.. No vida, jak stereotypně dodržuješ svoje postupy, které jsem dopředu tak přesně odhadla a popsala
- viz
hanka píše:
….. Tak, a teď
Huráááá na mě, nezapomeňte, jak to děláte – překroutit moje slova, zacpat hubu, povalit, umlátit nadávkami a pomluvami… a vítězně hodit na hnojiště!!!! ...
Postupuješ přesně podle svého plánu - překrucování máš za sebou, na ucpávání huby je ale lepší sisa!
. pomluvy máš také za sebou (ale tentokrát jsi to odbyl - máš ještě rezervu!), povalení a mlácení osobními nadávkami mě zřejmě ještě čeká, - jako Tvoje specielně vypracovaná lahůdka...
Měl bys změnit taktiku, tímhle obehraným postupem opravdu nudíš
A(&F) píše:... pokud byste si totiž všechno nevylhali (nevycucali z prstu), tak byste teď měli alespoň něco pravdivého v ruce ... vy však nemáte nic ... proto tu teď plácáte smyšlenosti... ...
Hele, neměl bys tam něco nového? Meleš dokola pořád stejnou písničku jako kolovrátek .....
... ?
A(&F) píše:všechny námi používané "zbraně" jste nám poskytli pouze vy sami ...
svým lhaním,
překrucováním a
nepodloženým napadáním !!! ...
...
.. to jsi už říkal aspoň tisíckrát... nebylo by tam něco nového ?
A(&F) píše:.. a že je vlákno "uklizeno", aby nebylo na očích ??! ...
... vždyť to přece udělal Rival na vaši žádost
Váážně? ... pokud vím, Tvoje znečišťující - pardon, chtěla jsem říct OČIŠŤUJÍCÍ" vlákno bylo od samého začátku určeno k uklizení do moderátorovny
.... A že ho přes naši žádost Rival nesmazal? Asi si ho přece jenom chtěl uložit do moderátorovny ... nu což, je to jeho právo - právo
majitele...
...
A(&F) píše:... jelikož jsem si to celé vlákno ještě před "uklizením" zazálohoval, tak ti teď, Hanko, dávám jedinečnou nabídku ..... pokud chceš, mohu ti kopii celého kompletního "MIRKO vlákna" poslat meilem .....
nemám s tím absolutně žádný problém ...
...
Jo, všimla jsem si, že nemáš absolutně žádný problém s majetkem někoho jiného
.. Pokud vím, majitelem fóra je Rival. Nerada bych se dostala do konfliktu ze zákonem kvůli krádeži a zneužívání dat.... Nezlob se, ale byla bych radši, kdyby mi kopii tohoto vlákna poslal raději jeho majitel ...
Tvoje obehraná slova mě dočista uspala,budu si je číst pokaždé, když nebudu moci spát ...
.......... díííky, "ajťáku" Anri .............
...........
co jsem to udělala, vyslovila jsem
zakázané jméno!!! Teď přijde od sisy zasloužený trest ...
S pozdravem totálně ztrapněná "slušná žena v důchodu" Hanka.....
--------------------------------------------------------------
P.S.: Prohlašuji, že příspěvek
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=136011#p136011 jsem napsala sama a NIKDO další ho neupravoval!!!
Mám totiž stejný zvyk, jako sisa - po přečtení již odeslaného příspěvku dosti často využívám svého práva, daného nám Pravidly fóra , a příspěvek dodatečně upravuji.. nevím jak sisa, ale my, "slušné ženy v důchodu", nemáme ajťácké zkušenosti a proto se nám občas stane, že napoprvé (dokonce i napodruhé a někdy i napotřetí
) uděláme chybu
... strašně se za to stydím .... ale
mnohem více se stydím za to, že jsem se "řiťolezecky" omlouvala za něco, co jsem neudělala - abych udělala radost člověku, který si to vůbec nezaslouží ...
Omlouvám se za omluvu a slibuji, že to vícekrát neudělám
..
Co se týče mého příspěvku ve vlákně Obdržel by uživatel Mirko nemohu k němu vydat místopřísežné prohlášení, protože si ho nemůžu přečíst, ale jak píšu výše - dosti často využívám svého práva, daného nám Pravidly fóra , a odeslaný příspěvek dodatečně ještě upravuji..
....