitě mě to zajímá co se týká finnancí třeba se dá také spolupracovat.
Pěkný den a sílu s Vámi přeje
Heaven

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro Paola a ostatní

Příspěvek od Palo »

Heaven píše:Ahojky jsem rád že se tu někdo zaobírá MEGem...
Čau,

byl to spíš pokus, který není dokončen a už se mi to nějak dokončovat nechce... Udělal jsem pár elektrických pokusů a závěr je, že občas se nějaká rezonance objeví, ale spíš to za moc nestojí. Neporovnával jsem IN/OUT, takže jestli máš elektronického ducha, tak ti to pošlu a můžeš pokoušet dál. Jo, pro jádro je optimální frekvence 50 Hz a dál se to pomalu zeslabuje.
Taky asi bude docela oříšek sehrát všechnen magnetizmus a cívky dohromady... Materiál jádra je klasická pásovina z Ferony. Jádro se může rozpadnout, nešrouboval jsem to, možná doporučuju navrtat a sešroubovat...

Heaven
Nový člen

Příspěvek od Heaven »

Díky celá věc mě samozřejmě zajímá. Jak mi přijde nové orig jádro skusím dokončit Naudinovu repliku ale později bych se rád pohyboval v KW ne ve W.

Joe Cell !!!!!

Díval jsem se na ty polské stránky JoeCell a vypadá, že jsou tam o něco dál. Chlapy pojdťe udělat team, který to dotáhne do konce není možne, že by jsme byli horší než ostatní. Hledám otevřené hlavy, které do toho půjdou a zkusím i zajistit nějaké finnance. Joe Cell je triviálně jednoduchá a přece s tolika lidí tady, to vypadá, že to nikdo nedotáh do konce. To nehaním ani já ne ale nechci dělat ani ramena jen bych rád aby nejen já ale i vy jste mohli být úspěšní jenom tak se to může rozšířit neděláme to jen pro své EGO a peněženku. Když to dokážeme pomůžeme ostaním.
Provázej Vás síla
Heaven

lajos
Zasloužilý člen

Mácha?

Příspěvek od lajos »

Z nějakých důvodů jsem se chtěl podívat na http://www.aeronoviny ovšem neúspěšně, povedlo se ti skontaktovat Máchu, Heavene?
Ne že bych měl absťák ale všechny netové směry, směrem k němu se zdají tak trochu slepé.
Pak mám nějaké bludné info z Hu stránek že nějaký čech s nickem Zsooloo zprovoznil mazdu na Joe cell i když jen na 50 minut.
Nezaslechli jste někdo něco?

PeTr1
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: Mácha?

Příspěvek od PeTr1 »

lajos píše:Z nějakých důvodů jsem se chtěl podívat na http://www.aeronoviny ovšem neúspěšně, povedlo se ti skontaktovat Máchu, Heavene?
Ne že bych měl absťák ale všechny netové směry, směrem k němu se zdají tak trochu slepé.
Pak mám nějaké bludné info z Hu stránek že nějaký čech s nickem Zsooloo zprovoznil mazdu na Joe cell i když jen na 50 minut.
Nezaslechli jste někdo něco?
jaka je to www stranka toho HU?

lajos
Zasloužilý člen

Petr1

Příspěvek od lajos »

Pokud umíš maďarsky, tak tu stránku ti milerád pošlu, ale je to spíš samí otazník než info k řešení. No a pokud maďarsky neumíš, tak ti to také milerád pošlu jako mrtvou rybu.

y

virguľa

Příspěvek od y »

Nikto sa nevenuje virguli. Bol som na meraní. Rúry nevykazovali reakcie na žiadne druhy magnetov. On predsa nameral polaritu. Všetky časti boli označené (polarity) a správne zložené. Stačila jedna súčiastka naopak a už to bolo zablokované, správalo sa to ako rotor v skratovanom elmotore. Robili sme aj kontrolné marania, sústava zakrytá novinami aby sa vylúčil podvod alebo zámer. Bolo nutné odrezať dno a privariť ho opačne. Vždy uhádol keď to bolo zle zložené. Na nete sú autori, ktorí tvrdia, že takto zložená sústava je podmienkou. Uvidíme. Správne zložený cellok vykazoval agresívnejšiu reakciu ako časti merané osobitne.

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

opět teorie ?

Příspěvek od 1220 »

zdá se dobré,
http://www.soulsofdistortion.nl/downloa ... nation.pdf
pro y: tomu se nediv, někdo je holt citlivej
K.

Heaven
Nový člen

Příspěvek od Heaven »

Ahojky,
musel jsem se maličko odmlčet řešil jsem tak trochu pracovní věci, které mě živí a maličko osobní v rodině. Kontak na Máchu je: aeroomni@telefonica.net měl by mít nějaké nové stránky alespoň když jsem si s ním naposledy mailoval zrovna na nich dělal. Taky jsem se mu neozval z výše uvedených důvodů. Konečně taky už snad dokončím a spustím http://www.myheaven.cz chtěl jsem tam dát i některé věci které nejsu jen teoretické nebo převzaté. No ještě asi budu muset urazit kus cesty konečně mám sehnané trubky. No z posledních příspěvků jsem zjistil že se dnem mohou být problémy. Je tu někdo komu JC už funguje nebo víte o někom myslím v ČR rád bych viděl a věděl víc. Chtěl jsem hotové zařízení koupit ze států, ale když už vše bylo ujednáno človíček zmizel?! Doufám že to byl jen srandista nebo podvodník a že jse mu nic nestalo kvůli tomu, že jsem chtěl tu buňku koupit. Netajil jsem se, že ji chci zreplikovat a zpracovat materiály a navody tak aby ji dokázal postavit i skoro laik.
Tak zatím Síla Vás provázej
Heaven

Odpovědět

Zpět na „Joe Cell“